Gigaset Fusion

previous
next

Gigaset Fusion

Alles-in-één telefoonsysteem voor SOHO en MKB

De Gigaset Fusion, uitgevoerd in stijlvol titanium, is vanaf nu verkrijgbaar als onderdeel van de FX800W PRO-bundel. Dit professionele allesomvattende telefoonsysteem is een bureautelefoon, DECT-basisstation, minitelefoonsysteem en Smart Home-basis in één. Alle instellingen en functies kunnen individueel geconfigureerd worden via een web-based UI én intuïtief ingesteld worden via de nieuw ontwikkelde gebruikersinterface op het heldere touch-and-swipe display. De Gigaset Fusion maakt het dagelijks werk eenvoudiger en is de ideale oplossing voor kleine kantoren, medische praktijken, advocatenkantoren, agentschappen en geavanceerde thuiskantoren.

Vind een Partner

Gigaset pro wordt exclusief gedistribueerd via bevoegde zakenpartners.

Onze partners zijn IT- en telecomdistributeurs en -wederverkopers, en leveranciers van zakelijke systemen. Onze partners adviseren, verkopen, installeren en leveren extra services voor Gigaset pro.

Beschrijving

Een elegante blikvanger in elk kantoor

De perfecte combinatie van vorm en functie; het 5 Inch grote, heldere HD-touch-and-swipe-display van de Gigaset Fusion maakt het voor u gemakkelijker om toegang te krijgen tot alle telefoonfuncties en zorgt ervoor dat de bellerinformatie altijd binnen handbereik is. Hoogwaardige materialen, de stabiele metalen voet met hoogglans afwerking en een zogeheten 'metaldome' toetsenbord maken van dit alles-in-één telefoonsysteem een blikvanger in elk kantoor - the beauty and the brains.

Ideaal voor de nieuwe hygiënerichtlijnen

Hoogwaardige materialen zoals het desinfectiebestendige oppervlak en de UV-geharde afwerking, alsmede exclusieve designelementen zoals het eenvoudig te reinigen, heldere touch-and-swipe-display geven de nieuwe Gigaset Fusion een groot aantal flexibele gebruiksmogelijkheden. Met deze allround high-end uitrusting kunt u de Fusion eenvoudig schoon houden, perfect voor ruimtes waar hygiëne extra belangrijk is.

Connectiviteit biedt flexibiliteit

De uitgebreide connectiviteitsopties van de Fusion zorgen voor maximale flexibiliteit. USB-C en Bluetooth maken het eenvoudig om externe apparaten zoals uw headset op uw favoriete manier aan te sluiten, terwijl de flexibele dual-band 5GHz/2.4GHz Wifi-module een probleemloze verbinding met het wifi-netwerk mogelijk maakt en u de Fusion naadloos kunt integreren in uw bestaande netwerk. De 2-poorts gigabyte switch zorgt voor een snelle LAN-verbinding en voeding (PoE) voor het apparaat.

DECT-basisstation functionaliteit

Als DECT-basisstation kunt u op de Gigaset Fusion maximaal acht Gigaset PRO-handsets aansluiten. Dit geeft een grote mate van flexibiliteit bij het inrichten van de totale werkplek én biedt tevens het grote voordeel dat u altijd bereikbaar bent voor uw klanten met maximaal vier parallelle gesprekken, zelfs tijdens piekuren met hoge gespreksvolumes.

Eenvoudig beheer van contacten

In het centrale telefoonboek van de Gigaset Fusion bewaart u tot 500 contacten, en kunt u al deze klantcontacten eenvoudig synchroniseren en beheren. Het adresboek omvat ook uw bestaande mobiele telefooncontacten, die in een handomdraai via Bluetooth kunnen worden geïmporteerd, evenals uw native Google- en Microsoft 365- en LDAP-contacten.

Daarnaast beschikt u met de Gigaset Fusion over een groot aantal handige functies: waaronder de 72 programmeerbare displaytoetsen en widgets waarmee het toestel optimaal af te stemmen is op uw wensen, tot de gekleurde BLF-toetsen die aangeven of een lijn vrij is en de nachtmodus van het display die zorgt voor een energiebesparing.

Aanpasbare weergave-inhoud

U kunt gemakkelijk en snel aan de slag dankzij de ondersteuning via talrijke installatiewizards. U kunt bijvoorbeeld de inhoud van het display aanpassen, kiezen uit verschillende achtergronden en voorgedefinieerde afbeeldingen of persoonlijke afbeeldingen zoals een digitale fotolijst integreren. Daarnaast biedt de Fusion u drie hoofdschermen; veeg ertussen om gemakkelijk toegang te krijgen tot alle informatie en links die u nodig hebt.

Web-userinterface bekroond met iF Design Award

De nieuwe Gigaset Fusion heeft vrijwel direct na de lancering al een van de meest prestigieuze designprijzen ter wereld ontvangen: de iF Design Award. De focus van het Duitse International Forum Design ligt op de trendsettende combinatie van esthetiek en functionaliteit - en dat is precies waar de volledig herziene telefoon- en webgebruikersinterface van het alles-in-één systeem een echte mijlpaal vormt. De interface biedt toegang via elke internetbrowser en biedt dankzij intuïtieve wizards, eenvoudige menustructuren en uitklapbare secties te allen tijde een compleet systeemoverzicht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de actuele status van de Gigaset Fusion, aangesloten toestellen en handsets, groepen, voicemails, instellingen voor doorschakelen, internetbellen, bellijsten, externe lijnen en nog veel meer. Awardwaardig!

Meer info: Gigaset wint een iF Design Award Quadruple

Milieuvriendelijk en stralingsvrij dankzij ECO DECT

De functies DECT eco-mode en DECT eco-mode+ zijn een toonbeeld van een milieuvriendelijke oplossing. De twee functies bieden een aanzienlijke vermindering van 80% van het stralingsvermogen door de uitschakeling wanneer het toestel inactief is. De Fusion beschikt ook over een bewegingssensor die het toestel automatisch uit de slaapstand haalt wanneer de gebruiker in de buurt komt.

Een andere praktische functie is de veilige, DECT-gecodeerde bereikvergroting via de HX-repeater. Dit maakt het systeem toekomstbestendig voor verdere uitbreiding van uw bedrijf.

Functioniteit als een minitelefoonsysteem

De geïntegreerde mini-PBX is ontworpen voor maximaal 20 SIP-toestellen; ongeacht of er handsets of bureautoestellen op het systeem zijn aangesloten. Hierbij kunt u er op vertrouwen dat uw SIP-verbinding maximaal beveiligd is via SRTP/SIPS/TLS, LDAP(S) en HTTPS. Nog een voordeel: met maximaal zes parallelle gesprekken bent u altijd bereikbaar voor uw klanten.

Video-intercomsysteem via SIP-telefonie

Met de Gigaset Fusion beschikt u over in totaal vijf lokale antwoordapparaten. Deze zorgen ervoor dat u geen belangrijke berichten meer mist omdat ze eenvoudig kunnen worden opgeslagen én gedownload. Bovendien kunt u via de instellingen eenvoudig oproepen laten omleiden op het moment dat u niet achter uw bureau zit. En, last but not least, u kunt altijd zien wie er voor de deur staat, dankzij de handige aansluiting van videodeurstations/intercomsystemen via SIP-telefonie.

De Fusion als Gigaset Smart Home-basis

Aangezien de Gigaset Fusion geschikt is voor Smart Home, kunt u tot 64 Gigaset ONE X-sensoren uit het uitgebreide assortiment aansluiten en de Smart Home-functies centraal (en op afstand) beheren via de Gigaset elements-app. Nog een handige functie: met de Easy Alarm Mode-schakelaar kunt u de alarmmodus direct op het display inschakelen zodra u uw bureau verlaat.

Een overzicht van alle ondersteunde Smart Home-producten vindt u in de Gigaset professional Wiki.

De Fusion-bundel met twee DECT-handsets

De nieuwe Gigaset Fusion is uitsluitend verkrijgbaar als onderdeel van de FX800W PRO-bundel. Deze omvat een Gigaset Fusion en twee SL800H PRO handsets. Dit model is de kleinste en lichtste draadloze handset in het Gigaset PRO-assortiment en beschikt over een indrukwekkend groot kleurendisplay, een briljante geluidskwaliteit en een uitstekende batterij.

Meer details en informatie over de SL800H PRO vindt u hier.

Video

Please accept functional-cookies to watch the video.

Cookie Settings

Technische gegevens

Specificaties

Algemeen
Artikelnaam
Gigaset Fusion
Algemene functies
Color
Dark Titanium
Version
N/A
Connection
VoIP
Number of telephone numbers (analogue)
N/A
Telephone numbers (IP)
20
Telephone numbers (ISDN)
N/A
Calls in parallel (analogue)
N/A
Calls in parallel (IP)
6
Calls in parallel (ISDN)
N/A
Mobile connection
N/A
Mobile connection (Features)
N/A
DECT Standards
DECT | GAP | CAT iq 2.0
Features
Bluetooth® | PC Port | Wi-Fi (standard) | Mini-USB | LAN-aansluiting
ECO DECT
Autom. reduction of transmission power | Radiation-free in standby mode | Low energy consumption
Features
N/A
Additionele functies
Gigaset GO Features
Gigaset GO Apps
Phonebook # entries (name / number)
500 central (shared)
Address book # entries, (name, surname, 3 numbers, date-reminder, sounds)
1000 local
Individual ringertones for VIP entries
Geen
Voice announced caller (number or name)
Geen
V-Card transfer, mobile to handset via Bluetooth®
Ja
Adressbook synchronization via QuickSync (Outlook Windows Contacts)
Geen
LDAP contacts
Ja
Google contacts
Ja
Microsoft 365 contacts
Ja
Direct dial keys at base
78
Call block function
Ja
Blacklist (number of entries)
1000
Anonymous call suppression: Calls without CLIP number are only indicated visually
Ja
Day / night mode: Timed ringtone deactivation on handset
Ja
Smart Call Block ready
Geen
Optical call signaling
Illuminated display
Number of Expandable Handsets
N/A
Free internal calls
Ja
Phone-/Adressbook-transfer internal via DECT (handset to handset)
Geen
Internal transfer of external calls, conference circuit, call back
Ja
Proximity Sensor
Ja
Interactive Voice Response (IVR)
Ja
Provider Profile Download
Ja
Call Divert
Ja
Call Divert, time controlled
Ja
Call groups
Ja
SIP proxy (supported devices)
Ja (20)
Download of call records
Ja
Download of voice messages
Ja
Geluidsfuncties
Sound Quality / Accustic Features
HD Voice (CAT-iq certified) | HD Voice (wideband voice)
Handsfree talking
Convenient hands-free talking (full duplex quality)
Handsfree talking handset / base / Main device
Base
Adjustable Volume
Via Menu
Automatic adjustment of ringer & handset volume in noisy environments
Geen
Security call (listen into the room)
Geen
Number of ringtones
N/A
Upload own ringtones
Ja
Upload your own music on hold
Ja
Vibracall
Geen
Displayfuncties
Display Type
Touch Display
Dimensions (H x W mm)
62x110
Diagonal spread (inch)
5
Resolution (px)
1280x720
Jumbo Fonts
No
Display of caller
Display of caller’s number (CLIP)
List of last # missed calls with time and date
100
List of # outgoing calls with time and date
100
List of # received calls with time and date
100
List of # all calls with time and date
100
Multilingual menu (several display languages)
Ja
Time / Date displayed
Ja
Number of languages
13
Toetsenbordfuncties
Illuminated Keypad
Geen
Easy handling with navigation key
Ja
Message indicator key
Ja
Protection Water/Dust/Shock (according IP 65)
N/A
Metal Frame
Geen
Talking dialling keys
Geen
Antwoordapparaat
Answering machine
Yes
Recording time up to … min.
30
Number of answering machines
5
Answering and recording function
Ja
Answering function only
Ja
AM control
Via handset & base
Remote Querying
Geen
Multilingual phrases in local languages
Ja
Languages answering machine
8
Afmetingen/technische gegevens
Foot, L x W x H in mm
N/A
Main Device, L x W x H in mm
215 x 182 x 108
Handset, H x W x D in mm
186 x 48 x 33
Handset, weight incl. Accu in g
N/A
Diversen
Delivery Scope
N/A
Diversen
N/A
Power Supply
N/A
Download & Support

Gigaset Fusion

Supportverzoek

Neem bij vragen over- of interesse in onze producten contact op met uw Gigaset Professional-partner. Mocht u nog geen partner hebben, dan vindt u lokale partners in onze database.

Contact

Bent u al een Gigaset Professional-partner, of wilt u dat worden, en heeft u vragen over onze producten? Neem online contact met ons op en wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.

Technische informatie

Meer technische informatie zoals handleidingen, datasheets, firmware updates, FAQ’s en informatie over compatibiliteit zijn beschikbaar in de Gigaset Professional Wiki.