Nuki Smart Lock 2.0 – het elektronische deurslot voor thuis

Met de Gigaset Smart Doorbell kunt u uw bezoekers aan de voordeur verwelkomen, ook wanneer u zelf niet thuis bent. Via de app ziet u wie er voor de deur staat en kunt u met uw bezoekers praten. Als u het slimme deurslot van Nuki in uw Gigaset Smart Home integreert, kunt u zelfs de deur open doen voor uw bezoekers – overal en altijd. Nuki Smart Lock wordt aan de binnenkant van de deur op het bestaande deurslot gemonteerd en is binnen drie minuten klaar voor gebruik. Geheel zonder schroeven of boren. Uw nieuwe deurslot is eenvoudig te koppelen aan de Gigaset Elements app voor nog meer gebruiksgemak!

Slim, eenvoudig en veilig – het deurslot van Nu

Het elektronische deurslot van Nuki opent de deur automatisch wanneer u thuis komt en sluit weer af zodra u het huis verlaat. Via de app kent u digitaal toegangsrechten toe aan vrienden, familie en vaste bezorgers. Nuki is compatibel met alle gangbare Europese cilinders.

Verwelkom uw bezoekers, ook wanneer u niet thuis bent

U hebt vrienden uitgenodigd maar bent zelf onverhoopt nog onderweg? Als goede gastvrouw of -heer laat u uw gasten natuurlijk niet graag voor een gesloten deur staan. Met de betrouwbare Smart Doorbell van Gigaset is dat geen enkel probleem. Zodra uw gasten aanbellen, kunt u via uw smartphone met hen praten en dankzij het slimme deurslot van Nuki zélfs de deur voor hen openen zodat ze vast naar binnen kunnen. Naast een slot dus ook een extra stok achter de deur om uw huis netjes achter te laten voordat u vertrekt.

Nooit meer een bezorger missen

Als u niet thuis bent of niet naar de deur kunt komen, dan kunt u vertrouwen op de Gigaset Smart Doorbell in combinatie met het Nuki deurslot. U kunt via uw smartphone met de bezorger praten en daarna de deur openen zodat het pakketje in de hal neergezet wordt. U hoeft voortaan niet meer naar het afhaalpunt, wat veel tijd en moeite bespaart.

Zo integreert u het Nuki deurslot in uw Gigaset Smart Home • Inbrekers maken geen kans

  Met het Smart Home alarmsysteem beschermt u het huis tegen ongenode gasten,water- en brandschade maar het biedt ook een hoog niveau van comfort van leven.

  Meer

 • Lichtregeling Philips Hue

  De Philips Hue verlichting biedt samen met Gigaset Smart Home alarmsysteem nog meer veiligheid thuis.

  Meer

 • Controlecentrum Gigaset-app

  Altijd en overal weten wat er thuis gebeurt: dankzij de Gigaset-app.

  Meer