Dit Smart Home alarmsysteem houdt het hele huis in de gaten - en u op de hoogte - waar u ook bent.

Gigaset smart security App

Heb ik de deur afgesloten? Zijn alle ramen dicht? Breekt er iemand in bij mijn huis tijdens mijn vakantie of weekend weg? Soms bekruipen ons zulke nare gevoelens en poppen deze vragen in ons hoofd. Maar deze zorgen behoren dankzij de Gigaset elements-app tot het verleden. De app is het controlecentrum van uw Smart Home: uw zicht op uw beveiligde en slimme huis.

Met behulp van de Gigaset elements-app kunt u ramen en deuren die van sensoren zijn voorzien controleren of kunt u het screenshot van uw WLAN-indoorcamera bekijken. In totaal beschikt de app over vier alarmmodi. 'Buitenshuis' (als er niemand thuis is), 'Thuis' en 'Individueel' (bijvoorbeeld voor de bewaking van een afzonderlijke etage) en 'Nacht'. Als er een alarm in werking wordt gesteld, krijgt u meteen een push-melding of een e-mail. Daarnaast gaan bijvoorbeeld in het huis de sirene en alle lichten aan. Alle gebeurtenissen zoals bewegingen of alarms die door sensoren worden geregistreerd vindt u in de gebeurtenissenlijst van uw app.

Eigen scenario's voor het alarmsysteem opstellen

Natuurlijk kunt u ook eigen scenario's opstellen om bijvoorbeeld net te doen of u aanwezig bent in huis. Als u bijvoorbeeld elke doordeweekse ochtend het huis op een bepaalde tijd verlaat, schakelt het alarmsysteem automatisch naar de alarmmodus over en kunt u op een gewenste tijd ook weer uitzetten. Daarnaast kunt u ook de lampen aan en uit zetten op de verschillende tijden. Het is ook mogelijk om verschillende sensoren met elkaar te laten samenwerken. Zo is een gewild scenario dat wanneer u de motion passeert in de nacht dat automisch de lamp aan gaat.

De app wordt voordurend verder ontwikkeld, verbeterd en met nieuwe functies uitgebreid. Ons programmeer team brengt minimaal elke vier weken een nieuwe releases uit voor Android en iOS aan. Daardoor kunt u ervan op aan dat uw alarmsysteem zijn waarde behoudt en de veiligheid ook in de toekomst garandeerd.

Zo ziet de Gigaset elements-app eruit.

De Gigaset elements-app kan gedownload worden in de App store of Google Play store om vervolgens een account te registreren. Zodra de app met de Home Base is verbonden, kunt u alle sensoren en de camera bedienen. De bediening is eenvoudig en behoeft geen uitleg. De handige widget laat u zien wat de status van het systeem is op de achtergrond van smartphone. Het is ook mogelijk de afzonderlijke alarmmodus te schakelen zonder dat u daarvoor de app extra hoeft te openen.

 • Het dashboard van de app laat u in één oogopslag zien of thuis alles in orde is en welke ramen bijvoorbeeld gekanteld zijn.

 • Gigaset elements app

  Onder de menu-optie 'Configuratie' kunt u het Smart-Home-systeem aan uw persoonlijke voorkeur aanpassen.

 • Gigaset elements app

  Bepaal uw eigen alarmsignaal in de app en laat hem de stille modus op uw telefoon overrulen zodat u altijd gelijk op de hoogte bent.

 • De perfecte veiligheidsoplossing voor onder andere eengezinswoningen en appartementen.
  279,99 €
  Incl. BTW
  Met de deursensor en de bewegingssensor aan elkaar gekoppeld met twee raamsensoren voelt uw huis veilig en verzekerd. U krijgt via uw smatphone bericht wanneer het raam of deur is geopend en iemand wandelt in huis.
  Smart Home Alarmsysteem M

  1 basis station
  3 universele sensoren
  1 bewegingsmelder
  1 sirene

  + app + gratis Cloud service
 • De perfecte oplossing voor kleine appartementen of flats.
  199,99 €
  Incl. BTW
  Inbraken in appartementen in flat vinden meestal plaats via die ene ingang die er is. Bescherm uw huis met deur- en bewegingssensor. Het systeem registreert gelijk als iemand de deur opent of door uw kamer loopt. De sirene gaat af met een luid geluidssignaal bij een verdachte inbraak.
  Smart Home Alarmsysteem S

  1 basis station
  1 deur/raam sensor (universal)
  1 motion sensor 
  1 sirene

  + app + gratis Cloud service
 • Slim regelen van uw verlichting via de app of thuis.
  89,00 €
  Incl. BTW
  Met de schakelaars kunt u elk elektrisch apparaat op afstand besturen. Ultiem om bijvoorbeeld uw licht er op aan te sluiten. Zodat u overal ter wereld uw verlichting kan bedienen en het lijkt dat u thuis bent.

  Schakelbare stekkercontact doos, bestuurbaar via app, Google home of Gigaset button
  Regelen van elektrische apparaten die op het stopcontact staat aangesloten, zelfs wanneer u niet thuis bent
  Instellen van timers of schema's via de app
  Handmatig aan en uit schakelen
  Inbegrepen in het pakket: 1 basisstation, 2 plugs (slimme stekkers)

  + gratis app + gratis cloudservice
 • De water sensor waarschuwt u als eerste bij een waterlek in huis.
  49,99 €
  Incl. BTW
  Water schade is een veel voorkomende schadepost in huizen. Samen met brand en diefstal staat het in de top 3 meest voorkomende situaties van schade in huis. Totaal bedragen deze drie situaties 75% van de totale schadelast (bron: verbond van verzekeraars). De Gigaset water sensor detecteert betrouwbaar water lekkage en geeft u een waarschuwing via uw telefoon en via een luid alarm zodat u de grootste schade kunt beperken. Daarnaast kunt u meten of er kleine scheuren in de leiding zitten want de water sensor houdt bij wat de luchtvochtigheidsgraad in huis is.

  Compatibel met andere Gigaset Smart Home sensoren
  Waarschuwt water lekkages van bijvoorbeeld vaatwassers of wasmachines
  Voorkomt grote schade veroorzaakt door natuurlijke elementen in huis.
  Gemakkelijk te installeren met 1.5m kabel
  Geeft de temperatuur en luchtvochtigheidsgraad weer
  Luid geluidsignaal
  Werkt ook zonder internet verbinding
  Batterij heeft een levensduur van 5 jaar 
  Compatibel met Gigaset Smart Home Alarm systeem S, M en L
 • Het instapmodel alarmsysteem voor elk huis.
  99,99 €
  Incl. BTW
  Het Gigaset Homecomming pakket bevat een universele raam-deursensor, beweginsmelder en een basisstation. Dit instappakket is geschikt voor slimme starters van Smart home systemen. Wanneer u wilt beginnen met beveiligen van uw woning dan is de Homecomming pakket een ultiem startpunt.


  Waarschut u bij forceren van deur  Waarschuwt u bij beweging in huis

  Geeft weer wanneer een deur normaal wordt geopend  Geeft temperatuur en luchtdruk in de ruimte weer

  Compatibel met Amazon Alexa
 • De slimme radiatorthermostaat voor optimaal verwarmen met graden.
  49,99 €
  Incl. BTW
  Optimaliseer uw huis nu met de Gigaset-thermostaat. Deze radiatorthermostaat kan op elk gewenst moment en ongeacht de locatie de temperatuur in de kamer regelen. Met de Gigaset-elements-app kunt u op afstand de thermostaat bedienen en tijdschema's inplannen als u een dagritme heeft. Zo kunt u optimaal genieten van een optimale temperatuur in de kamer, daarbij spaart.

  Regelt de verwarmingstemperatuur
  energie en kosten besparend
  Werkt op batterijen
  Draadloos gestuurd via app
  Eenvoudige installatie
  Laat de thermostaat samenwerken met Gigaset raamsensor
  Compatibel met alle Gigaset Smart Home systemen

  + app + gratis cloudservice
previous
next
 • Meer veiligheid dankzij Smart Home Alarmsysteem

  Laat uw huis nooit meer onbewaakt achter. Smart Home beschermt u tegen water, inbraak en brandschade. Deze apparaten mogen niet ontbreken.

  Meer

 • Inbrekers maken geen kans

  Met het Smart Home alarmsysteem beschermt u het huis tegen ongenode gasten,water- en brandschade maar het biedt ook een hoog niveau van comfort van leven.

  Meer

 • Your personal data is safe with us

  Data protection is our top priority. Gigaset understands how important it is to keep your personal data confidential.

  More