Gigaset GS3

Gigaset GS3

+5,00 €
Add Graveerwerk - Remove Graveerwerk
179,00 €
Incl. BTW
Op voorraad.
Levertijd: 3-6 Werkdagen
Kleurrijk aan de buitenzijde, slim aan de binnenzijde: verwisselbare covers en indrukwekkende batterijcapaciteit.
 • Verwisselbare cover
 • 4000 mAh (typ.) verwisselbare batterij
 • 6.1" HD+ U-Notch scherm
 • Ondersteunt draadloos opladen tot 10W* (compatibel met de Qi standaard)
 • 1.8 GHz Octa-Core processor
 • Android™ 10 besturingssysteem
 • Tweevoudig camerasysteem (13MP hoofdcamera + 8MP groothoek)
 • 8MP voorcamera
 • Contactloze gegevensoverdracht via Bluetooth 5.0
 • Gezichtsherkenning en vingerprintssensor met meerdere functies
 • Drie ingangen: DUAL-Sim en uitbreidbaar geheugen
Beschrijving

Nu wordt het kleurrijk! De GS3 is verkrijgbaar in vijf moderne kleuren

Heeft u een favoriete kleur? Wij hebben er vijf! De Gigaset GS3 is verkrijgbaar in een aanbod van stijlvolle kleuren: Graphite Grey, Racing Red, Classy Rose Gold, Arctic Blue en Oceanic Petrol. De semi-glanzende afwerking van de cover zorgt voor een aangename houvast en verhoogt het gebruikscomfort. En het beste van alles: de vervangbare cover aan de achterzijde zorgt ervoor dat u de uitstraling van uw smartphone aanpast aan uw stemming. Waarom slechts één kleur kiezen, wanneer u meerdere keuzes heeft? Verkrijg extra covers voor uw Gigaset GS3 voor slechts € 3,99.

Ledere dag vol vermogen: drie ingangen en vervangbare batterij

U kunt zich voortaan focussen op de belangrijke dingen in uw dagelijkse leven, want de Gigaset GS3 vereenvoudigt de rest dankzij zijn uitstekende multifunctionaliteit. Door het drievoudige slot gebruikt u bijvoorbeeld twee nano-SIM-kaarten tegelijk, waardoor u zowel zakelijk als privé hetzelfde toestel gebruikt. Door het plaatsen van een extra geheugenkaart (max. 512GB) heeft u meer dan voldoende ruimte om foto's, video's, muziek en andere gegevens op te slaan. De 4000 mAh lithium-polymeerbatterij levert het vermogen dat u nodig hebt om de hele dag op uw smartphone te kunnen vertrouwen: tot 360 uur stand-bytijd en ongeveer 24 uur gesprekstijd in het 4G-netwerk (oplaadtijd slechts 2 uur). Om ervoor te zorgen dat uw GS3 een lange levensduur behoudt, kunt u de batterij in slechts een paar stappen zelf vervangen. Dit is een belangrijk duurzaamheidsaspect voor Gigaset.

De Gigaset GS3 maakt deel uit van het nieuwe Gigaset Battery Save-initiatief voor meer duurzaamheid: Uitgebreide tests hebben aangetoond dat de levensduur van een smartphonebatterij vele malen kan worden verlengd als deze niet regelmatig volledig wordt opgeladen. Daarom wordt de batterij standaard slechts tot 90 procent opgeladen (indien gewenst kan de functie op elk moment in de apparaatinstellingen worden gedeactiveerd).

Precies zoals ú het wenst - flexibel opladen via de kabel of geheel draadloos

Het is aan u. Laad uw Gigaset GS3 razendsnel en eenvoudig op met een USB-C-oplaadkabel of profiteer van draadloos opladen. Met maximaal 10W* (compatibel met de Qi-standaard) laadt de smartphone snel en eenvoudig op via een draadloos laadstation, zoals deze tegenwoordig bijvoorbeeld in de meeste moderne auto's aanwezig is. Zo hoeft u niet langer op zoek te gaan naar een geschikte kabel of een stopcontact dat dichtbij genoeg is, maar kunt u snel weer de volledige kracht van uw Gigaset GS3 gebruiken.

Nooit te klein: groot 6.1" HD+ U-Notch scherm

Een smartphone met een panoramisch zicht: het vrijwel randloze scherm van de Gigaset GS3 heeft een diagionale grootte van 6.1" en biedt daardoor een ononderbroken zicht voor het optimale gebruik. Het scherm heeft een smalle U-vormige uitsparing aan de bovenkant van het scherm (ook wel een U-notch genoemd) die op discrete wijze de voorcamera bevat. Hierdoor is er meer ruimte voor de weergave van uw chatgesprekken, foto's, video's en al het andere dat belangrijk voor u is. Met een resolutie van 1560x720 pixels mist u geen enkel detail.

Het dagelijkse leven wordt vereenvoudigd dankzij een stressvrije en betrouwbare werking

De Gigaset GS3 ziet er neit alleen goed uit, maar scoort ook goed op het gebied van prestaties en functionaliteit. De 1.8 GHz octa-core processor (MediaTek helio A25) zorgt ervoor dat de apps soepel werken én blijven werken. Het 4GB RAM geheugen biedt u een snelle datatoegang en het additionele 64GB interne geheugen betekent dat de GS3 voldoende ruimte heeft voor heel veel foto's, video's, muziek en meer. De notificatie-LED zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte blijft van nieuwe oproepen en berichten, zelfs wanneer het geluid van de telefoon uit staat.

Sneller, slimmer en veiliger: de GS3 met Android™ 10

Uw Gigaset GS3 is voorzien van het nieuwe Android™ besturingssysteem. Nog intelligenter en zelfs nog veiliger dan de voorgaande versies. Android™ 10 functies omvatten de systeembrede donkere modus, die prettig is voor uw ogen én energie bespaart. Gebarenbediening werkt volledig zonder knoppen en vegen van de linker- naar de rechterzijde van het scherm vervangt de terugknop. Ook bevat Android™ 10 een verbeterde gezichtsherkenning en nog eens 50 nieuwe beveiligingsfuncties om uw privacy te beschermen. Profiteer van nieuwe instellingen voor locatietoegang, om zo de toegang van een app tot een specifieke gebruikstijd te beperken, en Family Link, waarmee ouders het smartphonegebruik van hun kinderen beter kunnen volgen.

Het tweevoudige camerasysteem is dé perfecte manier om uw belevenissen vast te leggen

Een idylische vakantie, een familiereünie of de geboorte van een (klein)kind? Met de Gigaset GS3 legt u ieder moment, dag en nacht, perfect vast. Het camerasysteem bestaat uit een 13-MP hoofdcamera (F2.0 opening) en de 8-MP groothoekcamera, voor extra grote onderwerpen. De 8-MP voorcamera neemt fantastische selfies en het LED-licht geeft heldere foto's, zelfs in het donker. Gebeurtenissen die niet op een stilstaand beeld te vangen zijn, legt u haarscherp vast via een Full-HD (1920x1080 pixels) video.

Ervaar veiligheid en gemak dankzij de intelligente ontgrendelmechanismen

Ontgrendel uw Gigaset GS3 veilig, snel en slim met uw oog of vinger. Gezichtsherkenning is een super snelle manier van ontgrendelen en u hoeft het toestel niets eens vast te houden. De vingerprintsensor is een goed alternatief en kunt u eveneens voor andere functies gebruiken: scrollen, swipen tussen verschillende schermen,  beantwoorden van oproepen, openen van de camera en zelfs het nemen van foto's gebeurt met één vinger dankzij de multifunctionele sensor. Welke wijze van ontgrendelen u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat uw gegevens goed afgeschermd blijven.

Een smartphone met een persoonlijk tintje: graveer uw GS3

Personaliseer uw Gigaset GS3 om het toestel écht uniek te maken. Geeft uw smartphone bijvoorbeeld een eigen identiteit met een hoogwaardige gravure in het exclusieve Gigaset lettertype met een maximum van 26 karakters. Niet alleen voorkomt dit het verwisselen van uw toestel met dat van een ander, het vereenvoudigt ook de identificatie bij diefstal of verlies. Uw persoonlijke gravure is al mogelijk vanaf slechts € 5,00.

Waterdichte beveiliging: de Gigaset servicebelofte

Omdat we een speciale nadruk leggen op service en kwaliteit, wordt onze GS3 smartphone standaard geleverd met het aantrekkelijke Gigaset serviceaanbod. Dit betekent dat u, naast onze standaard fabrieksgarantie van 24 maanden, eenvoudig en probleemloos van de 'Made in Germany' kwaliteit geniet:

 • 3 maanden breuk- en vochtschade reparatieservice op een Gigaset productielocatie in Duitsland (snelle afhandeling gegarandeerd)
 • 3 maanden tevredenheidsgarantie

Het milieu is belangrijk voor ons

Bij Gigaset  houden we ons op grote schaal bezig met duurzaamheid; van het recyclen van productiematerialen tot technologische innovaties en logistieke processen. We investeren in de nieuwste milieunormen (FSC-gecertificeerd) voor de Gigaset GS3 verpakkingen en compenseren de CO2-uitstoot die tijdens de productie van deze verpakkingen ontstaat, met behulp van onze ClimatePartner projecten. Bovendien is plastic, los van de zelfklevende beschermingsfolie op het scherm, volledig uit de verpakking verwijderd. Dit is voor Gigaset slechts een eerste stap op een lange weg naar een zo duurzaam mogelijke productie. Daarom werken we iedere dag aan duurzame concepten voor onze gemeenschappelijke toekomst.

* De waarde is afhankelijk van de gebruikte oplader.

** Opmerking over de gravure: tekst die racistisch, seksueel of discriminderen van aard is, of tekst die de wet overtreedt of morele normen schendt, wordt niet geaccepteerd en is uitdrukkelijk verboden. Gigaset behoudt zich het recht voor om uw smarphone niet op een dergelijke manier te personaliseren. U bent, als enige, verantwoordelijk voor de gegevens die u ons verstrekt. Controleer daarom vooraf of de gewenste tekst correct en volledig is.

Video
Technische gegevens

Specificaties

To show the exact product specifications please choose the according product options (Color, Variant and TAD function) first.

Questions & Answers
Download & Support

Gigaset GS3

Firmware
Firmware
Firmware
Firmware
Firmware
Firmware
Support vragen

Gebruik onze klantenservice portal voor support van Gigaset GS3

Open support