Kategória

Gigaset pro vezeték nélküli: Teljes körű kommunikációs funkciók mobil rugalmassággal

Gigaset pro vezeték nélküli

Szabaduljon el az asztalától

A kristálytiszta hang és a megnövelt akkumulátoridő, valamint a funkciók sokasága teszi a Gigaset pro vezeték nélküli telefonokat tökéletessé a gyors és hatékony üzleti kommunikációra.

Rugalmas használatra tervezett UC készülék – irodában, otthon vagy bárhol máshol.
A hatékony belső és külső kommunikáció elengedhetetlen feltétele annak, hogy egy vállalkozás sikereket érjen el. Különösen napjaink irodai koncepcióira igaz, hogy az összes fontos kommunikációs szolgáltatás tekintetében igénylik a rugalmasságot. Az UC (egyesített kommunikációs) rendszerek egyetlen alkalmazás-környezetben ötvözik például a telefon, a videokonferencia, az email és az azonnali üzenet szolgáltatásokat. Az új Gigaset ION készüléket kimondottan napjaink UC felhasználóinak az igényei alapján fejlesztették ki. Egyesíti magában a DECT kézibeszélők által nyújtott kényelmet és a meglévő UC megoldásokkal való kompatibilitást. A Gigaset ION támogatja a világ vezető UC platformjait, kompatibilis a Microsoft Teams*, Zoom* és számos egyéb softphone alkalmazással is, valamint integrálható a SWYX és a Unify Circuit UC-megoldásaiba is. Ezzel egyidejűleg a legmodernebb DECT kézibeszélők által nyújtott előnyöket is kínálja: a HD hangminőséget, a kihangosítási funkciót, a plug & play installálást és az optimalizált, zajszűrő funkcióval ellátott mikrofont. Akár irodában tartózkodnak, egy konferencián vesznek részt, vagy otthonról dolgoznak – az új Gigaset ION a korlátok nélküli mobilitást kínálja, és a lehető legnagyobb szabadságot nyújtja az összes alkalmazott számára.
* A kompatibilitást standard USB illesztőprogram-funkciók biztosítják
Kifogyott
Ez a hatékony üzleti telefon minden kihívással megbirkózik
Ezt a vezeték nélküli telefont természetesen az irodában is lehet használni: a készülék kényelmesen kézben tartható, és egyik kiemelkedő jellemzője a remek hangminőség. A tetszetős kialakítás, a csúszásbiztos felület, a nagy méretű színes kijelző és a kiváló akkumulátor is az eszköz erősségei közé tartozik.
A Gigaset R700H PRO azonban a mindennapi munka során bontakoztatja ki igazából a benne rejlő képességeket: a telefon víz- és porálló. Az ütések és karcolások nemigen tesznek benne kárt. A Gigaset Multicell rendszerhez csatlakoztatva rugalmasságot és teljes mozgásszabadságot biztosít a vállalat egész területén.
Kifogyott

2 tétel