Philips Hue-verlichting:
De smart lightning producten die verbonden worden aan het netwerk voor nog meer veiligheid en comfort.

Gigaset Smart Home kan nu ook met de smart oplossingen van andere fabrikanten worden verbonden, zoals het smart lightning systeem van Philips Hue.

Gigaset Smart Home kan nu ook met de smart oplossingen van andere fabrikanten worden verbonden, zoals het smart lightning systeem van Philips Hue.

Licht houdt inbrekers op afstand

Er is nauwelijks iets dat inbrekers meer afschrikt dan licht en geluid. Een verlicht huis is een efficiënte bescherming tegen inbraak, omdat dat suggereert dat er is iemand thuis is. Daarnaast wanneer een licht dat plotseling aangaat, als hij het huis binnen dringt, een crimineel eieren voor zijn geld kiest.

Het Gigaset Smart Home alarmsysteem in combinatie met het smart Philips Hue-verlichtings vormt de ideale bescherming tegen inbraak. Verbindt  het alarmsysteem in de app met de Philips Hue en stel uw voorkeuren in en klaar! Bij een vermoeden van inbraak worden alle Philips Hue-lampen automatisch ingeschakeld, door de motion, deur- en raamsensor wordt een alarm in werking gesteld. Door middel van de app wordt u onmiddellijk op uw smartphone over de inbraakpoging geïnformeerd.

Licht bij rookontwikkeling

In de Gigaset-app kan het Philips Hue-verlichting gemakkelijk gekoppeld worden aan de de Gigaset Smart Home rookmelder (Smoke) en levens redden. Het is erg gevaarlijk als brand of rookontwikkeling de bewoners in hun slaap verrassen. Want tijdens de slaap slaapt ook de reukzin en wordt de brandgeur niet waargenomen.

Bij rookontwikkeling laat de rookmelder een 85 decibel luid alarm horen en stuurt het via de app een bericht en alarm naar uw smartphone. Tegelijk worden alle Philips Hue-lampen op volle sterkte ingeschakeld en worden de bewoners daardoor gewekt. Dankzij de verlichting vinden ze bovendien 's nachts sneller de vluchtweg naar de deur.

De Philips Hue-verlichting is heel eenvoudig met behulp van de Gigaset-app te installeren, en wel via de optie: '' en 'Nieuw element toevoegen (+)'. In de menu-optie 'Configuratie' onder 'Alarm' kunt u vervolgens de functie activeren.

 • Controlecentrum Gigaset-app

  Altijd en overal weten wat er thuis gebeurt: dankzij de Gigaset-app.

  Meer

 • Inbrekers maken geen kans

  Met het Smart Home alarmsysteem beschermt u het huis tegen ongenode gasten,water- en brandschade maar het biedt ook een hoog niveau van comfort van leven.

  Meer

 • Meer veiligheid dankzij Smart Home Alarmsysteem

  Laat uw huis nooit meer onbewaakt achter. Smart Home beschermt u tegen water, inbraak en brandschade. Deze apparaten mogen niet ontbreken.

  Meer