Data beveiliging - Uw persoonlijke data is veilig bij ons

Data bescherming is onze top prioriteit. Gigaset begrijpt dat in de hedendaagse tijd maar al te goed hoe belangrijke persoonlijke data is. Met onze drie laagse beschermingstechniek houden we uw data vertrouwelijk. We nemen uw data uiterst serieus. Op deze pagina vindt u een overzicht van de beveiliging maatregelen.

Beveiligd data transfer

We beschermen u tegen hacken. De sensoren en het basisstation zijn verbonden met behulp van DECT ULE draadloze technologie. Deze technologie biedt een extreem hoog niveau van bescherming tegen hacken. Het is daarbij ook weinig storend en energiezuinig. Gegevens worden veilig overgedragen met behulp van een 128-bits codering (AES). Proximity-koppeling, met het koppelen van de sensor naar het basisstation houdt u niet meer dan een meter afstand van elkaar, dat betekent dat u beschermd bent tegen hacken zelfs wanneer de sensor zich registreert.

Beveiligde connectie naar de Cloud

Het Gigaset Smart Home basis station biedt een veilige verbinding met de Gigaset Cloud. Zoals eerder gezegd is het bieden van maximale veiligheid onze grootste focus: een VPN-tunnel wordt gebruikt om de gegevensstroom tussen Cloud en het basisstation te beschermen tegen externe indringers. Als u de VPN-tunnel naar de Cloud gebruikt, hoeft u lokale poorten niet in te schakelen. Dit betekent dat er geen beveiligingslekken op uw internetrouter zijn om door potentiële hackers te worden misbruikt.

Cloud bescherming met veiligheid tools

De Cloud is het hart van Gigaset Smart Home alarm systeem. Dit is waar alle relevante informatie verzameld wordt voordat alles weer verspreidt wordt naar de app en naar uw smartphone - ongeacht waar ter wereld u zich bevindt. De Cloud wordt beschermd door de nieuwste beveiligingshulpmiddelen. Constante ontwikkeling en updates betekenen dat onze veiligheidsmaatregelen ook continu weerstand blijven bieden. De nieuwste technieken worden geïmplementeerd en we gebruiken alleen de gegeven die nodig zijn om optimale service te bieden. Sensorgegevens worden gescheiden van uw persoonlijke gegevens en daarna pas opgeslagen. Daarnaast goed om te weten: de Gigaset Cloud-wordt gehost op ultraveilige Duitse servers. Duitse degelijkheid.

 • Controlecentrum Gigaset-app

  Altijd en overal weten wat er thuis gebeurt: dankzij de Gigaset-app.

  Meer

 • Inbrekers maken geen kans

  Met het Smart Home alarmsysteem beschermt u het huis tegen ongenode gasten,water- en brandschade maar het biedt ook een hoog niveau van comfort van leven.

  Meer

 • Meer veiligheid dankzij Smart Home Alarmsysteem

  Laat uw huis nooit meer onbewaakt achter. Smart Home beschermt u tegen water, inbraak en brandschade. Deze apparaten mogen niet ontbreken.

  Meer