Leveringsvoorwaarden

 

  1. De aanbieder is gerechtigd om deelleveringen uit te voeren voor zover dit voor de klant aanvaardbaar is.
  2. De producten worden geleverd op een door de klant opgegeven postadres in een land dat door de landenversie van de webshop is toegelaten. Levering aan een postbus is niet mogelijk.
  3. De klant kan kiezen uit diverse leveringsmogelijkheden: (a) standaardlevering door GLS of (b) versnelde levering door UPS. Standaardlevering van producten binnen Duitsland wordt binnen twee werkdagen uitgevoerd. Standaard levering van producten buiten Duitsland vinden plaats binnen vijf werkdagen. Producten via versnelde levering worden afgeleverd binnen vierentwintig (24) uur.
    Bij een vooruitbetaling begint de leveringstermijn voor standaard- en versnelde levering drie werkdagen nadat de betalingsbevestiging is verzonden aan de afgevende financiële partij. Voor alle overige betaalmethoden begint de leveringstermijn van standaardlevering zodra de betalingsbevestiging wordt verzonden aan de afgevende financiële partij. Voor een versnelde levering start deze termijn wanneer de betalingsbevestiging voor 15.00 uur op de dag van bestelling wordt verzonden aan de afgevende financiële partij. 

  4. Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag worden beschouwd als werkdagen. Zaterdag en zondag zijn, evenals de feestdagen, officieel vastgelegd voor het land waar de vervoerder statutair gevestigd is en het land van de woonplaats van de klant en worden niet beschouwd als werkdagen.