Kategória

Gigaset pro asztali telefonok: A professzionális kommunikáció új szabványa!

Gigaset pro asztali telefonok

A professzionális kommunikáció új szabványa!

A lekerekített forma, a kiváló minőségű hang és a hatékony funkciók egyszerű használhatósága teszi a Gigaset pro asztali telefonokat a professzionális üzleti kommunikáció legjobb választásává.

Egyszerű és hatékony teljes HD hanggal
A Maxwell Basic minden alapvető funkciót biztosít, amely egy professzionális asztali telefontól elvárható, így minden irodai környezetben használható.
A teljes HD hanggal a Maxwell Basic készüléket kompromisszumok nélküli hangminőséggel, és a mindennapos használatra terveztük.
Kifogyott
Professzionális üzleti kommunikációhoz optimalizált asztali telefon.
Egy üzleti minőségű VoIP telefonnak intuitívnak és vonzónak kell lennie, emellett mindig készen kell állnia az üzleti tevékenységének a támogatására. A Gigaset Maxwell 2 VoIP üzleti telefon biztosítja mindezen minőséget, melyet úgy terveztünk, hogy együttműködjön bármely helyi vagy felhőalapú telefonrendszerrel.
A Maxwell 2 könnyű kézikészülék HD beszédhangot biztosít, így minden szó tisztán hallható. A hangerőszabályzó gombokkal beállítható a megfelelő hangszint, illetve válthat a kihangosítás és a kézibeszélő között egyszerűen megnyomva a dedikált gombot.
Kifogyott
Kisméretű küllem továbbfejlesztett funkciókkal, a professzionális kommunikációért
A Maxwell 3 egy kisméretű, ugyanakkor nagyteljesítményű asztali telefon, olyan professzionális funkciókkal, amelyek révén bármely üzleti vagy otthoni irodai környezetnek megfelel.
Tulajdonságai a teljes HD hang, a „ne zavarjon" és navigációs gomb, illetve a hívás státusz gombok. Ezek a hasznos funkciók rendszerezetten helyezkednek el a kristálytiszta kijelző körül, ami a Maxwell 3 készüléket tökéletes választássá teszi a modern digitális kommunikációhoz.
Kifogyott
Színes érintőképernyő fizikai gombokkal, az egyszerű és rugalmas kommunikációhoz tervezve
Az egyszerűen kezelhető, érintőképernyős felületű Maxwell 4 egy hatékony távközlési eszköz, amely minden üzleti környezet számára kellő rugalmasságot biztosít.
A full HD hang, a professzionális minőségű hívás-kihangosítás, a rugalmasan állítható állvány és a falra szerelhetőség összes előnyét ötvözi a készülék. A Maxwell 4 kristálytiszta színes érintőkijelzővel és intuitív felhasználói felülettel biztosítja a kritikus üzleti beszélgetésekhez a megfelelő telefont. A legfeljebb hat SIP-fiókot támogató Maxwell 4 készen áll arra, hogy többvonalas telefonként üzemeljen, és mindemellett úgy terveztük, hogy együttműködjön a vezető helyi és felhőalapú távközlési szolgáltatókkal.
Kifogyott
Az üzleti telefon billentyűzet még több funkciót biztosít a professzionális kommunikáció érdekében
Növelje a sebességet, funkcionalítást és az elérhetőséget a Maxwell Basic, 2, 3 és 4 asztali üzleti telefonhoz tervezett Maxwell Bővítő Modullal.
A Maxwell Bővítő Modul egy nagyméretű 7”-os FSTN kijelzővel rendelkezik, amely egy kibővített billentyűzet, 2 oldalon 28 rugalmas gombbal. A készülék akár 58 funkciót is képes kezelni, mint például a foglalt vonalat (BLF) vagy a gyorstárcsázást. A kiegészítő gombok kényelmesen beprogramozhatók is a bejelentkezésre és kijelentkezésre, a hangposta aktiválására vagy akár a bejárati ajtó kinyitására is.
Kifogyott
Egy Maxwell burkolatba épített hordozható DECT telefon, mely nagyszerű rugalmasságot biztosít
A többnyire DECT hordozható telefonokat használó irodában a Maxwell C egy egyedi jelenség. Ez a Gigaset legfejlettebb professzionális hordozható telefonja, Maxwell burkolatban.
Napjaink vezeték nélküli irodai környezete szükségtelenné tette a fizikai hálózati kapcsolatok meglétét. Számítógépeink és irodai telefonjaink vezeték nélkül működnek – és a Gigaset Maxwell C is páratlan rugalmasságot biztosít az asztaltól.
Az összes eszköz csatlakoztatható a Gigaset Egycellás vagy Multicellás DECT rendszeréhez. Ez ideális IP alapú telefonmegoldást biztosít, kiváló minőségű hanggal, kristálytiszta TFT kijelzővel, amely intuitív üzleti társként szolgál a vezeték nélküli irodai környezet élvonalában.
Kifogyott

6 tétel