Gigaset-telefoon: Veelzijdige kwaliteit

  Of het nu gaat om een hoogwaardig design voor de woonkamer of een robuuste constructie voor de werkplaats

  Spreek urenlang met uw beste vriend, vertel uw grootouders over uw vakantie of voer een groepsgesprek met uw collega' s: Ondanks het wijdverbreide gebruik van mobiele telefoons is vaste telefonie nog steeds zeer populair - niet in de laatste plaats vanwege de constant stabiele verbinding zonder radiostoringen. 

  Gigaset is al jarenlang communicatiedeskundige op het gebied van telefonie en voorziet met een breed scala aan telefoons in de meest uiteenlopende behoeften. Van eenvoudige telefoons met de belangrijkste functies tot hoogwaardige producten met uitgebreide functies, Gigaset biedt het juiste product voor elke behoefte - voor gezinnen, senioren of bedrijven. De veelzijdige functies omvatten een geïntegreerde babyfoon, extra grote toetsen en HD-geluidskwaliteit. Met name de nieuwe universele Gigaset HX-handsets voor IP-telefonie bieden gebruikers veel gebruiksgemak, aangezien ze compatibel zijn met elke internetrouter. Ontdek krachtige technologie, uitstekende ergonomie, uitgekiende ontwerpen en kwaliteit ‘Made in Germany’.

  Profiteer nu van de voordelen van IP-telefonie

  De toekomst van het telefoonnetwerk heet IP (Internet Protocol). Bij internettelefonie - ook wel bekend als Voice over IP (VoIP) - worden oproepen niet langer rechtstreeks via de telefoonlijn verzonden, maar als digitale gegevens via de router over het internet. Vrijwel alle aanbieders van vaste netwerken zetten hun aansluitingen om naar IP. 

  De voordelen van IP-telefonie voor gebruikers:
  • Superieure HD-geluidskwaliteit
  • Parallelle gesprekken en conferenties mogelijk
  • Drie telefoonnummers per aansluiting
  • Toegang tot het telefoonboek en de bellijsten van de router
   Gigaset telephones
   Gigaset telephones

   Alle Gigaset-telefoons in één oogopslag