Gigaset GS270

previous
next

Gigaset GS270

199,00 €
Incl. 21% BTW
Op voorraad.
Levertijd: 3-6 Werkdagen
Schoonheid van buiten, krachtig van binnen.
 • Snel-oplaadbaar 5.000mAh lithium-polymer batterij
 • Octa-Core 1.5 GHz processor
 • IPS full HD in-Cell Display, 13,3 cm / 5,2"" (11,6 x 6,5 cm), 1920 x 1080 pixel
 • 2.5D-Glas met kraswerend en vuilafstotend scherm
 • De nieuwste Pure Android™ 8.1 Oreo operating system
 • Gigaset GS270 met 2GB RAM en 16GB intern geheugen, uit te breiden met 128GB extern geheugen, kleur "grijs"
 • Gigaset GS270 plus met 3GB RAM en 32GB intern geheugen, uit te breiden met 128GB, kleuren "grijs" en "urban blauw"
Beschrijving

Prestatie ontmoet ontwerp: De Gigaset GS270 smartphone.

Verwacht meer van prestaties, comfort en een elegante ontwerp: De nieuwe Gigaset GS270 heeft een unieke sterke, snelladende lithium-polymer batterij met 5.000 mAh. Dit zorgt voor betrouwbaarheid en een lange accuduur met de Octa-Core processor. De 13-megapixel camera met autofocus vangt elke afbeelding messcherp. De 5MP selfiecamera maakt sta je er zelf ook perfect op. Het scherm heeft de hoogste standaarden: 5.2" full HD in-cell scherm. De nieuwe Gigaset GS270 laat u ook aan de buitenkant verbijsteren: Het ontwerp is elegant en fraai met het 2.5D rounded glass aan de voorkant, Hoge kwaliteit metallic-effect afwerking in twee tinten op de achterkant. Deze dunne Android™ smartphone heeft twee versies: Gigaset GS270 en de Gigaset GS270 plus met meer geheugen.

 • 13 MP AF camera en 5MP selfiecamera met panorama schoonheid en portret mode inlcusief bediening met gebaren
 • USB voor onderweg, verbindt USB apparaten zoals power bank
 • 4G LTE Cat 6 data connectie met 300Mbit/sec, inclusief spraakgestuurd LTE (VoLTE) en Spraak over WiFi (VoWiFi)
 • Dual-Sim: Ingangen voor 2 nano-SIM kaarten of 1 nano-SIM en een Micro-SD kaart
 • PiP (picture-in-picture) modus, bijv. een selfie in een hoofd afbeelding
 • Multi-effect modus om afbeeldingen naar eigen smaak aan te passen
 • LED op het scherm voor controle voor nieuwe berichten, gemiste oproepen of batterijniveau

Sterke batterij: een lange afstands loper met een eindsprint.

Twee dagen gebruik of een aantal weken op standbystand-zonder op te laden- de sterke 5.000mAh lithium-polymer batterij kan dit zonder enig probleem. De voortreffelijke batterij presteert niet alleen met de Octa-Core 1.5GHz processor tot 3GB RAM (GS270 plus) aan de gang; het kan ook worden bebruikt als een power bank om andere USB apparaten op te laden terwijl u de telefoon gewoon kunt gebruiken. Ook kunt u in de ingang externe USB apparaten gebruiken zoals een muis, toetsenbord of  selfiestok zodat u de smartphone nog eenvoudiger kan gebruiken. Als de batterij dan een keer leeg raakt, kunt u hem snel weer opladen met de snel-oplaad functie. 

Full HD achter een diamant verhard glas.

De IPS full HD in-cell scherm zorgt altijd en overal voor messcherpe beelden op de 5.2" scherm met 1920 x 1080 pixel resolutie. Om zeker te weten dat het scherm goed blijft, bestaat het scherm uit kras weerend 2.5D glas met ronde hoeken. Daarbij zit er een vuilafstotende laag op wat er voor zorgt dat vinger afdrukken effectief achterwege blijven. Met dank aan de in-cell technology, de display is ook dunner dan de traditionele schermpjes. Dit zorgt er voor dat het uiterlijk van de Gigaset GS270 elegant en dun is.

Hoge resolutie camera's met eindeloze mogelijkheden.

De Gigaset GS270 ziet er niet alleen geweldig uit, het laat jezelf er ook geweldig uit zien door middel van prachtige foto's en video's. Of het nu een selfie, panorama, slowmotion video of foto montage is - met de 13 MP autofocus hoofdcamera en de 5 MP voor camera, geen probleem. Ontelbare instellingen, muli-effect modus met verschillende kleur effecten en contactloze gebaren bediening zorgt er voor dat je in elke situatie en positie, de perfecte foto kan maken.  Met de picture-in-picture functie kan je twee foto's in één nemen, leuk voor bijvoorbeeld de vakantiefoto's te sturen met een selfie naar vrienden en familie.

Dual Sim: eerste keuze met twee ingangen: Dual-Sim en Micro-SD.

De Gigaset GS270 heeft twee ingangen voor verschillende kaarten. Met dank aan de dual standby functionaliteit kan je twee verschillende SIM kaarten tegelijkertijd laten functioneren. Bijvoorbeeld je normale SIM kaart en een lokale prepaid SIM kaart als je veel in het buitenland bent of één voor werk en één voor privé. Ook kan er gekozen worden voor MicroSD kaart zodat u het geheugen kunt uitbreiden met 128GB. Dat is genoeg ruimte voor 55.000 foto's, 18.000 liedjes of 30 HD films.

Supersnelle verbinding met elk netwerk.

Maximale prestatie wanneer u onderweg bent: De Gigaset GS270 ondersteunt 4G LTE met Cat 6 tot 300Mbit/sec - Snel genoeg om grote aantallen data te streamen in HD. Daarbij kan je ook genieten van twee nieuwe vooruitstrevende voordelen in de telefonie: "Voice over WiFi" (VoWiFi)* gebruikt alle wifi netwerken om belletjes om te vormen naar geweldige kwaliteit. En "Voice over LTE" (VoLTE)* biedt de beste gesprekwaliteit als je onderweg bent. Beide verbindingen garanderen je ook van een veel snellere connectie. 

* Dit is alleen mogelijk wanneer het word onderstuend door je netwerk en mobiele telefooncontract

Vingerprint als gastheer van gemak en handigheid.

Functionaliteit en gemak op uw vingertoppen: De Gigaset GS270 heeft een multifuncitonele vingerprint sensor wat het gebruik van de telefoon vele malen makkelijker maakt. Op een ergonomsiche en gemakkelijke plek, namelijk de achterkant. Uit te breiden tot vijf verschiillende vingerprints, niet alleen om de smartphone te ontgrendelen maar ook om sommige apps te kunnen openenen zoals het scrollen door browser, aanzetten van alarm of foto's maken. De slimme functies op de Gigaset GS270 maakt het de smartphone voor iedereen geschikt: met bijvoorbeeld de "Smart Draw" functie, kunnnen apps heel gemakkkelijk geopend worden alleen door een tekening te maken op het display en door drie vingers van boven naar beneden over het display maak je een screenshot.

Pure Android™ 8.1 Oreo: Geniet van uw vrije tijd.

Nog intelligenter, sneller en krachtiger – De Gigaset GS270 verschijnt met de laatste versie van Android™ 8.1 besturingssysteem. Dit betekent dat uw voordelen zullen zijn: laatste energie technologieën voor verbeterde duurzaamheid en gebruikersgemak.

1 Smartphone, 2 versies: De Gigaset GS270 en GS270 plus.

Met de nieuwe Gigaset GS270 Android™ smartphone kunt u kiezen uit twee verschillende versies: De GS270 met 2GB RAM en 16GB intern geheugen in de kleur "grijs". En de GS270 plus met 3GB RAM en 32 GB intern geheugen in de kleuren "grijs" en "urban blue".

Technical details

Specificaties

To show the exact product specifications please choose the according product options (Color, Variant and TAD function) first.

Download & Support

Gigaset GS270

Support request

Use our customer service portal to receive support for your Gigaset GS270

Open support