Gepersonaliseerde Gigaset smartphones voor de zakelijke markt

De eisen die gedurende een werkdag aan een smartphone worden gesteld, kunnen afhankelijk van de branche én functie waarin de gebruiker actief is, heel verschillend zijn. Gigaset biedt nu de mogelijkheid om een smartphone samen te stellen die volledig op uw wensen en eisen is afgestemd. En als we volledig zeggen, bedoelen we vólledig want naast de technische zaken kan zelfs de coating van de behuizing kan aangepast worden op uw bedrijfskleur. En wat dacht u van het graveren van de bedrijfsnaam of het -logo aan de achterzijde van het toestel?  Ook aan accessoires en persoonlijke service is gedacht. Om ook kleine en middengrote ondernemers deze mogelijkheid te bieden, worden de smartphones al in kleine batchgroottes gepersonaliseerd.

Smartphones uit Duitsland

Deze mogelijkheden worden gecreëerd door de Gigaset ‘Made in Germany’ productie. Gigaset is het enige Europese bedrijf dat in Duitsland smartphones produceert. Deze smartphones worden middels ultramoderne productielijnen vervaardigd, met daarbij de gebruikelijke Gigaset-kwaliteit als rode draad. De toegevoegde waarde ontstaat dus écht in Duitsland. Een ander voordeel van deze inhouse productie is het feit dat de smartphones tot op componentniveau gerepareerd kunnen worden. Dit is efficiënt op het gebied van kosten, milieu en het behoud van de mobiele gegevens.

  Voor het personaliseren van uw zakelijke smartphone:

  Personalisering van de smartphonebehuizing

  Kies uit uw favoriete toestel(len) uit het brede aanbod van Gigaset smartphones. Beslis vervolgens welke kenmerken u belangrijk vindt. Gigaset heeft veel mogelijkheden op het gebied van design. Geeft u de voorkeur aan een elegant design met een stijlvolle, glazen achterkant? Of liever een praktische, metallic lak?  Materiaal met een goede grip biedt gegarandeerd een goede steun in zware werkomstandigheden. Natuurlijk kiest u zelf uit een breed scala aan kleuren of personaliseert u de zakelijke smartphones nog verder door deze van uw bedrijfskleur en -naam/logo te voorzien. Dit bevordert de identificatie van uw medewerkers en kan tevens beschermen tegen diefstal.

   Personalisering van de software

   Vervolgens is het tijd om de innerlijke waarden te bepalen. Bedenk zelf hoe u het startscherm graag zou zien en welke applicaties vooraf geïnstalleerd moeten zijn. U selecteert de gewenste instellingen en details voor apparaatbeheer en kunt eigen wallpapers en ringtones installeren. Heeft uw bedrijf een eigen audiologo? Natuurlijk kan ook dit op de smartphone worden ingesteld.

    Personalisering van de accessoires

    Wilt u uw zakelijke smartphones voorzien van vooraf aangebrachte beschermfolie op het scherm? Of het toestel uitbreiden met een koptelefoon? U selecteert de gewenste, modelafhankelijke accessoires uit een ruim aanbod en stelt zo uw persoonlijke bundel samen. Daarnaast biedt Gigaset een optionele overeenkomst voor specifieke diensten. En als laatst, maar zéker niet het minst: zelfs de verpakking kan naar eigen ontwerp geproducteerd worden. Zo is de allereerste aanblik al een complete beleving voor uw medewerkers. De verpakking van Gigaset bestaat voor meer dan 90% uit gerecycled papier en bevat geen plastic onderdelen of zelfklevende sluitingen. Zo draagt u, samen met ons, een steentje bij aan een beter milieu.

     Handige uitbreidingsmogelijkheden voor verschillende, dagelijkse werkomstandigheden

     +

     Een krachtige processor zorgt voor een soepel gebruik van verschillende applicaties tegelijkertijd, en voor snelle opslag van grote hoeveelheden data.

     +

     Een energiebesparend systeem en een batterij die lang meegaat, garanderen een lange gesprekstijd.

     +

     Mocht de accu toch opgeladen moeten worden, dan kunt u dankzij de snellaadfunctie snel weer aan het werk.

     +

     Met draadloos opladen laadt u de smartphone via een inductief laadstation volledig gratis en draadloos op, zonder dat u naar de juiste kabel hoeft te zoeken.

     +

     Dankzij de dual SIM-functie gebruikt u desgewenst twee telefoonnummers tegelijkertijd, bijvoorbeeld zakelijk en privé. Hierdoor heeft u maar één smartphone nodig.

     +

     Het dual SIM-slot biedt daarnaast ook ruimte voor een extra geheugenkaart om nog meer foto’s en video’s op te slaan.

     +

     Een groot V-notch scherm zorgt voor een vrijwel onbeperkt zichtsveld en een goede leesbaarheid.

     +

     Het Corning Gorilla Glass 3 afdekglas heeft een krasbestendig en vuilafstotend oppervlak en is robuust genoeg om thermische schokken probleemloos te weerstaan.

     +

     Zelfs in extreem heldere lichtomstandigheden blijft het lezen mogelijk omdat het scherm zich aan daglicht aanpast.

     +

     Via NFC (Near Field Communication) kunt u eenvoudig contactloos betalen. Snel én handig, bijvoorbeeld op zakenreis.

     +

     Met de OTG-technologie (USB On The Go) wordt uw smartphone ineens een powerbank waarmee u externe apparaten oplaadt.

     +

     De verbindingsstandaarden Voice over Wifi (VoWiFi) en Voice over LTE (VoLTE) zorgen voor snelle verbindingen en oproepen met de beste spraakkwaliteit.

     +

     Intelligente gezichtsherkenning en de vingerafdruksensor zorgen voor een veilige ontgrendeling. Eenvoudig, snel en zonder ingewikkelde wachtwoorden en toch goed afgeschermd voor buitenaf, waardoor uw vertrouwelijke bedrijfsgegevens bij de juiste personen blijven.

     +

     Dankzij de tweecomponenten TPU-spuitgegoten behuizing is de smartphone waterdicht en bestandt tegen vuil en stoten. Een ideaal, robuust ontwerp voor extreme omstandigheden op het werk.

     Gigaset te zien bij TV programma How it’s Done

     Gigaset Smartphones - een voorbeeld:

     Servicebelofte ‘Made in Germany’ – door Gigaset

     Snelle levering door productie en logistiek in Duitsland

     Topkwaliteit door 70% automatisering: gestandaardiseerde mens-machine interactie

     Meer flexibiliteit en variatie voor partners en grote klanten

     Uitbreidbaar én uitgebreider dienstenaanbod

     Verbeterde duurzaamheid en lagere CO2 voetafdruk: green thinking!

     Hogere klanttevredenheid door holistische service en -ondersteuning

     Werving van nieuwe klanten dankzij een uniek product: flexibel en gepersonaliseerd

     Jarenlange B2B-ervaring met Gigaset Professional