Gigaset bewakingscamera’s – voor meer veiligheid in en om het huis

Breng uw huis en tuin in beeld: met de camera’s van Gigaset kunt u altijd een oogje op uw huis of appartement houden, zelfs als u niet thuis bent. De camera’s zorgen voor veiligheid in woonruimten en rond de entree, op uw grondstuk, in de tuin of garage. Het beste is: u kunt de bewakingscamera’s eenvoudig en comfortabel via uw mobiele telefoon bedienen. Op die manier kunt u ook als u onderweg bent thuis een oogje in het zeil houden. De camera’s kunnen uitstekend worden gecombineerd met andere Gigaset Smart Home producten, bijvoorbeeld de alarmsystemen. Maar ook als u de Gigaset smart camera en Gigaset outdoor camera afzonderlijk gebruikt, overtuigen ze over de hele linie: deze camera’s bieden veiligheid en comfort!

Altijd een oogje in het zeil.

Kijk, kijk! De tijden waarin alleen banken, overheidsinstanties of treinstations videobewaking hadden, zijn gelukkig voorbij. Dankzij nieuwe technische ontwikkelingen, betaalbare prijzen en een gebruikersvriendelijke bediening vindt men bewakingscamera’s tegenwoordig overal. En omdat men deze camera’s eenvoudig kan afstemmen op de individuele behoeften, kunt u vanaf nu altijd een oogje in het zeil houden. En dat geeft een goed gevoel.

Harde cijfers! Feiten over woninginbraak

Dat wenst men niemand toe: u komt thuis en de deuren of ramen staan open, binnen is de hele inboedel verwoest. Een inbraak is vreselijk, niet alleen in materieel opzicht. Daarom investeren steeds meer particuliere huishoudens in veiligheid. Maar is de aanschaf van camera’s de moeite waard? Laten we eens naar de statistieken kijken:

 1. Om de drie minuten breekt in Duitsland een dief in een huis of appartement in.1
 2. In 2019 werden in Duitsland 87.145 woninginbraken gemeld.2 Dit cijfer daalt, wat ook aan de verbeterde beveiligingsmaatregelen te danken is.
 3. Slechts 17,4 procent van de bij de politie aangegeven zaken kon worden opgelost.3 Aan de hand van video-opnamen kunnen daders aanzienlijk beter worden geïdentificeerd.
 4. Een inbraak veroorzaakt gemiddeld een schade van 2.850 euro.4
 5. Bijna de helft van alle inbraakpogingen wordt onsuccesvol afgebroken.5 Vooral bij goed beveiligde objecten vertrekt de inbreker vaak weer na korte tijd.

  Dag en nacht goed zicht vanaf elke locatie: de bewakingscamera’s van Gigaset

  Thuis voelt iedereen zich het prettigst. De persoonlijke omgeving, het huis of appartement zijn voor veel mensen een plek waar men zich terug kan trekken en helemaal tot rust kan komen. Daarom is het des te belangrijker dat men zich juist hier veilig en geborgen kan voelen. De bewakingscamera’s van Gigaset zijn onopvallend en compact, maar vervullen in noodgevallen een waardevolle functie. Ze helpen niet alleen inbraak te voorkomen, maar zijn inmiddels ook onmisbare hulpjes in het dagelijks leven geworden.

  Ze zijn bijvoorbeeld ook geschikt om de kinderen in de gaten te houden, want ze houden ook een oogje in het zeil als u zelf even niet in de kinderkamer of buiten in de tuin bent. Met de binnen- of buitencamera’s van Gigaset kunt u bovendien zien hoe het met uw huisdieren gaat. Mocht het weer ineens omslaan, kunt u dit via de camera zien en eventueel hulp organiseren. Dus ook als u niet thuis bent, hebt u op alles zicht: de Gigaset outdoor camera en de Gigaset smart camera zijn verbonden met uw smartphone en houden u altijd op de hoogte!

   Van buiten: de Gigaset outdoor camera

   Hij is stijlvol en eenvoudig, maar hem ontgaat niets: de Gigaset outdoor camera bewaakt uw entree of de oprit, de tuin of de garage. Hij trotseert wind en weer en heeft zicht op alles, ook als u binnen of onderweg bent. Want deze buitencamera reageert op iedere beweging. Als hij met een Gigaset Smart Home oplossing is verbonden en deze bijvoorbeeld een verdacht op inbraak meldt, maakt de bewakingscamera onmiddellijk opnames. Geeft u dat een veilig gevoel? Waarschijnlijk wel. Kunnen wij deze camera aanbevelen? Ja zeker!

   • De camera is weerbestendig en perfect uitgerust voor gebruik buitenshuis en levert beelden in HD-kwaliteit. Zo herkent u zelfs de kleinste details!
   • Dankzij videobeelden in real time hebt u op alles zicht. En dankzij een infrarood nachtzichtfunctie kan deze buitencamera dag en nacht worden gebruikt.
   • U wordt via e-mail of een push-bericht op uw smartphone op de hoogte gebracht. De cameraverbinding wordt tot stand gebracht via wifi, maar is ook mogelijk via een ethernetkabel.

   Nieuwsgierig? De buitencamera biedt talrijke mogelijkheden en kan met vier verschillende camerapakketten worden geïnstalleerd.

   Naar binnen: de Gigaset smart camera

   Hij is ietsje lichter en kleiner dan de Gigaset outdoor camera, maar doet qua functionaliteit en betrouwbaarheid niet voor hem onder. De Gigaset smart camera houdt thuis een oogje in het zeil – op de gang of in de woonkamer, in de kinderkamer of de keuken. Deze binnencamera is net zo onopvallend als flexibel en kan afzonderlijk of als aanvulling op een Gigaset alarmsysteem worden gebruikt. De bewegingsmelder ontgaat niets, of het nou uw eigen huisdier of een indringer is. Want wij willen dat u zich thuis volledig op uw gemak voelt!

   • Ook deze camera levert beelden in HD-kwaliteit en past zich moeiteloos aan de lichtomstandigheden aan. Met behulp van infrarood-techniek ziet hij ook ‘s nachts niets over het hoofd.
   • Hij is draadloos via wifi of Bluetooth verbonden, zodat u via video in real time op de hoogte wordt gehouden – en wel heel comfortabel op uw smartphone.
   • De camera is ook geschikt als babycam. Hij kan ook heel gemakkelijk in de privacy mode worden gezet. Als deze modus is geactiveerd, kunnen geen opnames worden gemaakt.

   Deze binnencamera is veelzijdig te gebruiken en kan samen met andere Gigaset Smart Home producten worden geconfigureerd.

   Integratie en installatie: neem uw Gigaset camera’s in gebruik

   Met de bewakingscamera’s van Gigaset kiest u voor veiligheid en comfort. Ook de installatie is heel eenvoudig, in slechts enkele stappen zijn de camera’s gemonteerd en klaar voor gebruik. Eerst moet u beslissen waar u de bewakingscamera’s wilt installeren. Kies een geschikte locatie en let erop dat een stroomvoorziening beschikbaar is. De Gigaset smart camera is klein en onopvallend. U kunt hem aan de muur monteren of op de meegeleverde sokkel overal in huis neerzetten.

   De Gigaset outdoor camera kunt u het beste op een hoogte van ten minste 2,5 meter aan een huismuur bevestigen met uitzicht op uw eigendommen. Controleer ook hier of een stroomvoorziening in de buurt beschikbaar is en of het wifi-signaal op deze plek voldoende sterk is. Boor voor de buitencamera een gat in de betreffende muur waardoor de aansluitkabel naar binnen wordt geleid. Met de gratis Gigaset elements app kunt u de verdere configuratie afronden, ook de integratie met andere Gigaset Smart Home producten voert u uit via de app.

    Voor de zekerheid: juridische bepalingen

    Bewakingscamera’s maken inmiddels deel uit van ons dagelijks leven. Ze bieden talrijke gebruiksmogelijkheden en zorgen voor veiligheid. Bij de montage spelen echter ook de juridische bepalingen in uw land een belangrijke rol. In Duitsland is het bijvoorbeeld niet toegestaan de buren of hun grondstuk te filmen. Ook op langsrijdende auto’s mag geen camera worden gericht. Aangezien de Gigaset camera’s van zeer gevoelige bewegingssensoren zijn voorzien, dient u deze op een gebied te richten waar weinig beweging plaatsvindt. Om aan de privacyregels te voldoen, is het bovendien raadzaam om bijvoorbeeld door middel van stickers of waarschuwingsborden op de bewaking te wijzen. Op die manier voorkomt u problemen.

     Goed bekeken: de voordelen van de Gigaset camera’s in één oogopslag

     • Met de camera’s van Gigaset beschermt u uw huis of appartement, schrikt u inbrekers af en zorgt u zowel binnen als buiten voor meer veiligheid.
     • Mocht er toch worden ingebroken, leveren de camera’s waardevolle bewijzen. De inbraak kan beter worden gedocumenteerd, de opnames kunnen helpen bij het oplossen van het misdrijf.
     • Dankzij de HD-kwaliteit zijn zelfs kleine opnamedetails duidelijk herkenbaar, terwijl infrarood voor een duidelijk nachtzicht van tot wel 15 m zorgt.
     • De camerabeelden worden als real-time video aan uw smartphone verzonden. Zo kunt u ook onderweg altijd een oogje in het zeil houden.
     • De camera’s zijn veelzijdig te gebruiken, niet alleen voor inbraakpreventie. Ze zijn ook geschikt als babycam of om de weersomstandigheden of huisdieren in de gaten te houden.
     • De camera’s van Gigaset kunnen afzonderlijk of als aanvulling op een Gigaset alarmsysteem worden gebruikt. Verschillende camerapakketten maken het aanbod af.

       Meer informatie over de camera's

       • De Gigaset slimme deurbel houdt uw voordeur in de gaten.
        169,99 €
        Incl. BTW
        De Gigaset Smart Doorbell toont u wie er bij u voor de deur staat, zelfs als u er niet bent. De voordeurbel stuurt foto's en video's naar uw smartphone én geeft u de mogelijkheid om direct met uw bezoekers te praten.

        Automatische melding via de smartphone indien er een beweging wordt gedetecteerd of als er wordt aangebeld
        Video-overdracht in realtime in full-HD
        Bij bewegingsdetectie worden versleutelde HD-opnames gestart*
        Infrarood-nachtzicht tot wel 3 meter
        Heldere communicatie dankzij intercomfunctie
        Verschillende beltonen voor telefoon en deur selecteerbaar
        Individuele instelling van de bewegingsdetectie van de camera mogelijk
        Directe verbinding met uw oude mechanische (voor)deurbel (werkt zonder batterijen!)
        Compatibel met alle Gigaset Smart Home oplossingen
        Verschillende camerapakketten beschikbaar
       • Voor entree, tuin of garage – zodat u zich veilig voelt.
        199,99 €
        Incl. BTW
        De Gigaset outdoor camera bewaakt de buitenruimte rond uw huis en kan als stand-alone-oplossing of als aanvulling op een van de Gigaset-alarmsystemen worden ingezet.

        Geïntegreerde bewegingsherkenning
        Video-overdracht in real time in full HD
        Weerbestendig (IP66)
        Infrarood-nachtzicht tot wel 15 m
        Kabelloze verbinding via wifi
        Peer-to-peer gegevensoverdracht voor automatische verbinding met de smartphone
        Eigenhandige installatie op de buitenmuur
        Compatibel met alle Gigaset Smart Home oplossingen
        Vier verschillende camera cloud pakketten beschikbaar
       • Deze indoor beveiligingscamera levert uitstekende beeld- en geluidsopnames.
        159,99 €
        Incl. BTW
        De Gigaset camera 2.0 bewaakt uw huis 24 uur per dag, is onopvallend, zeer klein en werkt ook in het donker. Hij kan worden gecombineerd met alle Gigaset Smart Home producten.

        Versleutelde live video-overdracht in full HD
        Infrarood nachtzichtfunctie tot wel 6 meter
        Dankzij een microfoon zijn ook geluidsopnames mogelijk
        Bidirectionele audio maakt communicatie mogelijk (walkietalkiefunctie)
        Peer-to-peer gegevensoverdracht voor automatische verbinding met de smartphone
        Bewegingsdetectie met push- of e-mailnotificatie
        Ondersteunt privacymodus
        Reageert op “homecoming” of “alarm”
        Verschillende camerapakketten beschikbaar
        Compatibel met alle Gigaset Smart Home oplossingen
       previous
       next

       1 Volgens diverse persberichten o.a. op www.immobilienscout24.de
       2 Misdaadstatistieken van de Duitse politie voor 2019, gepubliceerd door het Duitse Federale Ministerie voor Binnenlandse Zaken, Bouwen en Nationaal Erfgoed
       3 aldaar
       4 Volgens een rapport van de Bond van Duitse Verzekeraars, meer informatie op: wwwe.gdv.de
       5 Volgens het Inbraakrapport 2018 van de Bond van Duitse Verzekeraars (GDV)