Gigaset-telefoon: Veelzijdige kwaliteit

  Of het nu gaat om een hoogwaardig design voor de woonkamer of een robuuste constructie voor de werkplaats

  Spreek urenlang met uw beste vriend, vertel uw grootouders over uw vakantie of voer een groepsgesprek met uw collega' s: Ondanks het wijdverbreide gebruik van mobiele telefoons is vaste telefonie nog steeds zeer populair - niet in de laatste plaats vanwege de constant stabiele verbinding zonder radiostoringen. 

  Gigaset is al jarenlang communicatiedeskundige op het gebied van telefonie en voorziet met een breed scala aan telefoons in de meest uiteenlopende behoeften. Van eenvoudige telefoons met de belangrijkste functies tot hoogwaardige producten met uitgebreide functies, Gigaset biedt het juiste product voor elke behoefte - voor gezinnen, senioren of bedrijven. De veelzijdige functies omvatten een geïntegreerde babyfoon, extra grote toetsen en HD-geluidskwaliteit. Met name de nieuwe universele Gigaset HX-handsets voor IP-telefonie bieden gebruikers veel gebruiksgemak, aangezien ze compatibel zijn met elke internetrouter. Ontdek krachtige technologie, uitstekende ergonomie, uitgekiende ontwerpen en kwaliteit ‘Made in Germany’.

  Gigaset premium phone SL450HX
  HX-telefoon

  Telefooncomfort met elke router - met de universele HX-handsets van Gigaset

  Voor IP-telefonie is de Gigaset universele HX-handset de perfecte metgezel. De nieuwe modellen zijn compatibel met elke internetrouter die een basisstation heeft met de DECT-gegevensoverdrachtstandaard. Deze modellen geven u een eenvoudige introductie tot de nieuwe manier van telefoneren - in HD-geluidskwaliteit.

  Gigaset life series
  life series

  Comfortabel en veilig, de perfecte combinatie voor senioren

  De telefoons van de Gigaset life series imponeren op het gebied van functionele technologie, hoogwaardig ontwerp en gebruikersgemak. De ideale metgezel, juist op oudere leeftijd. Gigaset biedt u toestellen die hoorbaar telefoneren garandeert, zelfs als u een gehoorapparaat heeft. Namen en nummers zijn duidelijk leesbaar op grote, contrastrijke schermen. Veiligheidsfuncties zorgen voor snelle verbinding met de juiste persoon in geval van nood.

  Gigaset telephones
  Gigaset telephones

  Alle Gigaset-telefoons in één oogopslag