Gigaset N870 IP PRO

previous
next

Gigaset N870 IP PRO

Het schaalbare DECT IP-multicellsysteem voor elke organisatie

Ontworpen om al uw medewerkers te ondersteunen met veilige digitale en draadloze communicatie.

Elke Gigaset N870-multicellzone ondersteunt een volledige MKB-organisatie en kan van de kleinste tot de grootste locatie absoluut eenvoudig worden geïmplementeerd. En als uw organisatie groter is, kunnen meerdere zones eenvoudig met roaming en overdracht van oproepen worden geïmplementeerd. Installaties van meerdere zones met honderden multicellbasisstations kunnen op grotere locaties, zoals fabrieken, hotels, ziekenhuizen of magazijnomgevingen, een DECT-communicatienetwerk leveren dat duizenden medewerkers bedient.

De N870 Multicell ondersteunt VoIP-communicatie zowel lokaal als via de cloud en biedt de flexibiliteit om snel aan elk groeiend bedrijf aan te passen. Via de eenvoudige installatie biedt het N870 Multicell-systeem snelle implementatie van uw professionele Gigaset DECT-handsets in uw hele vestiging. 

Vind een Partner

Gigaset pro wordt exclusief gedistribueerd via bevoegde zakenpartners.

Onze partners zijn IT- en telecomdistributeurs en -wederverkopers, en leveranciers van zakelijke systemen. Onze partners adviseren, verkopen, installeren en leveren extra services voor Gigaset pro.

Beschrijving

Veilig

Elke VoIP-oproep via een N870 Multicell-systeem via de SRTP/TLS-normen wordt van beller tot ontvanger gecodeerd. Het systeem ondersteunt zelfs LDAPS voor veilige toegang tot het centrale telefoonboek.

Concept met één basis

Het concept van het N870 Multicell DECT-systeem is gebaseerd op één type hardware. Instellingen bepalen de functie van het basisstation, van manager en integrator tot basisstation. Eén zone ondersteunt maximaal 250 handsets, 60 basisstations en biedt u 60 gelijktijdige gesprekken.

Computer en handsets verbonden

De N870 IP PRO kan via de uaCSTA-mogelijkheden eenvoudig met CTI-oplossingen worden geïntegreerd. Uw computers en telefoonsysteem worden geïntegreerd en kunnen onderling informatie uitwisselen. Hierdoor kunnen de functies worden uitgevoerd die vereist zijn voor ‘Computer Telephony Integration’ (integratie van computers met telefonie).

Bewegingsvrijheid mogelijk maken

Ontworpen met naadloze roaming en overdracht van gesprekken voor kantoren met meerdere verdiepingen, campussen en uitgebreide buitenlocaties voor afstemming op het gehele aanbod professionele DECT-handsets van Gigaset.

Werkt met vele netwerken

Compatibel met en auto-provisioning voor toonaangevende aanbieders van telefoniediensten ter plekke en via de cloud, met externe beheerfunctie voor snelle dienstactivering en configuratiewijzigingen.

Meerdere locaties of grote vestiging

Eenvoudige implementatie op zowel de kleinste als de grootste locatie. Een volledige Multicell-installatie biedt uitgebreide dekking voor meer dan 20.000 gebruikers op één enkel platform op een of meerdere locaties.*

*Met de Virtual Integrator-softwarelicentie

Microsoft Teams integratie

De Gigaset N870IP PRO is volledig compatibel met Microsoft Teams. Dit betekent dat de gespreksfunctionaliteit via Teams kan worden gebruikt op de aangesloten Gigaset Professional handsets. Het N870IP PRO DECT-systeem wordt automatisch geconfigureerd via auto-provisioning. Met de Teams-integratie in haar IP DECT-systemen ondersteunt Gigaset de technologische verandering in de professionele omgeving. Klik hier voor meer informatie over het combineren van vaste telefonie met Unified Communications. Een lijst met alle goedgekeurde Gigaset-oplossingen voor Microsoft Teams vindt u hier.

Technische gegevens

Specificaties

Algemeen
Artikelnaam
Gigaset N870 IP PRO
Artikel
IP DECT multicell system
Ja
System features
Max. number of base stations
6000
Max. number of handsets
20000
Max. number of parallel calls
6000
Device features
Cordless standards
DECT | DECT-GAP
Max. number of base stations
60
Max. number of handsets
250
Max. number of parallel calls
60
Max. number of parallel calls per base
10
Housing
LAN Port with Power-over-Ethernet
Ja
Power connector
Ja
Power supply (available as accessory)
Ja
Phonebook / Dialling
Max. number of external LDAP(S) phonebooks
10
Search function and reverse lookup
Ja
vCard support
Ja
blacklist
Ja
CLIP/CNIP
Ja
SIP MWI
Ja
Special features
uaCSTA
Ja
xHTML applications
Ja
IPUI Provisioning
Ja
Sync over LAN
Ja
Sync over DECT
Ja
Codecs
G.711 | G.722 | G.729ab
Quality of Service
Ja
Platform features
Call Transfer: Attended, unattended, semi-attended, blind
Ja
Call Waiting
Ja
Call Forwarding
Ja
Group Pick-up
Ja
CLIR
Ja
Service features
Syslog
Ja
Virtualisation Tool
Ja
Command Line Interface
Ja
Save and Restore
Ja
Security features
Transport Layer Security (TLS)
Ja
Secure Real Time Transport Protocol (SRTP)
Ja
SIP
Ja
SIPS
Ja
HTTP
Ja
HTTPS
Ja
Dimensions / Specs
Main Device, L x W x H in mm
180*110*42
Weight in g
220
Download & Support

Gigaset N870 IP PRO

Supportverzoek

Neem bij vragen over- of interesse in onze producten contact op met uw Gigaset Professional-partner. Mocht u nog geen partner hebben, dan vindt u lokale partners in onze database.

Contact

Bent u al een Gigaset Professional-partner, of wilt u dat worden, en heeft u vragen over onze producten? Neem online contact met ons op en wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.

Technische informatie

Meer technische informatie zoals handleidingen, datasheets, firmware updates, FAQ’s en informatie over compatibiliteit zijn beschikbaar in de Gigaset Professional Wiki.