Gigaset N870 IP PRO

previous
next

Gigaset N870 IP PRO

A méretezhető többcellás DECT-rendszer, bármilyen szervezet számára

Arra terveztük, hogy minden munkavállalójának biztosítsuk a biztonságos digitális és vezeték nélküli kommunikációt.

A lehető legkönnyebben üzembe helyezhető, a legkisebb telephelytől a legnagyobbig. A Gigaset N870 többcellás rendszer minden egyes zónája támogat egy egész kkv méretű szervezetet. Abban az esetben amikor az Ön szervezete nagyobb, könnyen telepíthet több zónát is, barangolással és a beszélgetések átadásával. A nagy telephelyeket – például gyárakat, szállodákat, kórházakat vagy raktárokat – átfogó többzónás telepítések több száz multicellás kézibeszélővel – több ezer munkatárs számára – tudják biztosítani a DECT-kommunikációs hálózatot.

Az N870 Multicell a helyi és a felhő alapú VoIP-kommunikációt is támogatja úgy, hogy rugalmasan képes alkalmazkodni minden fejlődő vállalkozás igényeihez. Az egyszerűen telepíthető N870 Multicell rendszer biztosítja a Gigaset professzionális DECT kézibeszélőinek gyors üzembe helyezését az egész telephelyen.

Partner keresése

A Gigaset pro termékeket kizárólag minősített üzleti partnereink értékesítik.

A partnereink IT és telekommunikációs forgalmazók és kiemelt viszonteladók (VAR’s), valamint üzleti rendszer szolgáltatók. A partnereink tanácsot adnak, értékesítenek, telepítenek és kiegészítő szolgáltatásokat kínálnak a Gigaset pro tekintetében.

Megnevezés

Biztonságos

A N870 Multicell rendszeren keresztül kezdeményezett minden VoIP-hívás titkosított – a hívótól a fogadóig – az SRTP és a TLS-szabvány alkalmazásának köszönhetően. A központi telefonkönyvhöz való biztonságos hozzáférés érdekében az LDAPS-t is támogatja.

Az egy bázis koncepció

Az N870 Multicell DECT-rendszer az "egy hardver" koncepción alapul. A beállítások határozzák meg a készülék funkcióját a kezelő és a bázisállomás között. Egy zóna akár 250 kézibeszélőt, 60 bázisállomást is képes támogatni, és 60 egyidejű hívást biztosít.

A számítógépek és a kézibeszélők összekapcsolódnak

uaCSTA-képességeinek köszönhetően az N870 IP PRO egyszerűen integrálható a CTI-megoldásokkal. A számítógépei és a telefonrendszere integrálódnak – képesek lesznek információt cserélni egymással –, ami lehetővé teszi a Computer Telephony Integration által megkövetelt funkciók végrehajtását.

Elérhetővé válik a mozgás szabadsága

A Gigaset DECT professzionális kézibeszélő-család valamennyi tagjával való együttműködésre, a zökkenőmentes barangolásra és hívásátadásra, valamint a többszintes irodaépületek, kampuszok és nagy területű helyszínek számára terveztük.

Együttműködik számos hálózattal

Kompatibilis a legtöbb vezető helyi és felhő alapú telefonszolgáltató rendszerével, alkalmazható az auto-provisioning funkció – a távfelügyeleti szolgáltatással – a gyors szolgáltatás aktiváláshoz és konfiguráció változtatásokhoz.

Több telephelyen vagy nagy kiterjedésű helyszínen

Egyszerű üzembe helyezésre terveztük, a legkisebb telephelyektől a legnagyobbakig. Egy teljesen kiépített Multicell rendszer több mint 20.000 felhasználó számára biztosít kiterjesztett lefedettséget, egyetlen platformon, egy vagy akár több telephelyen is.* 

*With N870 Virtual Integrator software licence

Műszaki adatok

Specifikációk

Általános tudnivalók
Article name
Gigaset N870 IP PRO
Termékek
IP DECT multicell system
Igen
System features
Max. number of base stations
6000
Max. number of handsets
20000
Max. number of parallel calls
6000
Device features
Cordless standards
DECT, DECT-GAP
Max. number of base stations
60
Max. number of handsets
250
Max. number of parallel calls
60
Max. number of parallel calls per base
10
Housing
LAN Port with Power-over-Ethernet
Igen
Power connector
Igen
Power supply (available as accessory)
Igen
Phonebook / Dialling
Max. number of external LDAP(S) phonebooks
10
Search function and reverse lookup
Igen
vCard support
Igen
blacklist
Igen
CLIP/CNIP
Igen
SIP MWI
Igen
Special features
uaCSTA
Igen
xHTML applications
Igen
IPUI Provisioning
Igen
Sync over LAN
Igen
Sync over DECT
Igen
Codecs
G.711, G.722, G.729ab
Quality of Service
Igen
Platform features
Call Transfer: Attended, unattended, semi-attended, blind
Igen
Call Waiting
Igen
Call Forwarding
Igen
Group Pick-up
Igen
CLIR
Igen
Service features
Syslog
Igen
Virtualisation Tool
Igen
Command Line Interface
Igen
Save and Restore
Igen
Security features
Transport Layer Security (TLS)
Igen
Secure Real Time Transport Protocol (SRTP)
Igen
SIP
Igen
SIPS
Igen
HTTP
Igen
HTTPS
Igen
Dimensions / Specs
Main Device, L x W x H in mm
180*110*42
Weight in g
220
Download & Support

Gigaset N870 IP PRO

Támogatás kérése

Amennyiben a termékeink iránt érdeklődik, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon a Gigaset Professional partneréhez. Ha még nem rendelkezik partnerrel, adatbázisunkban megtalálhatja az Ön területén elérhető megfelelő partnereket.

Kapcsolat

Ön már jelenleg is a Gigaset Professional partnerünk, vagy szeretne azzá válni, és kérdései vannak a termékeinkkel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot online, és mi a lehető leghamarabb foglalkozunk a kérdésével.