Gigaset N670 IP PRO

previous
next

Gigaset N670 IP PRO

Het uitbreidbare VoIP-telefoonsysteem, ontworpen voor de groeiende eisen van uw bedrijf

Perfecte draadloze communicatie binnen elk klein of middelgroot kantoor, met de mogelijkheid om naar behoefte op te schalen.

De N670 is ontworpen voor bedrijven met minder dan 20 medewerkers (90% van de bedrijven in Europa), en biedt een elegante VoIP-oplossing voor professionele draadloze communicatie. De N670 kan zonder verdere configuratie worden gebruikt met elke professional handset van Gigaset en ondersteunt acht parallelle  spraakoproepen met gebruik van zowel lokale als cloud-gebaseerde IP-telefoniediensten. Voor drukke kantoren of grotere vestigingen kunt u met een upgrade door middel van een licentie en aanvullende N870 DECT-basisstations het dekkingsgebied, aantal handsets of parallelle gesprekken uitbreiden, om flexibel in te spelen op de behoeften van uw organisatie.

Vind een Partner

Gigaset pro wordt exclusief gedistribueerd via bevoegde zakenpartners.

Onze partners zijn IT- en telecomdistributeurs en -wederverkopers, en leveranciers van zakelijke systemen. Onze partners adviseren, verkopen, installeren en leveren extra services voor Gigaset pro.

Beschrijving

Beveiligde spraak en data

Elke spraakoproep via de N670 wordt versleuteld met behulp van zowel SRTP- als TLS-standaards om absolute privacy te garanderen.1) Met ingebouwde ondersteuning voor Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) kan elk team waardevolle zakelijke contacten rechtstreeks van en naar elke handset delen met een gecentraliseerd telefoonboek.

Integratie van applicaties

Zorg voor optimale productiviteit van uw teams door geavanceerde integratie van applicaties, gegevens en communicatieapparatuur. Met ingebouwde ondersteuning voor uaCSTA-, XML- en xHTML-toepassingen kunnen uw inkomende en uitgaande gesprekken worden gekoppeld aan contactgegevens en aangepaste toepassingen, zodat belangrijke informatie direct binnen handbereik is op elk toestel.

Flexibel en betrouwbaar

De N670 is ontworpen en getest voor gebruik met toonaangevende aanbieders van IP-telefoniediensten op locatie en in de cloud. Het systeem is voorzien van zowel automatische provisioning als beheer op afstand, waardoor de implementatie eenvoudig is en doorlopende beheertaken, zoals het toevoegen van gebruikers, het wijzigen van nummers of het instellen van voorkeuren, vereenvoudigd worden.

Vrijheid om te groeien

Als uw bedrijfsbehoeften veranderen, kan de N670 gemakkelijk worden aangepast met software-upgrades en hardware-uitbreidingen, zodat uw organisatie het bereik en de dekking van het systeem kan uitbreiden. Door middel van een licentie-update kan de N670 meerdere vestigingen ondersteunen en toch alle functies op het gebied van betrouwbaarheid, beveiliging en communicatie-integratie blijven leveren.

Centraal beheer

Met een eenvoudige licentie-upgrade naar een complete multiceloplossing profiteert uw organisatie van centrale beheermogelijkheden, waardoor een beheerder op afstand de telecommunicatietoegang voor meerdere locaties, zoals filialen, kantoren met meerdere verdiepingen, campussen of zelfs uitgebreide buitenlocaties, kan beheren.1)

 

1) Afhankelijk van PBX of provider

Mini-Multicelloplossing

U combineert maximaal drie N670 IP PRO toestellen tot een Mini-Multicellsysteem, zonder dat u extra licenties nodig heeft. In dit uitgebreide DECT-bereik zijn acht gelijktijdige gesprekken mogelijk, met maximaal 20 handsets. Hierdoor is én blijft de besch

Lees ook onze blog over de Mini-Multicelloplossing.

Microsoft Teams integratie

De Gigaset N670IP PRO is volledig compatibel met Microsoft Teams. Dit betekent dat de gespreksfunctionaliteit via Teams kan worden gebruikt op de aangesloten Gigaset Professional handsets. Het N670IP PRO DECT-systeem wordt automatisch geconfigureerd via auto-provisioning. Met de Teams-integratie in haar IP DECT-systemen ondersteunt Gigaset de technologische verandering in de professionele omgeving. Klik hier voor meer informatie over het combineren van vaste telefonie met Unified Communications. Een lijst met alle goedgekeurde Gigaset-oplossingen voor Microsoft Teams vindt u hier.

Technische gegevens

Specificaties

Algemeen
Artikelnaam
Gigaset N670 IP PRO
Artikel
IP DECT single cell system
Ja
Device features
Cordless standards
DECT | DECT-GAP
Max. number of base stations
1
Max. number of handsets
20
Max. number of parallel calls
8
Max. number of parallel calls per base
8
Housing
LAN Port with Power-over-Ethernet
Ja
Power connector
Ja
Power supply (available as accessory)
Ja
Phonebook / Dialling
Max. number of external LDAP(S) phonebooks
10
Search function and reverse lookup
Ja
vCard support
Ja
blacklist
Ja
CLIP/CNIP
Ja
SIP MWI
Ja
Special features
uaCSTA
Ja
xHTML applications
Ja
IPUI Provisioning
Ja
Codecs
G.711 | G.722 | G.729ab
Quality of Service
Ja
Platform features
Call Transfer: Attended, unattended, semi-attended, blind
Ja
Call Waiting
Ja
Call Forwarding
Ja
Group Pick-up
Ja
CLIR
Ja
Service features
Syslog
Ja
Command Line Interface
Ja
Save and Restore
Ja
Security features
Transport Layer Security (TLS)
Ja
Secure Real Time Transport Protocol (SRTP)
Ja
SIP
Ja
SIPS
Ja
HTTP
Ja
HTTPS
Ja
Dimensions / Specs
Main Device, L x W x H in mm
180*110*42
Weight in g
220
Download & Support

Gigaset N670 IP PRO

Supportverzoek

Neem bij vragen over- of interesse in onze producten contact op met uw Gigaset Professional-partner. Mocht u nog geen partner hebben, dan vindt u lokale partners in onze database.

Contact

Bent u al een Gigaset Professional-partner, of wilt u dat worden, en heeft u vragen over onze producten? Neem online contact met ons op en wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.

Technische informatie

Meer technische informatie zoals handleidingen, datasheets, firmware updates, FAQ’s en informatie over compatibiliteit zijn beschikbaar in de Gigaset Professional Wiki.