Met Smart Home investeert u in een slim en veilig huis

  Bescherm uw huis tegen inbraak, brand, water en diefstal.

  Elke 10 minuten wordt er in Nederland ingebroken in een appartement of huis. Volgens politierapporten worden er meer dan 60.000 inbraken gemeld per jaar. Hetzij tijdens de werk- en winkeltijd, in de vooravond of in het weekend. Daarom is het des te raadzamer om in uw eigen huis voor extra bescherming te zorgen: of het nu om het afschrikken van inbrekers gaat, om bescherming tegen natuurgeweld, bescherming tegen brand- en waterschade of om te controleren of alles thuis in orde is.

  En dat is nou juist wat de Smart Home-alarmsystemen van Gigaset mogelijk maken. Daarvoor zorgen bewegingssensoren, alarmsirenes, watersensoren en bewakingscamera's, alsmede rookmelders. Met de Gigaset Elements-app kan de gebruiker zien of alle met sensoren uitgeruste deuren en vensters adequaat zijn vergrendeld. Daarnaast krijgt hij bij rookontwikkeling een melding. Alle gebeurtenissen kunnen in de cloud eenvoudig worden vastgelegd. Bovendien kunnen gebruikers doen alsof ze aanwezig zijn. Daardoor bieden de Gigaset Smart Home-alarmsystemen bescherming tegen inbraak en schade door natuurgeweld, en extra wooncomfort, bijvoorbeeld door lichtregeling in combinatie met Philips Hue of Google Home.

  Alarmsystemen

  Veilig thuis met Gigaset Smart Home Alarmsystemen

  Of het nu gaat om een groot huis of een klein stadsappartement: elke woonsituatie heeft veiligheid op maat nodig. Dat kan met de Gigaset  en daarom heeft het zijn Smart Home-alarmsysteem in drie verschillende formaten ontwikkelt.

  Sensoren

  Van rookmelders tot raamsensoren: breidt het systeem uit met de verschillende sensoren.

  Deuren en ramen beveiligen, beweging in ruimtes registreren en waarschuwen tegen rook of water: dat kan allemaal door sensoren in uw woning. Ze laten zich allemaal aansturen door de Gigaset Elements-app, via vooraangegeven scenario's of de Gigaset Elements-button.

  Smart Home-app

  Controlecentrum Gigaset Elements-app

  Altijd en overal weten wat er thuis gebeurt: dankzij de Gigaset Elements-app.

  Amazon Alexa, Google Home, Philips Hue
  Partnersystemen

  Meer comfort met partnersystemen

  Het Smart Home-alarmsysteem met Google Home of Philips Hue op intelligente wijze verbinden via het netwerk.

  Gigaset Smart Home eenvoudig geïnstalleerd met behulp van installateurs

   Alle Gigaset Smart Home-producten in één oogopslag

    * Reference country: Germany