Gigaset N210 PRO

previous
next

Gigaset N210 PRO

Het standaard DECT basisstation voor maximaal 6 handsets

Het Gigaset N210 PRO basisstation voor een analoge verbinding biedt maximale flexibiliteit voor kleine kantoren en thuiskantoren. Het is compatibel met alle Gigaset Professional handsets. Door te kiezen voor handsets die perfect bij uw bedrijf passen, bent u met de Gigaset N210 PRO in staat om snel en eenvoudig uw eigen telefoonsysteem samen te stellen. Zelfs de installatie is moeiteloos, zodat u in slechts enkele minuten overal op kantoor bereikbaar bent. Met een overtuigend groot bereik tot 50 meter binnenshuis en tot 300 meter buitenshuis, zorgt de N210 PRO ervoor dat zelfs over grote afstanden geen oproep verloren gaat.

Vind een Partner

Gigaset pro wordt exclusief gedistribueerd via bevoegde zakenpartners.

Onze partners zijn IT- en telecomdistributeurs en -wederverkopers, en leveranciers van zakelijke systemen. Onze partners adviseren, verkopen, installeren en leveren extra services voor Gigaset pro.

Beschrijving

Bijzonder flexibel door volledige compatibiliteit

Het basisstation Gigaset N210 PRO kan worden gecombineerd met een uitgebreide selectie Gigaset-handsets. Voor kleine kantoren en thuiswerkers raden wij de Gigaset Professional handsets aan, omdat deze zijn geoptimaliseerd voor de eisen van het dagelijkse werk. Er kunnen maximaal zes handsets worden aangemeld bij een Gigaset N210 PRO. Dit is ook de perfecte oplossing voor omgevingen die grotere ruimtes beslaan.

Perfect voor interne en externe telefoongesprekken

De Gigaset N210 PRO ondersteunt twee gelijktijdige gesprekken - een extern en een intern gesprek tussen twee handsets. Er belt meer dan één handset op bij een inkomende oproep, zodat er geen oproepen worden gemist. Alle interne gesprekken zijn gratis. Interne handsetnamen kunnen worden aangepast aan de personen en kamers.

Eenvoudige aansluiting en snelle configuratie

Sluit uw N210 PRO zeer eenvoudig aan op de analoge poort van uw router of telefoonsysteem - rechtstreeks of via een LAN-infrastructuur. De benodigde telefoonaansluitkabels worden meegeleverd. Ook de installatie en registratie van de handsets verloopt snel en ongecompliceerd. Met de telefoonboekoverdracht slaat u contacten direct op de handset op en kunt u ook contacten van bestaande handsets overdragen.

Compact formaat en vrije keuze van positie

Het compacte en onopvallende ontwerp van de N210 PRO betekent dat hij op een plaats naar keuze kan worden geïnstalleerd. Zet hem op het bureau of bevestig hem aan de muur om ruimte te besparen, waar hij perfect past met zijn witte behuizing. Dankzij de DECT-technologie kunnen de geregistreerde Professional handsets los van de N210 PRO worden geplaatst en overal in het kantoor worden opgesteld.

Milieuvriendelijk dankzij ECO DECT

Het basisstation Gigaset N210 PRO is voorzien van de milieuvriendelijke ECO DECT-technologie. Het zendvermogen past zich automatisch aan de afstand tussen het basisstation en de handset aan. Voor afstanden tot vijf meter wordt het bijvoorbeeld met ongeveer 75% verminderd. Ook de netadapter voor de N210 PRO is energiezuinig en levert een bijdrage aan de bescherming van het milieu en de verlaging van de stroomkosten.

Technische gegevens

Specificaties

Algemeen
Artikelnaam
Gigaset N210 PRO
Device features
Cordless standards
DECT | DECT-GAP
Max. number of handsets
6
Repeater support
Ja
Housing
Power supply included
Ja
Dimensions / Specs
Main Device, L x W x H in mm
92*120*40
Weight in g
116
Download & Support

Gigaset N210 PRO

Supportverzoek

Neem bij vragen over- of interesse in onze producten contact op met uw Gigaset Professional-partner. Mocht u nog geen partner hebben, dan vindt u lokale partners in onze database.

Contact

Bent u al een Gigaset Professional-partner, of wilt u dat worden, en heeft u vragen over onze producten? Neem online contact met ons op en wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.

Technische informatie

Meer technische informatie zoals handleidingen, datasheets, firmware updates, FAQ’s en informatie over compatibiliteit zijn beschikbaar in de Gigaset Professional Wiki.