Gigaset Smart Home Alarmsysteem M

previous
next

Gigaset Smart Home Alarmsysteem M

279,99 €
Incl. BTW
Op voorraad.
Levertijd: 3-6 Werkdagen
De perfecte oplossing voor al uw veiligheidswensen. Speciaal voor ééngezinswoningen engrotere appartementen.

Met de deursensor en de bewegingssensor aan elkaar gekoppeld met twee raamsensoren voelt uw huis veilig en verzekerd. U krijgt via uw smatphone bericht wanneer het raam of deur is geopend en iemand wandelt in huis.

Smart Home Alarmsysteem M

 • 1 basis station
 • 3 universele sensoren
 • 1 bewegingsmelder
 • 1 sirene

+ app + gratis Cloud service

Beschrijving

Het Gigaset Smart Home alarm systeem M: Beter beschermt met de toegevoegde Universal sensoren.

Vertrouwen is goed, controle is nog beter. Altijd met een klein oog kijken in uw huis met het Gigaset smart home Alarm systeem. Het Alarm systeem M is ideaal voor begane grond appartementen of eengezinswoningen. Het systeem bevat een basis station, deursensor, bewegingssensor en een sirene wat in Smart Home Alarm systeem S ook zit. Daarnaast zitten er ook twee universal sensoren bij dat op elk raam of deur gemonteerd kan worden. Is iemand in het huis aanwezig of het raam of de deur wordt geforceerd dan houden de verschillende sensoren u op de hoogte. De sirene reageert gelijkt en zorgt voor een luid en afschrikwekkende luid alarm van 100 decibel. De sirene kan ook handmatig bediend worden via de Gigaset app. Het alarm zal eindigen na 90 seconden of nadat u in de app het alarm af zet. 

De universele sensor kan op allerlei deuren of ramen worden toegepast. De Gigaset Universal sensor houdt alles in de gaten. U kunt hierbij denken aan zolder-, schuif- of kiepramen maar ook aan kattenluikjes of garagedeuren. De magneetstrip zorgt ervoor dat u de juiste status van de deur of raam kunt zien. De sensor bevat een luchtdruk en temperatuurmeter wat hij realtime aan u doorgeeft. 

In de verpakking zit inbegrepen, het basis station dat de verbindende factor is tussen de individuele sensoren en uw smartphone. Het basis station verzamelt alle informatie en geeft het aan u door. 

Bent u op zoek naar een kleinere oplossing? Kijk dan naar het Gigaset Smart Home alarm systeem S. Bent u op zoek naar een indoor HD camera als toevoeging? Dan kunt u beter voor de Gigaset Smart Home alarm systeem L kiezen.

Basis station

Verbonden basis station

Het basis station vormt het brein van het Gigaset Smart Home alarmsysteem en is verbonden met uw router via LAN verbinding. Het verbindt de draadloze sensoren met de Gigaset app en de Free Cloud service. Tot 48 sensoren kunnen aangesloten worden op het basis station.

Gigaset Smart Home deur

Wie staat er voor uw deur?

De deursensor geeft weer of de deur open of gesloten is. De geavanceerde sensor kan ook herkennen of de deur normaal wordt geopend of dat het geforceerd wordt door bijvoorbeeld een trap of een koevoet.. Als de deur door een forcering wordt geopend dan gaat de alarmfunctie af, zelfs als het alarm niet ingeschakeld is.

Gigaset Smart Home bewegingssensor

Wie is er in uw kamer?

De infrarood bewegingssensor detecteert wanneer er iemand in uw huis loopt. Kleine huisdieren tot 25 KG zal hij niet detecteren. De bewegingsmelder geeft de informatie door aan de app op uw smartphone. Wanneer het systeem op "afwezig" modus staat dan gaat het alarm af.

Gigaset Smart Home Sirene

Indringers? De sirene zal een luid geluidsignaal afgeven.

Als een inbreker een poging tot inbraak doet, zal het 100 decibel luide alarm werken als afschrikmiddel. Inbrekers zijn vooral voor twee dingen bang, dat is geluid en licht. De sirene is eenvoudig aangesloten op een stopcontact en is draadloos verbonden met het basisstation. Het alarmsignaal uitschakelen kan heel eenvoudig via uw smartphone.

Gigaset Smart Home Raam sensor

Iemand opent uw raam, balkon- of terrasdeur?

De Gigaset Smart Home raam sensor informeert u betrouwbaar wanneer ramen, balkon of terrasdeuren geopend of verschoven worden. Wanneer het alarm actief is krijgt u een pushmelding in de app op uw smartphone en het alarm gaat af. De sensor geeft ook door wat de huidige status is van uw raam. Zodat u te allen tijde weet of u netjes alle ramen heeft dichtgedaan voordat u bijvoorbeeld op vakantie bent gegaan.

Technische gegevens

Specificaties

Algemeen
Artikelnaam
Gigaset Smart Home Alarmsysteem M
Algemene functies
Kleur
Wit
DECT ULE
DECT-ULE according ETSI TS 102 939-1
Bereik
max. 50 m binnen
Encryptie
Standard CCM AES-128 for wireless DECT-ULE authentication and encryption
Frequentieband
DECT 1880-1900 MHz
Conformiteit
(R&TTE) Directive 1999/5/EC (Annex 5); Directive 2009/125/EC + Directive 2011/65/EU
Benodigdheden
Eisen
Power supply base station: 230 V AC, 50 Hz; Power supply siren: 230 V AC, 50 Hz; Power supply sensors: 3 Volt CR123A lithium battery; Internet router with persistent internet connection"
Compatibiliteit
Smartphone with iOS7 or Android 4.0 and higher, free Gigaset app
Diversen
Omvang van de levering
 • 1x base station base
 • 1x door sensor door (universal)
 • 1x motion detector motion
 • 2x window sensors window (universal)
 • 1x siren alarm siren
 • 1x ethernet cable
 • 1x mains adapter
 • 4x 3 Volt CR123A lithium batteries
 • 8x adhesive strips
 • 4x wall holders
 • 2x foot
 • 1x quick-start guide
 • 1x safety brochure
Diversen

Dimensions & Weight

 • base: 138 x 125 x 47 mm (H x W x D), 137 g
 • universal: 55 x 55 x 27 mm (H x W x D), 49 g (incl. battery)
 • motion: 98 x 66 x 33 mm (H x W x D 85 g (incl. battery)
 • siren: 59 x 59 x 80 mm (H x W x D), 72 g
Download & Support

Gigaset Smart Home Alarmsysteem M

Support vragen

Gebruik onze klantenservice portal voor support van Gigaset Smart Home Alarmsysteem M

Open support