Gigaset N670 IP PRO

previous
next

Gigaset N670 IP PRO

A vállalkozások növekvő igényeihez tervezett, bővíthető VoIP-telefonrendszer

Tökéletes vezeték nélküli kapcsolattartás bármely kis- és közepes méretű iroda számára, szükség esetén méretezési lehetőséggel.

Úgy terveztük, hogy az egész Európában működő vállalkozások 90%-át – vagyis a kevesebb mint 20 alkalmazottal működő vállalkozásokat – kiszolgálja a rendszer. Az N670 elegáns VoIP megoldást kínál professzionális vezeték nélküli kommunikációhoz. Az N670-et mindemellett úgy terveztük, hogy együttműködjön a Gigaset összes professzionális kézibeszélőjével – egyszerre legfeljebb 20 darab DECT kézibeszélővel –, s támogasson 8 egyidejű hanghívást is a helyszíni vagy a felhőalapú IP-telefonszolgáltatásokat használva. Forgalmasabb irodák vagy nagyobb telephelyek egy licencbővítéssel többcellás rendszerre is frissíthetnek – így a további DECT bázisállomásokkal növelhető a lefedettség, a kézibeszélők és az egyidejű hívások száma –, biztosítva a rugalmasságot a szervezete számára.

Partner keresése

A Gigaset pro termékeket kizárólag minősített üzleti partnereink értékesítik.

A partnereink IT és telekommunikációs forgalmazók és kiemelt viszonteladók (VAR’s), valamint üzleti rendszer szolgáltatók. A partnereink tanácsot adnak, értékesítenek, telepítenek és kiegészítő szolgáltatásokat kínálnak a Gigaset pro tekintetében.

Megnevezés

Biztonságos hang- és adatforgalom

Az N670 készüléken átmenő minden hanghívás titkosított – az SRTP- és a TLS-szabványok használatával –, így biztosítjuk az abszolút adatvédelmet.1) A beépített Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) támogatással, a központi telefonkönyvből az értékes üzleti kontaktadatokat minden csoport biztonságosan, közvetlenül tudja megosztani az egyes kézibeszélők között.

Alkalmazásintegráció

Győződjön meg arról, hogy munkatársai a leghatékonyabban dolgoznak a fejlett alkalmazás-, adat- és kommunikációs eszközök integrációja révén. Az uaCSTA, az XML és az xHTML alkalmazások beépített támogatásával a bejövő és kimenő hívásai összekapcsolhatók a kontaktadatokkal és az egyéni alkalmazásokkal, így a kritikus információk azonnal elérhetők minden eszközön.

Rugalmas és megbízható

Az N670 rendszert úgy tervezetük és teszteltük, hogy az együttműködjön a vezető helyszíni és felhőalapú IP-telefonszolgáltatásokkal. Az auto-provisioning és a távoli felügyeleti lehetőség egyszerűvé teszi a telepítést és az olyan folyamatos adminisztratív feladatokat, mint például a felhasználók hozzáadását, a számok megváltoztatását vagy az egyéb beállítások módosítását.

A növekedés szabadsága

Az N670 szoftver- és hardverbővítéssel képes lépést tartani a vállalkozás változó igényeivel, aminek köszönhetően a szervezet kiterjesztheti a rendszer hatótávolságát és lefedettségét. Licencbővítéssel az N670 több helyszínt tud támogatni, miközben továbbra is biztosítja a megbízhatóságot, a biztonságot és a távközlési együttműködés lehetőségeit.

Központi felügyelet

A teljes értékű többcellás rendszerre való egyszerű licensz frissítés után, a szervezete kihasználhatja a központi felügyelet nyújtotta előnyöket. Így lehetővé válik, hogy egy rendszergazda távolról menedzselje a telekommunikációs hozzáférést több telephelyen keresztül is, beleértve a fióktelepeket, a több emeletes irodaházakat, campusokat vagy akár a nagy területű szabadtéri helyszíneket is.1)

 

1) Telefonközponttól (PBX) vagy szolgáltatótól függően

Mini-multicellás funkció

További licencek megvásárlása nélkül, maximum három N670 IP PRO kombinálható össze egy mini multicellás rendszerré. A maximum 20 kézibeszélővel nyolc egyidejű hívást lehetséges lebonyolítani a kiterjesztett DECT-tartományban. Mindig garantált az alkalmazottak elérhetősége,

Olvassa el a mini-multicellás funkcióról szóló blogcikkünket is.

Gigaset AML: Riasztás, Üzenetküldés és Helymeghatározás

Az N670 IP PRO DECT rendszer nyílt interfészen (MQTT) keresztül csatlakoztatható Üzenetküldő és Rasztó szerverekhez, és ezáltal intelligens üzenetkezelést kínál prioritásfüggő jelzéssel. Tudjon meg többet a Gigaset AML-ről itt.

Microsoft Teams integration

The Gigaset N670IP PRO is fully compatible with Microsoft Teams. This means that the call functionality via Teams can be used on the connected Gigaset Professional handsets. The N670IP PRO DECT system is automatically configured via auto-provisioning. With the Teams integration in its IP DECT systems, Gigaset supports the technological change in the professional environment. For more information on combining landline telephony with Unified Communications, click here. A list of all approved Gigaset solutions for Microsoft teams can be found here.

Műszaki adatok

Specifikációk

Általános tudnivalók
Article name
Gigaset N670 IP PRO
Termékek
IP DECT single cell system
Igen
Device features
Cordless standards
DECT, DECT-GAP
Max. number of base stations
1
Max. number of handsets
20
Max. number of parallel calls
8
Max. number of parallel calls per base
8
Housing
LAN Port with Power-over-Ethernet
Igen
Power connector
Igen
Power supply (available as accessory)
Igen
Phonebook / Dialling
Max. number of external LDAP(S) phonebooks
10
Search function and reverse lookup
Igen
vCard support
Igen
blacklist
Igen
CLIP/CNIP
Igen
SIP MWI
Igen
Special features
uaCSTA
Igen
xHTML applications
Igen
IPUI Provisioning
Igen
Codecs
G.711, G.722, G.729ab
Quality of Service
Igen
Platform features
Call Transfer: Attended, unattended, semi-attended, blind
Igen
Call Waiting
Igen
Call Forwarding
Igen
Group Pick-up
Igen
CLIR
Igen
Service features
Syslog
Igen
Command Line Interface
Igen
Save and Restore
Igen
Security features
Transport Layer Security (TLS)
Igen
Secure Real Time Transport Protocol (SRTP)
Igen
SIP
Igen
SIPS
Igen
HTTP
Igen
HTTPS
Igen
Dimensions / Specs
Main Device, L x W x H in mm
180*110*42
Weight in g
220
Download & Support

Gigaset N670 IP PRO

Támogatási kérelem

Amennyiben a termékeink iránt érdeklődik, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon a Gigaset Professional partneréhez. Ha még nem rendelkezik partnerrel, adatbázisunkban megtalálhatja az Ön területén elérhető megfelelő partnereket.

Kapcsolatfelvétel

Ön már jelenleg is a Gigaset Professional partnerünk, vagy szeretne azzá válni, és kérdései vannak a termékeinkkel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot online, és mi a lehető leghamarabb foglalkozunk a kérdésével.

Technikai információ

További műszaki információk – például kézikönyvek, adatlapok, firmware-frissítések, a GYIK és a kompatibilitási információk –  a Gigaset Professional Wiki oldalán találhatók meg.