Efficiënt, flexibel, comfortabel – intelligente oplossingen voor thuis

Gigaset smart comfort

Slim wonen is heel eenvoudig en geeft u de volledige controle over energie, kosten en comfort. Met de Gigaset smart comfort producten regelt u bijvoorbeeld radiatoren precies naar uw eigen behoefte – wanneer u maar wilt en waar u zich ook bevindt. U kunt vaste dagroutines opslaan of de temperatuur spontaan via de app regelen.  Met de Gigaset schakelcontactdoos kunt u bovendien lampen aan de hand van een ingesteld tijdstip aan- en uitschakelen. Zo geniet u iedere dag van een huis dat meedenkt.

Rondom slim verbonden – voor meer comfort in huis

Dankzij intelligente besturing kunt u veiligheid, efficiëntie en comfort in huis verhogen. Via de Gigaset elements app hebt u een directe toegang tot uw smart comfort producten en kunt u deze spontaan instellen – waar u ook bent. Bovendien zijn uw smart comfort producten compatibel met andere Smart Home sensoren zoals de raam- en deursensoren “door", “window” of “universal” van Gigaset. Zo herkennen de sensoren bijvoorbeeld open ramen en deuren, zodat de thermostaat automatisch de kamertemperatuur kan verlagen. Bovendien kunt u de sturing van de verlichting binnen uw huis uitbreiden. Met de schakelcontactdoos plug stuurt u uw lampen heel eenvoudig en comfortabel via de app of d.m.v. een draadloze schakelaar.

 • De slimme radiatorthermostaat voor optimaal verwarmen met graden.
  49,99 €
  Optimaliseer uw huis nu met de Gigaset-thermostaat. Deze radiatorthermostaat kan op elk gewenst moment en ongeacht de locatie de temperatuur in de kamer regelen. Met de Gigaset-elements-app kunt u op afstand de thermostaat bedienen en tijdschema's inplannen als u een dagritme heeft. Zo kunt u optimaal genieten van een optimale temperatuur in de kamer, daarbij spaart.

  Regelt de verwarmingstemperatuur
  energie en kosten besparend
  Werkt op batterijen
  Draadloos gestuurd via app
  Eenvoudige installatie
  Laat de thermostaat samenwerken met Gigaset raamsensor
  Compatibel met alle Gigaset Smart Home systemen

  + app + gratis cloudservice
 • De Gigaset klimaatsensor voor een optimale kamertemperatuur.
  49,99 €
  Door temperatuurmetingen buiten het bereik van de verwarming en een regelmatige bepaling van de luchtvochtigheid, biedt de Gigaset climate op elk moment nauwkeurige informatie over het ruimteklimaat. De klimaatsensor breidt het Smart Home-productassortiment verder uit voor nog meer comfort in huis:

  levert betrouwbare informatie over temperatuur en relatieve luchtvochtigheid
  Voor optimale woonomstandigheden
  Voorkomt dure elementaire schade in huis (bijv. door schimmel)
  Informeert u over belangrijke ventilatie-intervallen in uw huis
  Eenvoudige plaatsing en bereikbaarheid
  Werkt ook zonder verbinding met internet
  Geschikt voor sensoren van Gigaset Smart Home, met name als aanvulling op de Gigaset thermostaat

  + app + gratis cloud service
previous
next
 • Meer veiligheid dankzij Smart Home Alarmsysteem

  Laat uw huis nooit meer onbewaakt achter. Smart Home beschermt u tegen water, inbraak en brandschade. Deze apparaten mogen niet ontbreken.

  Meer

 • Controlecentrum Gigaset-app

  Altijd en overal weten wat er thuis gebeurt: dankzij de Gigaset-app.

  Meer