(copy 10)

My ApplicationsCreatief zijn met technologie: ontwikkel je eigen toepassingen voor jouw Gigaset IP-telefoon. Als je ervaringen hebt met HTML is het eenvoudig. Bekijk onze open specificaties en voorbeeldcodes.

• XHTML_Gigaset_Profile
    Dit document geeft een overzicht van het XHTML Gigaset Profile en beschrijft de elementen en attributen die geschikt zijn voor het Interactive Info Centre (PDF‑bestand, 190 Kb). Download
  • XHTML-GP_User_Agent_Specification
    Dit document beschrijft de implementatie van het XHTML Gigaset Profile voor het Interactive Info Centre in de verschillende Gigaset‑systemen (PDF‑bestand, 253 Kb). Download
  • How_to_create_a_web_application_in_eclipse
    Dit document beschrijft hoe je een webapplicatie in Eclipse kunt opstellen en importeren (PDF‑bestand, 16 Kb). Download
  • UnitConverter_DWP
    In dit document wordt ter illustratie de code beschreven die is gebruikt voor de omrekenapplicatie op je Gigaset IP‑telefoon (WAR‑bestand, 10 Kb). Download