Welkom bij Gigaset Support

Alle service informatie met betrekking tot uw Gigaset product – van gebruikershandleidingen tot FAQ tot nieuwe software – kunt u eenvoudig vinden op onze service pagina. Toets uw Gigaset product in het zoekveld om naar de service pagina van het product te gaan.

Controleer comptabiliteit

Bent u op zoek naar flexibiliteit? Dan hoeft u niet langer te zoeken. Onze telefoons zijn ontworpen om compatibel te zijn dus u kunt mixen en matchen met verschillende handsets, basis stations en accessoires, helemaal naar eigen wens. Geen probleem welk Gigaset product u ook koopt. Het is gemakkelijk om uw thuis netwerk uit te breiden, veel van uw handset werken gelijk uit de doos en zullen automatisch het bijbehorende basis station herkennen.

U heeft ook de keuze als het gaat om headsets en handsfree opties, om te kunnen blijven praten terwijl u door het huis beweegt. De meerderheid van alle Gigaset basis station ondersteunen deze accessoires.

En omdat u meerdere handset en accessoires hebt wil niet zeggen dat u functionaliteiten moet opofferen. Bijvoorbeeld als u een geïntegreerd antwoordapparaat in het basisstation hebt kunt u met elke ondersteunde handset van een verschillend model de berichten van het antwoordapparaat ontvangen. Gigaset heeft alle standaarden van draadloze communicatie open gezet zodat onze telefoons ook compatibel zijn met andere merken. 

Check compatibiliteit van handset en basis station

Check compatibiliteit van handset en basis station

Check of bepaalde Gigaset handsets compatibel zijn met Gigaset basis station.

Selecteer compatibiliteit van functies

Selecteer compatibiliteit van functies

Check compatibiliteit van handsets en basis station door individuele functies te selecteren

Registreer uw handset met het basis station

Is het nodig om u een Gigaset handset te registreren bij het Gigaset basis station?

Onze online service maakt het makkelijker voor u. Met alleen een muisklik ontvangt u de uitleg of de registratie procedure dat uw handset zal linken aan het basis station. De registratie procedure wordt getoond op het computerscherm en dit zou u eventueel kunnen printen. 

Registreer handset

Waarmee kunnen we van dienst zijn?