Gigaset R700H PRO

previous
next

Gigaset R700H PRO

Ez a hatékony üzleti telefon minden kihívással megbirkózik

Ezt a vezeték nélküli telefont természetesen az irodában is lehet használni: a készülék kényelmesen kézben tartható, és egyik kiemelkedő jellemzője a remek hangminőség. A tetszetős kialakítás, a csúszásbiztos felület, a nagy méretű színes kijelző és a kiváló akkumulátor is az eszköz erősségei közé tartozik.

A Gigaset R700H PRO azonban a mindennapi munka során bontakoztatja ki igazából a benne rejlő képességeket: a telefon víz- és porálló. Az ütések és karcolások nemigen tesznek benne kárt. A Gigaset Multicell rendszerhez csatlakoztatva rugalmasságot és teljes mozgásszabadságot biztosít a vállalat egész területén.

Partner keresése

A Gigaset pro termékeket kizárólag minősített üzleti partnereink értékesítik.

A partnereink IT és telekommunikációs forgalmazók és kiemelt viszonteladók (VAR’s), valamint üzleti rendszer szolgáltatók. A partnereink tanácsot adnak, értékesítenek, telepítenek és kiegészítő szolgáltatásokat kínálnak a Gigaset pro tekintetében.

Megnevezés

Keménykötésű

Azok számára készült, akik olyan telefont keresnek, amit bármilyen körülmények között tudnak használni: a Gigaset R700H PRO még üzemcsarnokokban, gyárakban és építési területeken is jól teljesít. Robusztus és IP65 védettségi osztályú tanúsítvánnyal rendelkezik. Az ütések, a por és a vízsugarak ugyanolyan ártalmatlanok a kemény felületére, mint a karcolások vagy a fertőtlenítőszerek: ez leegyszerűsíti a tisztítást – a vírusoknak és a baktériumoknak nincs esélyük.

Munkára fel!

Egy jó telefont az jellemez, hogy felhasználóbarát. A Gigaset R700H PRO tökéletesen alkalmazkodik az Ön mindennapi munkakörnyezetéhez. Függetlenül attól, hogy hol használja – esőben, nedves körülmények között, vagy poros gyártóüzemben –, ebben a professzionális készülékben megbízhat. Gumírozott felületének köszönhetően stabil, csúszásbiztos fogást biztosít. Még egy munkáskesztyű viselése sem okoz gondot. Az Ön biztonsága érdekében egy segélyhívó gombbal is rendelkezik.

Riasztás szintje: hangos

A zajszint emelkedésével a DECT telefon megmutatja valódi képességeit: a rezgő riasztásnak és a LED-es fényforrásnak köszönhetően zajosabb helyeken, gyártóüzemekben, kültéri munkaterületen és logisztikai környezetben is megbízhatóan használható. Figyelemre méltó nagy méretű színes kijelzővel rendelkezik – akár még vizuális híváskijelzésre is alkalmas. S ha esetleg már későre járna: ez az üzleti telefon zseblámpaként is használható sötétben.

A füleknek

Halljuk, halljuk! Ez a telefon lenyűgöző hangzással rendelkezik. A HDSP™ a Gigaset innovatív hangtechnológiáját jelöli (High Definition Sound Performance: Nagy Felbontású Hangteljesítmény). A használat módjától függetlenül – akár kézibeszélőként, egy fejhallgatóval vagy kihagosító módban használja a készüléket –, hallani fog mindent. És ha a zajszint emelkedik: az új automatikus hangerő-szabályozás biztosítja, hogy még zajos környezetben is hallja a másik felet, és Ön is hallható legyen. A felhallgató Bluetooth 4.2 kapcsolattal vagy 3,5 mm jack dugóval használható.

Mindig készen áll

Akkor sem kell sietnie, ha sok mondanivalója van: ezzel a telefonnal nyugodtan intézheti a dolgait. A telefon egyik erőssége a kiváló üzemidejű akkumulátor. Az akár 13 órás beszélgetési idővel és az akár 320 órás készenléti idővel gyakorlatilag mindig készen áll a készülék. Kényelmesen tölthető micro-USB csatlakozón keresztül. A beépített övcsipesznek köszönhetően pedig mindig magával viheti. Egy elforgatható csipeszt is lehet vásárolni kiegészítésként.

Kültéren is elérhető marad

Rugalmas a többcellás megoldásnak köszönhetően: a Gigaset R700H PRO készülékkel Ön bárhol elérhető a vállalat területén, legyen szó belső- vagy külső helyszínről, egy műhelyről vagy az irodáról. A Gigaset Multicell rendszerrel a hívásátvitel hibátlanul működik, és még a zökkenőmentes átadás és roaming is garantált. A telefon CAT-iq és GAP kompatibilis, harmadik féltől származó bázisállomásokon is, illetve egy- és többcellás környezetben is használható.

Video
Műszaki adatok

Specifikációk

Általános tudnivalók
Article name
Gigaset R700H PRO
Általános jellemzők
Color
Black
Version
Handset
Connection
Analog, ISDN, VoIP
Calls in parallel (analogue)
1
Calls in parallel (IP)
2
Calls in parallel (ISDN)
2
Mobile connection
no
DECT Standards
DECT, GAP, CAT iq 2.0
Interfaces internal
Bluetooth®, Micro-USB, Headset connection 3,5 mm
ECO DECT
Autom. reduction of transmission power, Radiation-free in standby mode, Low energy consumption
További jellemzők
Standby time up to (h)
320
Talk time up to (h)
13
Address book # entries, (name, surname, 3 numbers, pictures, date-reminder, sounds)
500
Individual ringertones for VIP entries
Igen
V-Card transfer, mobile to handset via Bluetooth®
Igen
Adressbook synchronization via QuickSync (Outlook, Google-Contacts)
Igen
Direct dial keys at handset
12
Automatic redial function in handset
Igen
Calendar
Igen
Alarm function
Igen
SOS-Function
Igen
Optical call signaling
Illuminated display, Flashing send key, LED flashing light
Torch Light
Igen
Hangjellemzők
Sound Quality / Accustic Features
HD Voice (CAT-iq certified), HD Voice (wideband voice)
Handsfree talking
Convenient hands-free talking (full duplex quality)
Handsfree talking handset / base / Main device
Handset
Adjustable Volume
Via Menu, Via Sidekey
Number of ringtones
32
Upload own ringtones
Igen
Vibracall
Igen
Kijelző tulajdonságai
Display Type
Color Display
Dimensions (H x W mm)
49x37
Diagonal spread (inch)
2,4"
Resolution (px)
240x320
Jumbo Fonts
No
Display of caller
Display of caller’s number (CLIP) with picture (Picture CLIP)
List of last # missed calls with time and date
20
List of # outgoing calls with time and date
20
List of # received calls with time and date
20
List of # all calls with time and date
60
Multilingual menu (several display languages)
Igen
Time / Date displayed
Igen
Billentyűzet tulajdonságai
Illuminated Keypad
Igen
Easy handling with navigation key
Igen
Message indicator key
Igen
Protection Water/Dust/Shock (according IP 65)
Yes
Scratch and disinfectant resistance
Igen
Méretek / műszaki adatok
Handset, H x W x D in mm
159 x 54 x 25
Charger, H x W x D in mm
75,5 x 74,2 x 44,2
Accu Type
2 x NiMH AAA
Compatibility
Gigaset professional single cell systems
Igen
Gigaset professional mulitcell systems
Igen
GAP compatible base stations
Igen
Download & Support

Gigaset R700H PRO

Támogatás kérése

Amennyiben a termékeink iránt érdeklődik, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon a Gigaset Professional partneréhez. Ha még nem rendelkezik partnerrel, adatbázisunkban megtalálhatja az Ön területén elérhető megfelelő partnereket.

Kapcsolat

Ön már jelenleg is a Gigaset Professional partnerünk, vagy szeretne azzá válni, és kérdései vannak a termékeinkkel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot online, és mi a lehető leghamarabb foglalkozunk a kérdésével.