Het Gigaset Smart Home alarmsysteem kunt u nu met de Google Assistant van Google Home verbinden.

Praat met uw contactdoos via de Google Assistant

De slimme stekker, de Gigaset Smart Home plug, kan met behulp van de Google Home app met de Gigaset Assistant worden verbonden. Zo kunt u uw verlichting in de woonkamer gemakkelijk vanaf de bank of waar dan ook in- en uitschakelen. Behalve comfort telt natuurlijk ook de veiligheid bij u thuis. Met 'OK, Google. Woonkamerverlichting aan!' kunt u uw woonkamerverlichting door middel van een gesproken opdracht inschakelen en zich direct op uw favoriete leesmateriaal storten. Praktisch: U heeft de handen vol en kunt niet op de lichtknop drukken. Met behulp van Google Assistant kunt u de verlichting heel eenvoudig uit en aanzetten.

Dit zijn de eerste stappen om met derden samen te werken. De spraakassistent van Google is gemakkelijk te verbinnen aan het Gigaset Smart Home alarmsysteem. Gigaset blijft investeren met nieuwe partners om koppelingen en functies samen te voegen en om mee samen te werken.

Verbindt uw Google Home-app met Gigaset Smart Home.

De installatie is snel en kinderlijk eenvoudig:

 • Google Home

  1:
  Ga in de Google Home-app naar de categorie 'Smart Home'.

 • Google Home

  2:
  Kies daar 'Gigaset' en verbindt beide accounts met elkaar.

 • Google Home

  3:
  Geef de afzonderlijke slimme stekkers nu een aparte benaming en u kunt aan de slag.

 • Controlecentrum Gigaset-app

  Altijd en overal weten wat er thuis gebeurt: dankzij de Gigaset-app.

  Meer

 • Inbrekers maken geen kans

  Met het Smart Home alarmsysteem beschermt u het huis tegen ongenode gasten,water- en brandschade maar het biedt ook een hoog niveau van comfort van leven.

  Meer

 • Meer veiligheid dankzij Smart Home Alarmsysteem

  Laat uw huis nooit meer onbewaakt achter. Smart Home beschermt u tegen water, inbraak en brandschade. Deze apparaten mogen niet ontbreken.

  Meer