Gigaset GS195

previous
next

Gigaset GS195

+5,00 €
+ Add Graveerwerk - Remove Graveerwerk
189,00 €
Incl. 16% BTW
Op voorraad.
Levertijd: 3-6 Werkdagen
Voor iedereen die niet wil kiezen tussen design en functionaliteit.
  • Buitengewone schermbediening dankzij het 6.18" FHD+ notch en in-cell scherm
  • Elegant design met stijlvolle glazen achterkant
  • Betrouwbare 4000-mAh oplaadbare batterij met snellaadfunctie
  • Eenvoudig te bedienen dankzij FaceID en multifunctionele vingerprintsensor
  • Dual 13-MP en 5-MP achtercamera en 8-MP voorcamera
  • Nieuw Android™ 9.0 Pie besturingssysteem
  • HD-geluid voor significant hogere geluidskwaliteit en het elimineren van achtergrondruis
  • Made in Germany
Beschrijving

Voor liefhebbers van design: met glazen achterkant en gepersonaliseerde gravering

De GS195 maakt indruk! Een van de hoogtepunten is de glazen achterkant van deze, alweer de derde, smartphone die in Duitsland ontwikkeld wordt. Dankzij de glazen behuizing in twee kleuren, heeft het toestel een elegante uitstraling én ligt het comfortabel in de hand. Het zilveren Gigaset logo is met laserstralen op de achterzijde achter het glas gegraveerd. Om het geheel nóg exclusiever te maken kunt u zelfs uw eigen (bedrijfs)naam of bijvoorbeeld een mooie quote - tot maximaal 26 karakters, in het exclusieve Gigaset-letterype - in het toestel laten graveren.

Voor onbeperkte panoramaviews: het in-cell beeldscherm met full HD+

Meer dan twee keer zo lang als breed, haarscherp, extreem helder en bijna randloos: het 6.18" HD+ beeldscherm van de GS195 zorgt voor een unieke kijkervaring. Het scherm is compleet randloos behalve een kleine strip aan de bovenzijde van het scherm (notch) met daarin de voorcamera en de nabijheids- en helderheidssensoren. Links en rechts van de notch is er ruimte voor weergave van de tijd, batterijniveau en signaalsterkte. Hierdoor blijft er meer schermruimte over voor de weergave van chatgesprekken, foto's, video's en alles wat u écht nodig heeft. Het vuilafstotende, kraswerende 2.5D glas zorgt ervoor dat alles ook na een lange periode haarscherp blijft.

Voor een indrukwekkende batterijduur: de 4000-mAh oplaadbare batterij met snellaadfunctie

Luister onbeperkt naar uw favoriete playlist, kijk uw favoriete series en programma's of bel uren met uw geliefden; het is allemaal mogelijk dankzij de krachtige 4000-mAh oplaadbare batterij. De lithium-polymeer batterij van de Gigaset GS195 is goed voor 40 uur muziek luisteren, 12 uur video afspelen of 19 uur bellen - en dat alles met de hoge kwaliteit waar u op mag vertrouwen. Het is eveneens zeer eenvoudig om de batterij op te laden dankzij de Type-C USB-poort. U kunt ook OTG (USB-On-The-Go) gebruiken om externe apparaten aan te sluiten en uw telefoon te gebruiken als powerbank.

Voor slimme beveiliging: Face-ID en vingerprintsensor

Vergeet ingewikkelde wachtwoorden! De GigasetGS195 biedt beveiliging met behulp van eenvoudig te gebruiken sensoren. U kunt kiezen tusesn Face-ID (een intelligent systeem waardoor uw telefoon ontgrendelt door het tonen van uw gezicht, zoals bij een selfie, een pincode of de multifunctionele vingerprintsensor. Bewaar maximaal vijf verschillende profielen en ontgrendel uw telefoon, pleeg een telefoontje of maak een foto met slechts één druk op de knop.

Voor verdubbelde fotokwaliteit : de 13MP en 5MP dualcamera

Of u nu prachtige steden, kunst of uw geliefden fotografeert - de dualcamera zet alles en iedereen in het juiste licht. De nieuwe fototechnologie combineert de eigenschappen van twee lenzen voor een hogere kwaliteit. Dankzij het samenspel van deze twee camera's kunt u bijvoorbeeld portretten schieten met een wazige achtergrond door het Bokeheffect. Hierdoor komt het onderwerp van de foto nóg beter naar voren. De multi-effect modus met verschillende kleureneffecten maakt indruk op iedereen; van beginner tot veeleisende amateurfotograaf.

Voor eenvoudig gebruik: het Android™ 9.0 Pie besturingssysteem

De Gigaset GS195 is ontworpen om u alleen de beste ervaring te geven - zowel qua ontwerp als functionaliteit. Het nieuwe Android™ 9.0 Pie besturingssysteem biedt een langere batterijduur, met betere kwaliteit en stabiliteit dankzij de kunstmatige intelligentie.  Houd bijvoorbeeld  uw dataverbruik bij door de toegang tot achtergrondapplicaties te beperken. De dagelijke communicatie met uw telefoon is nu nóg makkelijker dankzij nieuwe bedieningselementen voor eenvoudigere navigatie, geavanceerde Bluetooth-functionaliteit en verbeterde copy-paste technologie.

De keuze is aan u:

Het messcherpe in-cell beeldscherm en de elegante glazen achterkant zijn voorzien van het speciale kleurenschema van de GS195. De Titanium Grey en Dark Purple opties benadrukken het uiterlijk van de premium smartphone. De kleuren vertalen uw persoonlijkheid en toveren uw smartphone,  samen met de persoonlijke gravering, om tot een stijlvol accessoire.

De nieuwe Gigaset GS195 - "Made in Germany"

Gigaset is wereldwijd het enige bdrijf dat smartphones in Duitsland produceert. Dit is zowel logisch als belangrijk, gezien we reeds zeven decennia lang moderne telecommunicatiemiddelen produceren op onze locatie in Bocholt. Digitalisering heeft men immers mobieler gemaakt, dus bij Gigaset bieden we de juiste toestellen om vandaag de dag te communiceren, en zijn we volop bezig om de toestellen van de toekomst te ontwikkelen. Als rasechte communicatieprofessionals maken we gebruik van onze kerncompetenties om geweldige smartphones te maken: gesprekken in HD-geluidskwaliteit, een hoge standaardkwaliteit en een excellent design. Het bewijs? De Nieuwe GS195, alweer de derde smartphone welke in Duitsland geproduceerd wordt.

Het milieu is belangrijk voor ons

Bij Gigaset houden we ons uitgebreid bezig met duurzaamheid - te beginnen bij het recyclen van productiemateriaal en het uitbreiden van technische innovaties en processen. De Gigaset GS195 is het eerste toestel in een verpakking van gerecyclede grasvezels. Deze grondstoffenbronnen groeien snel terug en worden verkregen uit lokale bronnen. Het zorgt voor een lagere CO2-productie en verbruikt zowel minder water als energie tijdens de productie. Bovendien hebben we voor de binnenverpakking, afgezien van de zelfklevende folie om het beeldscherm te beschermen, geen gebruik gemaakt van plastic.  Dit is slechts een eerst stap op een lange weg naar een zo duurzaam mogelijke productie. Daarom werken we iedere dag aan duurzame concepten voor de toekomst. Onze gemeenschappelijke toekomst.

* Note about the engraving: Text that is racist, sexual or discriminatory in nature or text that breaks the law and/or breaches moral standards is not accepted and is expressly prohibited. We reserve the right not to personalise your device in such a way. You bear sole responsibility for the data you provide us with. Consequently, please thoroughly check that it is correct and complete beforehand.

Video
Technische gegevens

Specificaties

To show the exact product specifications please choose the according product options (Color, Variant and TAD function) first.

Download & Support

Gigaset GS195

Firmware
Firmware
Firmware
Support vragen

Gebruik onze klantenservice portal voor support van Gigaset GS195

Open support