Gigaset Maxwell Expansion Module

previous
next

Gigaset Maxwell Expansion Module

Az üzleti telefon billentyűzet még több funkciót biztosít a professzionális kommunikáció érdekében

Növelje a sebességet, funkcionalítást és az elérhetőséget a Maxwell Basic, 2, 3 és 4 asztali üzleti telefonhoz tervezett Maxwell Bővítő Modullal.

A Maxwell Bővítő Modul egy nagyméretű 7”-os FSTN kijelzővel rendelkezik, amely egy kibővített billentyűzet, 2 oldalon 28 rugalmas gombbal. A készülék akár 58 funkciót is képes kezelni, mint például a foglalt vonalat (BLF) vagy a gyorstárcsázást. A kiegészítő gombok kényelmesen beprogramozhatók is a bejelentkezésre és kijelentkezésre, a hangposta aktiválására vagy akár a bejárati ajtó kinyitására is.

Partner keresése

A Gigaset pro termékeket kizárólag minősített üzleti partnereink értékesítik.

A partnereink IT és telekommunikációs forgalmazók és kiemelt viszonteladók (VAR’s), valamint üzleti rendszer szolgáltatók. A partnereink tanácsot adnak, értékesítenek, telepítenek és kiegészítő szolgáltatásokat kínálnak a Gigaset pro tekintetében.

Megnevezés

A gombok öncímkézése

A Bővítő Modul nagyméretű 7”-os kijelzője szolgál a gombok funkcióinak megjelenítésére. A gombok funkciói a gombok mellett jelennek meg, és bármilyen módosítás ezekben a funkciókban automatikusan meg fog jelenni a szövegben. Ceruzával írni ezek után már nem szükséges.

Programozható gombok

A modul további 58 gombot biztosít két képernyőoldalon keresztül. Egy gomb használható az oldalak közötti váltáshoz, és a modul többi gombjai használhatók az olyan funkciókhoz, mint a BLF vagy a gyorstárcsázás. A kényelem érdekében a gombok programozhatók például hozzáférési kódnak, hangposta aktiválására vagy a készülékre történő bejelentkezésre.

Telefon bővítés

A Maxwell Basic, 2, 3 és 4 maximum 3 bővítő modult támogat, így biztosít a felhasználónak még több gombot a további funkciók beállításhoz, és így akár 174 lehetséges konfigurációt is hozzá lehet adni. A tápegységet az első Bővítő Modul használja, míg a második és harmadik modul az első Bővítő Modulra csatlakozik.

Gombok 3 színnel

Mindegyik gomb egy színes LED-ből áll, amely többféle állapotjelzést jelenit meg. A zöld fény jelzi, hogy a vonal szabad, a villogó piros jelzi a bejövő hívást, a folyamatos piros a foglalt vonalat, míg a sárga az offline állapotot jelenti.

Ugyanaz a Maxwell design

A Maxwell Bővítő Modul illeszkedik a Maxwell sorozat designjához és hangulatához. Mindenki másként használja a telefonját, ezért a Maxwell sorozat mozgatható állvánnyal rendelkezik, amely három különféle vízszintes és függőleges helyzetet tesz lehetővé. A Maxwell telefon és a Bővítő Modul a falra való rögzítést is lehetővé teszi.

Műszaki adatok

Specifikációk

Általános tudnivalók
Article name
Gigaset Maxwell Expansion Module
Általános jellemzők
Color
Black
Article
Key expansion unit
Interfaces internal
External PSU connector (available as accessory), Key module, RJ12 Port, RJ45 Port
További jellemzők
Programmable keys
58
Devices in a row
3
Optical call signaling
Multicolor LED buttons
Hangjellemzők
Handsfree talking
No
Kijelző tulajdonságai
Display Type
Alphanumeric b&w
Diagonal spread (inch)
7
Resolution (px)
164 x 296
Jumbo Fonts
No
Billentyűzet tulajdonságai
Illuminated Keypad
Igen
Protection Water/Dust/Shock (according IP 65)
No
Méretek / műszaki adatok
Foot, L x W x H in mm
187,5 x 156,5 x 24,5
Main Device, L x W x H in mm
188 x 188,5 x 36
Download & Support

Gigaset Maxwell Expansion Module

Támogatás kérése

Amennyiben a termékeink iránt érdeklődik, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon a Gigaset Professional partneréhez. Ha még nem rendelkezik partnerrel, adatbázisunkban megtalálhatja az Ön területén elérhető megfelelő partnereket.

Kapcsolat

Ön már jelenleg is a Gigaset Professional partnerünk, vagy szeretne azzá válni, és kérdései vannak a termékeinkkel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot online, és mi a lehető leghamarabb foglalkozunk a kérdésével.