Inbraakbeveiliging: Beilig in uw eigen woning door middel van Smart Home oplossingen.

Volgens politierapporten blijkt dat het afgelopen jaar het aantal inbraken is toegenomen. Vaak is beveiligingstechnologie op ramen en deuren verouderd of is er nog helemaal niet. Voor inbrekers is het eenvoudig om toegang te krijgen tot het huis. Dat kan heel gemakkelijk veranderen: vandaag de dag zijn er effectievere oplossingen dan gewoon alle ramen te sluiten voordat u vertrekt: een Smart Home-alarmsysteem biedt een betrouwbaardere en effectievere bescherming.

Met het Smart Home Alarmsysteem kunt u met een gerust hart het huis verlaten

Met het Smart Home-alarmsysteem kunt u van uw huis een veilige plek maken. Vaak wordt ten onrechte aangenomen dat de meeste inbraken 's nachts plaatsvinden. Maar let op: Dieven schuwen het daglicht niet. Meer dan de helft van de inbraken vindt midden op de dag plaats als er niemand thuis aanwezig is. Met een Gigaset alarmsysteem in uw Smart Home kunt u met een gerust hart gaan werken of op vakantie gaan. Als sensoren een onbekende beweging op ramen, deuren of in huis detecteren, wordt u direct via uw smartphone op de hoogte gebracht.

Deze sensoren maken uw huis veilig en slim

Een Smart Home alarmsysteem heeft verschillende componenten. Vaste producten zijn onder meer bewegingssensoren, deur/raamsensoren en een alarmsirene. Voor extra beveiliging kunnen bewakingscamera's in het huis worden geïnstalleerd. Zo kunt u zien wat er tussen uw vier muren gebeurt als u onderweg bent. Het voordeel van dit intelligente systeem is niet alleen de hoge en effectieve veiligheid, maar u profiteert ook van het comfort. Alle apparaten kunnen eenvoudig worden bediend via een app op uw smartphone.  

De juiste beveiligingsoplossing voor uw appartement of woning

Of het nu gaat om een appartement op de begane grond of een huis van drie verdiepingen, de Smart Home-alarmsystemen kunnen individueel worden aangepast aan uw woning en woonsituatie. Wilt u alleen de toegangsdeur of alle ramen, balkon of/en terras beveiligen? Smart Home-alarmsystemen zijn de juiste beveiligingsoplossing voor elke behoefte en naar eigen wens aan te passen.

Het onderwerp gegevensbeveiliging speelt een belangrijke rol, vooral in tijden van digitalisering. Gigaset Smart Home alarmsystemen bieden u beveiligde gegevensoverdracht conform de Duitse en Nederlandse wet op de gegevensbescherming. Dit betekent dat het basisstation van het alarmsysteem een veilige verbinding creëert met de Gigaset-cloud. De cloud is het hart van het alarmsysteem en draait op streng beveiligde Duitse servers. Duitse Punckligtheid staat hoog in het vaandel. Ons systeem biedt u niet alleen een hoog beschermingsniveau tegen aanvallen van hackers, maar ook een probleemloze en energiezuinige aansluiting.

 • Meer veiligheid dankzij Smart Home Alarmsysteem

  Laat uw huis nooit meer onbewaakt achter. Smart Home beschermt u tegen water, inbraak en brandschade. Deze apparaten mogen niet ontbreken.

  Meer

 • 5 praktische smartphonefuncties

  Of het nu gaat om Powerbank, Keeper of To-do-App - deze vijf smartphonefuncties maken uw leven een stuk eenvoudiger.

  Meer

 • What is DECT?

  DECT - eenvoudig uitgelegd!

  Wat betekent DECT eigenlijk en hoe werkt het ? We beantwoorden alle vragen over de radio standaard.

  Meer