Gigaset Maxwell 2

previous
next

Gigaset Maxwell 2

Het functionele bureautoestel voor professionele zakelijke communicatie

Een hoogwaardige, zakelijke VoIP-telefoon dient makkelijk in gebruik te zijn, mooi te zijn en altijd klaar te staan om uw bedrijfsactiviteiten te ondersteunen. De Gigaset Maxwell 2 beschikt als VoIP-bureautoestel over al deze eigenschappen. Bovendien is het toestel ontworpen voor gebruik met elk lokaal of op de cloud gebaseerd telefoonsysteem.

De lichte handset van de Maxwell 2 ondersteunt HD-audio zodat u geen enkel woord mist. De volumetoetsen zorgen voor precies het juiste geluidsniveau. En met een druk op de speciale knop wisselt u tussen handsfree bellen en bellen via de headset.

Vind een Partner

Gigaset pro wordt exclusief gedistribueerd via bevoegde zakenpartners.

Onze partners zijn IT- en telecomdistributeurs en -wederverkopers, en leveranciers van zakelijke systemen. Onze partners adviseren, verkopen, installeren en leveren extra services voor Gigaset pro.

Beschrijving

Geoptimaliseerde audio

In de hardware zijn zakelijke audiofuncties ingebouwd voor professionele communicatie via draadgebonden handset of de handsfreemodus, evenals voor conferentiegesprekken met optimale geluidsweergave.

Uitbreiding van toetsen

De Maxwell 2 kan worden uitgebreid met de Maxwell-uitbreidingsmodule. Deze module voegt 58 meerkleurige programmeerbare toetsen toe aan uw zakelijke telefoon die kunnen worden gebruikt als BLF (Busy Line Fields) en snelkiezen. De Maxwell 2 ondersteunt tot drie uitbreidingsmodules.

Geschikt voor elke VoIP-telefoondienst

De Maxwell 2 is dankzij de op SIP gebaseerde protocollen gecertificeerd op toonaangevende aanbieders van lokale PBX-systemen en op de cloud gebaseerde VoIP-telefoniediensten. De lijst met gecertificeerde partners vindt u hier, en wordt veelvuldig bijgewerkt.

Intuïtieve bediening

De Maxwell 2 voor zakelijk gebruik is uitgerust met een groot zwart-witdisplay en met navigatietoetsen om de gebruiker door de gewenste instellingen te leiden. De informatie op het display wordt in hoog contrast weergegeven. Zo ziet de gebruiker duidelijk wie er belt, zelfs als de kijkhoek of de afstand tot het scherm groot is.

Slimme standaard en bevestiging

Stijlvolle vormgeving en flexibele bevestigingsopties maken de Maxwell 2 het perfecte VoIP-bureautoestel voor elke omgeving. Het toestel past op elk bureau dankzij de standaard met 3 standen en is daardoor geschikt voor de meest uiteenlopende omgevingen, van receptie tot magazijn.

Technische gegevens

Specificaties

Algemeen
Article name
Gigaset Maxwell 2
Algemene functies
Color
Black
Article
Corded Phone
Connection
VoIP
Calls in parallel (IP)
2
IP based phone connection
Ja
SIP accounts
4
Features
External PSU connector (available as accessory), Gigabit Ethernet with 2-Port switch, Integrated Power-over-Ethernet, Key module, Headset-aansluiting RJ9
Additionele functies
LDAP Phonebook
Ja
Address book # entries, (name, surname, 3 numbers, pictures, date-reminder, sounds)
100
3-way-conferencing
Ja
Programmable keys
8
Optical call signaling
Illuminated display, LED flashing light
Geluidsfuncties
HD Voice
Ja
Handsfree talking
Yes
Handsfree talking handset / base / Main device
Main Device
Adjustable Volume
Via Menu
Number of ringtones
28
Upload own ringtones
Ja
Displayfuncties
Display Type
Alphanumeric b&w illuminated
Diagonal spread (inch)
3,5
Resolution (px)
320 x 240
Jumbo Fonts
No
Display of caller
Display of caller’s number (CLIP)
Multilingual menu (several display languages)
Ja
Time / Date displayed
Ja
Toetsenbordfuncties
Illuminated Keypad
Ja
Easy handling with navigation key
Ja
Message indicator key
Ja
Protection Water/Dust/Shock (according IP 65)
No
Afmetingen/technische gegevens
Handset, H x W x D in mm
181*45,6*38,5
Handset, weight incl. Accu in g
108
Foot, L x W x H in mm
187,5 x 156,5 x 24,5
Main Device, L x W x H in mm
188 x 188,5 x 36
Download & Support

Gigaset Maxwell 2

Supportverzoek

Neem bij vragen over- of interesse in onze producten contact op met uw Gigaset Professional-partner. Mocht u nog geen partner hebben, dan vindt u lokale partners in onze database.

Contact

Bent u al een Gigaset Professional-partner, of wilt u dat worden, en heeft u vragen over onze producten? Neem online contact met ons op en wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.

Technische informatie

Meer technische informatie zoals handleidingen, datasheets, firmware updates, FAQ’s en informatie over compatibiliteit zijn beschikbaar in de Gigaset Professional Wiki.