The Gigaset elements alarm system
The Gigaset elements alarm system

Het Gigaset Smart Home alarmsysteem

  De alarminstallatie voor een veilig en slim huis: optimale bescherming voor appartementen en huizen.

  Of het nu gaat om een groot huis of een klein stadsappartement: elke woonsituatie heeft veiligheid op maat nodig. Daarvoor zorgt Gigaset  en daarom heeft het zijn Smart Home-alarmsysteem in drie verschillende formaten ontwikkelt. De basismodule voor alle varianten is het basisstation Base. Juist bij kleine appartementen op hogere etages, waarbij inbrekers vaak via de ingang binnendringen, vormt het Smart Home-alarmsysteem S met een deur- en bewegingssensor plus alarmsirene de ideale bescherming. De oplossing in het formaat M zorgt dankzij extra raamsensoren voor een hogere bescherming van eengezins- en parterrewoningen. De variant L is met name ideaal voor grote appartementen en huizen, want deze biedt naast bewegingssensoren een extra hoeveelheid bescherming dankzij de WLAN- HD indoorcamera. 

  Daarnaast kunnen gebruikers alle beveiligingsoplossingen met uitbreidingsmodules zoals extra sensoren aanpassen aan hun persoonlijke woonsituatie. Bijvoorbeeld bij een uitbouw of extra beveiliging in de schuur.

  Gigaset elements alarm system L
  Alarmsysteem

  Gigaset Smart Home Alarmsysteem L

  Dankzij de HD indoorcamera bijzonder geschikt voor grote appartementen en huizen.

  Gigaset elements alarm system M
  Alarmsysteem

  Gigaset Smart Home-alarmsysteem M

  De perfecte beveiligingsoplossing voor eengezins- en parterrewoningen.

  Gigaset elements alarm system S
  Alarmsysteem

  Gigaset Smart Home Alarmsysteem S

  Ideaal bij maar één ingang zoals bij hogere etagewoningen

  Sensors
  Sensoren

  Sensoren als uitbreiding

  U wilt uw alarmsysteem aanpassen aan uw individuele situatie? Geen probleem dankzij onze keuzemogelijkheden op het gebied van raam-, deur- en bewegingssensoren. Daarbij zijn er de plug, water-, rook, button en sirene om het alarmsysteem nog verder uit te breiden.