Gigaset Smart Home Alarmsysteem S

previous
next

Gigaset Smart Home Alarmsysteem S

199,99 €
Incl. BTW
Op voorraad.
Levertijd: 3-6 Werkdagen
De perfecte veiligheidsoplossing voor kleinere woningen en flats.

Inbraken in appartementen in flat vinden meestal plaats via die ene ingang die er is. Bescherm uw huis met deur- en bewegingssensor. Het systeem registreert gelijk als iemand de deur opent of door uw kamer loopt. De sirene gaat af met een luid geluidssignaal bij een verdachte inbraak.

Smart Home Alarmsysteem S

 • 1 basis station
 • 1 deur/raam sensor (universal)
 • 1 motion sensor 
 • 1 sirene

+ app + gratis Cloud service

  Beschrijving

  Het Gigaset Smart Home alarm systeem S: Ideale bescherming als u een huis heeft met één ingang.

  Bent u onderweg maar u wilt weten wat er gebeurt in uw huis? Het Gigaset Smart Home alarm systeem houdt u betrouwbaar up to date. In één oogopslag op uw smartphone kunt u controleren of alles onder controle is in uw huis U wordt op te hoogte gehouden en geïnformeerd wanneer en waar u maar wilt. In het Alarmsysteem S zit inbegrepen, het basis station, deursensor, bewegingssensor en de sirene. Het alarm systeem is de ideale oplossing voor kleinere appartementen en flats. 

  Als uw deur geopend is dan kunt u een push berichtje krijgen via de Gigaset app. Als de deur geopend wordt door het te forceren dan zal de sirene afgaan, omdat de deur sensor aangeeft aan het basis station dat de deur niet normaal geopend wordt. Een luid signaal van 100 decibel zal afgaan. De alarm modus wordt ingeschakeld en kan uitgezet worden via de smartphone. Het is ook mogelijk om het systeem te activeren met de Gigaset button.

  De universele sensor kan op allerlei deuren of ramen worden toegepast. De Gigaset Universal sensor houdt alles in de gaten. U kunt hierbij denken aan zolder-, schuif- of kiepramen maar ook aan kattenluikjes of garagedeuren. De magneetstrip zorgt ervoor dat u de juiste status van de deur of raam kunt zien. De sensor bevat een luchtdruk en temperatuurmeter wat hij realtime aan u doorgeeft. 

  De infrarood bewegingssensor detecteert wanneer er iemand in uw huis loopt. Kleine huisdieren tot 25 KG zal hij niet detecteren. De bewegingsmelder geeft de informatie door aan de app op uw smartphone. Wanneer het systeem op "afwezig" modus staat dan gaat het alarm af als er iets wordt gedecteerd. 

  In de verpakking zit inbegrepen het basis station dat de verbindende factor is tussen de individuele sensoren en uw smartphone. Het basis station verzamelt alle informatie en geeft het aan u door. 

  Bent u op zoek naar een groter pakket en/of een  oplossing met beeld? Dan kunt ook meer info vinden over de Alarm systemen M en L. Zodat u meer ramen of deuren kunt beveiligen. Bent u op zoek naar een indoor HD camera als toevoeging? Dan kunt u beter voor de Gigaset Smart Home Alarm systeem L als oplossing gaan.

  Basis station

  Verbonden basis station

  Het basis station vormt het brein van het Gigaset Smart Home alarmsysteem en is verbonden met uw router via LAN verbinding. Het verbindt de draadloze sensoren met de Gigaset app en de Free Cloud service. Tot 48 sensoren kunnen aangesloten worden op het basis station.

  Gigaset Smart Home deur

  Wie staat er voor uw deur?

  De deursensor geeft weer of de deur open of gesloten is. De geavanceerde sensor kan ook herkennen of de deur normaal wordt geopend of dat het geforceerd wordt door bijvoorbeeld een trap of een koevoet.. Als de deur door een forcering wordt geopend dan gaat de alarmfunctie af, zelfs als het alarm niet ingeschakeld is.

  Gigaset Smart Home bewegingssensor

  Wie is er in uw kamer?

  De infrarood bewegingssensor detecteert wanneer er iemand in uw huis loopt. Kleine huisdieren tot 25 KG zal hij niet detecteren. De bewegingsmelder geeft de informatie door aan de app op uw smartphone. Wanneer het systeem op "afwezig" modus staat dan gaat het alarm af.

  Gigaset Smart Home Sirene

  Indringers? De sirene zal een luid geluidsignaal afgeven.

  Als een inbreker een poging tot inbraak doet, zal het 100 decibel luide alarm werken als afschrikmiddel. Inbrekers zijn vooral voor twee dingen bang, dat is geluid en licht. De sirene is eenvoudig aangesloten op een stopcontact en is draadloos verbonden met het basisstation. Het alarmsignaal uitschakelen kan heel eenvoudig via uw smartphone.

  Technische gegevens

  Specificaties

  Algemeen
  Artikelnaam
  Gigaset Smart Home Alarmsysteem S
  Algemene functies
  Kleur
  Wit
  DECT ULE
  DECT-ULE according ETSI TS 102 939-1
  Bereik
  max. 50 m binnen
  Encryptie
  Standard CCM AES-128 for wireless DECT-ULE authentication and encryption
  Frequentieband
  DECT 1880-1900 MHz
  Conformiteit
  (R&TTE) Directive 1999/5/EC (Annex 5); Directive 2009/125/EC + Directive 2011/65/EU
  Benodigdheden
  Eisen
  Power supply base station: 230 V AC, 50 Hz; Power supply siren: 230 V AC, 50 Hz; Power supply sensors: 3 Volt CR123A lithium battery; Internet router with persistent internet connection"
  Compatibiliteit
  Smartphone with iOS7 or Android 4.0 and higher, free Gigaset app
  Diversen
  Omvang van de levering
  • 1x base station base 
  • 1x door sensor door (universal)
  • 1x motion detector motion 
  • 1x alarm siren siren
  • 1x ethernet cable
  • 1x mains adapter
  • 2x 3 Volt CR123A lithium batteries
  • 4x adhesive strips
  • 1x foot
  • 2x wall holders
  • 1x quick-start guide
  • 1x safety brochure

  Diversen

  Dimensions & Weight

  • base: 138 x 125 x 47 mm (H x W x D), 137 g
  • door: 55 x 55 x 27 mm (H x W x D), 49 g (incl. battery)
  • motion: 98 x 66 x 33 mm (H x W x D 85 g (incl. battery)
  • siren: 59 x 59 x 80 mm (H x W x D), 72 g
  Questions & Answers
  Download & Support

  Gigaset Smart Home Alarmsysteem S

  Support vragen

  Gebruik onze klantenservice portal voor support van Gigaset Smart Home Alarmsysteem S

  Open support