Gigaset R700H PRO

previous
next

Gigaset R700H PRO

Dit krachtige bedrijfstoestel kan iedere uitdaging aan

Dit draadloze toestel kan uiteraard ook op kantoor worden gebruikt: hij ligt prettig in de hand en de uitmuntende geluidskwaliteit is een opvallend kenmerk. De aantrekkelijke vormgeving met antislipoppervlak, het grote kleurendisplay en de uitstekende batterij zijn allemaal pluspunten van dit toestel.

Maar de Gigaset R700H PRO ontplooit zijn volledige potentie vooral in de dagelijkse werkomgeving: Het toestel is waterafstotend en stofdicht. Stoten en krassen maken weinig kans. In combinatie met een Gigaset Multicell-systeem biedt het toestel flexibiliteit en volledige bewegingsvrijheid binnen het bedrijfspand.

Vind een Partner

Gigaset pro wordt exclusief gedistribueerd via bevoegde zakenpartners.

Onze partners zijn IT- en telecomdistributeurs en -wederverkopers, en leveranciers van zakelijke systemen. Onze partners adviseren, verkopen, installeren en leveren extra services voor Gigaset pro.

Beschrijving

Robuust

Iedereen die op zoek is naar een toestel dat altijd klaar is voor gebruik: de Gigaset R700H PRO biedt goede services, ook in werkplaatsen, fabrieken en op bouwterreinen. Hij is degelijk en is gecertificeerd voor beschermingsgraad IP65. Schokken, stof en waterstralen maken weinig kans het harde oppervlak te beschadigen, net als krassen en desinfecterende middelen: hierdoor is reinigen simpeler en zijn virussen en bacteriën kansloos.

Aan het werk

Het kenmerk van een goed toestel is de gebruiksvriendelijkheid. De Gigaset R700H PRO past zich perfect aan uw dagelijkse werksituatie aan. Ongeacht waar u het toestel gebruikt, in de regen, in vochtige omstandigheden of in stoffige productiefaciliteiten, u kunt altijd rekenen op dit professionele toestel.  Het oppervlak is voorzien van een laagje rubber voor een goede grip. Zelfs als u werkhandschoenen draagt, is gebruik geen probleem. En daarnaast beschikt het toestel over een alarmknop voor uw veiligheid.

Alarmniveau: hard

En als er om u heen veel lawaai is, laat dit DECT-toestel zien wat hij kan. Dankzij het trilalarm en het knipperende ledlampje, is dit toestel ideaal voor omgevingen met harde geluiden zoals productiefaciliteiten, buiteninstallaties en logistieke omgevingen. Het grote kleurendisplay is indrukwekkend. Zelfs visuele oproepindicaties behoren tot de mogelijkheden. En als het laat wordt, kan dit bedrijfstoestel in het donker ook als zaklamp dienen.

Spits uw oren

Luister goed! Dit toestel biedt een indrukwekkend geluid. De innovatieve HDSP™-technologie van Gigaset staat voor High Definition Sound Performance. Dit betekent dat het geluid altijd hoorbaar is, ongeacht hoe u het toestel gebruikt: als handset, met een headset of handsfree. En als het geluid om u heen harder wordt, kunt u de beller dankzij de nieuwe, automatische volume-aanpassing altijd goed horen én bent u zelf goed te horen. Voor gebruik van en headset is Bluetooth 4.2 of een 3,5-mm jack-aansluiting vereist.

Altijd klaar

Iedereen die iets te melden heeft, moet hiervoor de tijd kunnen nemen. Met dit toestel kunt u rustig uw zaken regelen. De uitstekende batterijduur is een opvallend kenmerk. Met maximaal 13 uur spreektijd en tot wel 320 uur stand-bytijd, is dit toestel altijd klaar voor gebruik. U kunt, naast de bijgeleverde lader het toestel ook via de geïntegreerde micro-USB-poort opladen. Met de geïntegreerde riemclip kunt u de telefoon altijd meenemen. Een draaiende clip is verkrijgbaar als accessoire.

Buiten ook bereikbaar

Flexibel dankzij Multicell: Met de Gigaset R700H PRO bent u overal op het bedrijfsterrein bereikbaar: binnen, buiten, in de werkplaats of op kantoor. Met een Gigaset Multicell-systeem verloopt de overdracht van gesprekken soepel en ook naadloze handover & roaming zijn gewaarborgd. Het kan tevens worden gebruikt met CAT-iq- en GAP-compatibele basisstations van derde partijen, in zowel enkelcel als multicel omgevingen.

Microsoft Teams-oproepen ontvangen

De R700H PRO kan worden gebruikt om oproepen te plaatsen en te ontvangen via Microsoft Teams. Het is ook mogelijk om gesprekken samen te voegen of te dempen. Voicemails kunnen worden beluisterd worden en er wordt weergegeven of er een nieuwe voicemail is. Deelnemen aan Teams vergaderingen is mogelijk door het toegangsnummer voor de vergadering rechtstreeks via de handset in te voeren. Voorwaarde voor deze functies is dat de R700H PRO aangesloten is op een van de nieuwere Gigaset single- of multicelsystemen (N610 IP PRON670 IP PRON870 IP PRON870E IP PRO). Klik hier voor meer informatie over het combineren van vaste telefonie met Unified Communications.

Video

Please accept functional-cookies to watch the video.

Cookie Settings

Technische gegevens

Specificaties

Algemeen
Artikelnaam
Gigaset R700H PRO
Algemene functies
Color
Black
Version
Handset
Connection
Analog | ISDN | VoIP
Number of telephone numbers (analogue)
N/A
Telephone numbers (IP)
N/A
Telephone numbers (ISDN)
N/A
Calls in parallel (analogue)
1
Calls in parallel (IP)
2
Calls in parallel (ISDN)
2
Mobile connection
no
Mobile connection (Features)
N/A
DECT Standards
DECT | GAP | CAT iq 2.1
Features
Bluetooth® | Micro-USB | Headset-aansluiting 3,5 mm
ECO DECT
Autom. reduction of transmission power | Radiation-free in standby mode | Low energy consumption
Additionele functies
Standby time up to (h)
320
Talk time up to (h)
13
Phonebook # entries (name / number)
N/A
Address book # entries, (name, surname, 3 numbers, date-reminder, sounds)
500
Individual ringertones for VIP entries
Ja
V-Card transfer, mobile to handset via Bluetooth®
Ja
Adressbook synchronization via QuickSync (Outlook Windows Contacts)
Ja
Direct dial keys at handset
12
Direct dial keys at base
N/A
Automatic redial function in handset
Ja
Calendar
Ja
Alarm function
Ja
SOS-Function
Ja
Range warning tone
Geen
Optical call signaling
Illuminated display | Flashing send key | LED flashing light
Torch Light
Ja
Geluidsfuncties
Sound Quality / Accustic Features
HD Voice (CAT-iq certified) | HD Voice (wideband voice)
Handsfree talking
Convenient hands-free talking (full duplex quality)
Handsfree talking handset / base / Main device
Handset
Adjustable Volume
Via Menu | Via Sidekey
Number of ringtones
32
Upload own ringtones
Ja
Vibracall
Ja
Displayfuncties
Display Type
Color Display
Dimensions (H x W mm)
49x37
Diagonal spread (inch)
2,4"
Resolution (px)
240x320
Jumbo Fonts
No
Display of caller
Display of caller’s number (CLIP) with picture (Picture CLIP)
List of last # missed calls with time and date
20
List of # outgoing calls with time and date
20
List of # received calls with time and date
20
List of # all calls with time and date
60
Multilingual menu (several display languages)
Ja
Time / Date displayed
Ja
Number of languages
N/A
Toetsenbordfuncties
Illuminated Keypad
Ja
Easy handling with navigation key
Ja
Message indicator key
Ja
Protection Water/Dust/Shock (according IP 65)
Yes
Scratch and disinfectant resistance
Ja
Metal Frame
Geen
Afmetingen/technische gegevens
Handset, H x W x D in mm
159 x 54 x 25
Handset, weight incl. Accu in g
N/A
Charger, H x W x D in mm
75,5 x 74,2 x 44,2
Charger, weight in g
N/A
Accu Type
2 x NiMH AAA
Diversen
Delivery Scope
N/A
Diversen
N/A
Power Supply
N/A
Compatibility
Gigaset professional single cell systems
Ja
Gigaset professional mulitcell systems
Ja
GAP compatible base stations
Ja
Download & Support

Gigaset R700H PRO

Supportverzoek

Neem bij vragen over- of interesse in onze producten contact op met uw Gigaset Professional-partner. Mocht u nog geen partner hebben, dan vindt u lokale partners in onze database.

Contact

Bent u al een Gigaset Professional-partner, of wilt u dat worden, en heeft u vragen over onze producten? Neem online contact met ons op en wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.

Technische informatie

Meer technische informatie zoals handleidingen, datasheets, firmware updates, FAQ’s en informatie over compatibiliteit zijn beschikbaar in de Gigaset Professional Wiki.