Gigaset Maxwell Expansion Module

previous
next

Gigaset Maxwell Expansion Module

Het toetsenbord voor de zakelijke telefoons van Gigaset pro biedt nog meer functies voor professionele communicatie

Verhoog de snelheid, verbeter de functionaliteit en vergroot het gemak met de Maxwell-uitbreidingsmodule, die speciaal is ontworpen voor de zakelijke bureautoestellen Maxwell Basic, 2, 3 en 4.

De Maxwell-uitbreidingsmodule beschikt over een groot 7-inch FSTN-scherm met een uitgebreid toetsenbord bestaande uit twee pagina's met 29 flexibele toetsen. Het toestel is geschikt voor 58 functies zoals Busy Line Fields (BLF) en snelkiezen. De extra toetsen kunnen ook comfortabel worden geprogrammeerd als inlog- of uitlogtoetsen, om voicemail te activeren of zelfs om de voordeur te openen.

Vind een Partner

Gigaset pro wordt exclusief gedistribueerd via bevoegde zakenpartners.

Onze partners zijn IT- en telecomdistributeurs en -wederverkopers, en leveranciers van zakelijke systemen. Onze partners adviseren, verkopen, installeren en leveren extra services voor Gigaset pro.

Beschrijving

Automatisch labelende toetsen

De uitbreidingsmodule heeft een groot 7-inch scherm waarop de functie van de toets wordt weergegeven. De beschrijving wordt weergegeven direct naast de toets. Als de functie verandert, verandert automatisch ook de bijbehorende tekst. U heeft geen pen of potlood meer nodig.

Programmeerbare toetsen

Met de module voegt u 58 extra toetsen toe, verdeeld over twee pagina's. Eén toets wordt gebruikt om te wisselen tussen de pagina's. De andere toetsen van de module kunnen worden gebruikt voor functies als BLF en snelkiezen. Voor meer gebruiksgemak kunt u de toetsen ook programmeren om deuren te openen, voicemail te activeren of om in te loggen op uw toestel.

Telefoonuitbreiding

De Maxwell Basic, 2, 3 en 4 ondersteunen maximaal 3 uitbreidingsmodules. Dit biedt de gebruiker extra functie-instellingen en zijn maar liefst 174 extra configuraties mogelijk. De eerste uitbreidingsmodule maakt gebruik van de netvoeding, terwijl de tweede en derde op de eerste uitbreidingsmodule worden aangesloten.

Toetsen met 3 kleuren

Elke toets bestaat uit een gekleurde LED die verschillende statussen kan aangeven. Een groen oplichtende LED betekent dat de lijn beschikbaar is, een knipperende rode LED geeft een binnenkomende oproep aan, een continu oplichtende rode LED geeft aan dat de lijn bezet is en geel betekent dat de lijn offline is.

Passend bij de Maxwell-vormgeving

De vormgeving van de Maxwell-uitbreidingsmodule komt overeen met de look en feel van de Maxwell-serie. Omdat iedereen zijn telefoon op een andere manier gebruikt, volgt de beweegbare standaard het hoofdtoestel. Door het flexibele ontwerp is de module zowel links als rechts van het hoofdtoestel te gebruiken. Het Maxwell-toestel en de uitbreidingsmodules zijn ook geschikt voor wandmontage.

Technische gegevens

Specificaties

Algemeen
Article name
Gigaset Maxwell Expansion Module
Algemene functies
Color
Black
Article
Key expansion unit
Features
External PSU connector (available as accessory), Key module, RJ12 Port, RJ45 Port
Additionele functies
Programmable keys
58
Devices in a row
3
Optical call signaling
Multicolor LED buttons
Geluidsfuncties
Handsfree talking
No
Displayfuncties
Display Type
Alphanumeric b&w
Diagonal spread (inch)
7
Resolution (px)
164 x 296
Jumbo Fonts
No
Toetsenbordfuncties
Illuminated Keypad
Ja
Protection Water/Dust/Shock (according IP 65)
No
Afmetingen/technische gegevens
Foot, L x W x H in mm
187,5 x 156,5 x 24,5
Main Device, L x W x H in mm
188 x 188,5 x 36
Download & Support

Gigaset Maxwell Expansion Module

Support vragen

Neem bij vragen over- of interesse in onze producten contact op met uw Gigaset Professional-partner. Mocht u nog geen partner hebben, dan vindt u lokale partners in onze database.

Contact

Bent u al een Gigaset Professional-partner, of wilt u dat worden, en heeft u vragen over onze producten? Neem online contact met ons op en wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.