Gigaset N610 IP PRO

previous
next

Gigaset N610 IP PRO

Het professionele IP DECT single-cell systeem voor mobiele communicatie in het MKB

Met de Gigaset N610 IP PRO beschikt u over comfortabele draadloze telefonie verbinding voor maximaal 8 gelijktijdige gebruikers. Alle gesprekken zijn beveiligd met SRTP en TLS, en interne gesprekken zijn gratis. De Gigaset N610 IP PRO single-cell is compatibel met tal van on-premise en Cloud telefoonsystemen en kan eenvoudig worden ingesteld met behulp van auto-provisioning. De N610 IP PRO kan worden uitgebreid met maximaal 6 Gigaset-repeaters om een nog groter DECT-gebied te dekken, zodat u de groei van uw bedrijf altijd kan optimaliseren.

Vind een Partner

Gigaset pro wordt exclusief gedistribueerd via bevoegde zakenpartners.

Onze partners zijn IT- en telecomdistributeurs en -wederverkopers, en leveranciers van zakelijke systemen. Onze partners adviseren, verkopen, installeren en leveren extra services voor Gigaset pro.

Beschrijving

Ideaal voor in het MKB met maximaal 8 gebruikers

De Gigaset N610 IP PRO single-cell is de beste keuze als het gaat om draadloze telefonie voor maximaal 8 gebruikers. Er kunnen maximaal 8 handsets worden aangemeld en de mogelijkheid is er om tot 8 gelijktijdige gesprekken te voeren. Dit zorgt garandeert voor maximale beschikbaarheid tijdens uw dagelijkse werkzaamheden. Alle huidige handsets uit de Gigaset Professional-serie zijn uiteraard compatibel met de N610 IP PRO, zodat ze probleemloos kunnen worden gebruikt.

Meer flexibiliteit dankzij de functionaliteit met meerdere SIP-accounts

Dankzij de multiline-functionaliteit van de N610 beschikt u over meerdere accounts/lijnen per handset. U kunt bijvoorbeeld oproepen aannemen van een algemeen zakelijk nummer op meerdere handsets, of oproepen ontvangen van meerdere lijnen op één handset. De multi-lijn functionaliteit van de N610 geeft u beide opties en biedt flexibele toewijzing. Aangezien elke handset zijn eigen internenummer heeft, kunnen oproepen eenvoudig intern worden doorverbonden. Interne gesprekken tussen handsets zijn gratis.

Connectiviteit, eenvoudige installatie en configuratie

Beheerders profiteren van zero-touch provisioning tijdens de installatie. De intuïtieve webgebaseerde gebruikersinterface maakt configuratie uiterst eenvoudig en snel dankzij online hulp, op XML gebaseerde configuratiebestanden en ondersteuning voor standaardprotocollen. Het N610 IP DECT-basisstation is bovendien compatibel met talrijke platforms en netwerkoperators.

Op de Gigaset Professional wiki vindt u een actuele lijst met de compatibiliteit van platforms, providers en handsets.

 

 

DECT-technologie met alomvattende beveiliging

De DECT-technologie is inherent veilig omdat deze digitaal en gecodeerd is. Het is dus niet mogelijk om uw gesprekken draadloos af te luisteren. Deze netwerkbeveiliging van het N610 IP PRO systeem wordt verder versterkt door SIP beveiliging en omvat SRTP/SIPS/TLS, LDAP(S) en HTTPS protocollen. Dit garandeert end-to-end encryptie, mits uw PBX of uw provider dit ondersteunt.

Groot bedrijfstelefoonboek

De professionele uitrusting van de Gigaset N610 IP PRO single cell omvat een uitgebreid bedrijfstelefoonboek waarin tot 2.000 contacten kunnen worden opgeslagen en toegankelijk is voor alle aangesloten handsets. Telefooncontacten kunnen ook worden opgehaald uit de telefooncentrale of de Cloud via LDAP of XML. Bovendien kunnen gebruikers hun eigen XHTML-toepassingen creëren om bedrijfsrelevante gegevens te openen en te beheren. Zo hebt u uw relevante zakelijke contacten en gegevens altijd bij de hand, wat tijd bespaart en - last but not least - de productiviteit verhoogt.

Toekomstbestendig dankzij groter bereik

De N610 IP PRO is het ideale IP DECT basic single-cell systeem voor kleinere bedrijven. Daar houden de voordelen niet op. Met deze oplossing bent u optimaal voorbereid op groei, aangezien het professionele basisstation kan worden uitgebreid met maximaal 6 DECT-repeaters - wat betekent dat u een nog groter draadloos bereik kunt realiseren. Het resultaat is dat uw bedrijf flexibel en toekomstbestendig is op het gebied van communicatie.

Microsoft Teams integratie

De Gigaset N610IP PRO is volledig compatibel met Microsoft Teams. Dit betekent dat de gespreksfunctionaliteit via Teams kan worden gebruikt op de aangesloten Gigaset Professional handsets. Het N610IP PRO DECT-systeem wordt automatisch geconfigureerd via auto-provisioning. Met de Teams-integratie in haar IP DECT-systemen ondersteunt Gigaset de technologische verandering in de professionele omgeving. Klik hier voor meer informatie over het combineren van vaste telefonie met Unified Communications. Een lijst met alle goedgekeurde Gigaset-oplossingen voor Microsoft Teams vindt u hier.

Technische gegevens

Specificaties

Algemeen
Artikelnaam
Gigaset N610 IP PRO
Artikel
IP DECT single cell system
Ja
Device features
Cordless standards
DECT | DECT-GAP
Max. number of base stations
1
Max. number of handsets
8
Max. number of parallel calls
8
Max. number of parallel calls per base
8
Repeater support
Ja
Housing
LAN Port with Power-over-Ethernet
Ja
Power connector
Ja
Power supply (available as accessory)
Ja
Power supply included
Ja
Phonebook / Dialling
Max. number of external LDAP(S) phonebooks
10
Search function and reverse lookup
Ja
vCard support
Ja
blacklist
Ja
CLIP/CNIP
Ja
SIP MWI
Ja
Special features
xHTML applications
Ja
IPUI Provisioning
Ja
Codecs
G.711 | G.722 | G.729ab
Quality of Service
Ja
Platform features
Call Transfer: Attended, unattended, semi-attended, blind
Ja
Call Waiting
Ja
Call Forwarding
Ja
Group Pick-up
Ja
CLIR
Ja
Service features
Syslog
Ja
Command Line Interface
Ja
Save and Restore
Ja
Security features
Transport Layer Security (TLS)
Ja
Secure Real Time Transport Protocol (SRTP)
Ja
SIP
Ja
SIPS
Ja
HTTP
Ja
HTTPS
Ja
Dimensions / Specs
Main Device, L x W x H in mm
180*110*42
Weight in g
220
Download & Support

Gigaset N610 IP PRO

Supportverzoek

Neem bij vragen over- of interesse in onze producten contact op met uw Gigaset Professional-partner. Mocht u nog geen partner hebben, dan vindt u lokale partners in onze database.

Contact

Bent u al een Gigaset Professional-partner, of wilt u dat worden, en heeft u vragen over onze producten? Neem online contact met ons op en wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.

Technische informatie

Meer technische informatie zoals handleidingen, datasheets, firmware updates, FAQ’s en informatie over compatibiliteit zijn beschikbaar in de Gigaset Professional Wiki.