Gigaset R700H protect PRO

previous
next

Gigaset R700H protect PRO

De robuuste, zakelijke telefoon die uw medewerkers beschermt en hun dagelijkse werk ondersteunt

Uw medewerkers maken uw bedrijf tot wat het is. Zij zijn de drijvende kracht. Het beschermen van hen, en zorgen dat zij in geval van nood direct hulp kunnen inroepen, is dan van groot belang.

Individuele bescherming is vooral belangrijk voor alleenwerkers, die tijdens hun werk aan verschillende gevaren (kunnen) worden blootgesteld – of het nu gaat om de magazijnlogistiek of de productie, in de zorgsector of in de bewakings-/beveiligingsindustrie. Met de robuuste Gigaset R700H protect PRO-handset is uw team perfect uitgerust voor een breed scala aan waarschuwings- en alleenwekersscenario's: van de bewegingssensor voor automatische alarmscenario's zoals vluchten, vallen en immobiliteit tot de rode SOS-alarmknop.

De kras- en desinfectiemiddelbestendige handset verlicht natuurlijk ook de dagelijkse communicatietaken, dankzij het grote kleurendisplay, Bluetooth en de briljante geluidskwaliteit.

Vind een Partner

Gigaset pro wordt exclusief gedistribueerd via bevoegde zakenpartners.

Onze partners zijn IT- en telecomdistributeurs en -wederverkopers, en leveranciers van zakelijke systemen. Onze partners adviseren, verkopen, installeren en leveren extra services voor Gigaset pro.

Beschrijving

Sensoren herkennen noodsituaties

De R700H Protect PRO is voorzien van bewegingssensoren, wat extra veiligheid biedt: ze herkennen verschillende alarmscenario's die onafhankelijk zijn van de bedoelingen van de gebruiker. Denk hierbij aan bijvoorbeeld val-, immobiliteits- en vluchtalarmen. Ook kunnen een tijdsafhankelijk alarm (waarbij de gebruiker op bepaalde tijdstippen wordt gevraagd iets in te voeren) en een technisch alarm (bijvoorbeeld waarschuwing bij verlies van verbinding) worden ingesteld.

Hulp met één druk op de knop

Het is een geruststellend gevoel dat er in geval van nood op een alarmknop gedrukt kan worden. De R700H Protect PRO heeft deze, voor het handmatig activeren van het alarm. De gebogen vorm van de rode alarmknop maakt het eenvoudig om in te drukken, zelfs wanneer u werkhandschoenen draagt - en de noodsituatie wordt onmiddelijk doorgestuurd.

Een hogere werkveiligheid dankzij AML

De robuuste handset met uitgebreide alarmfuncties is ideaal voor AML (Alarm, Messaging en Location). Afhankelijk van de toepassing en installatielocatie kiest u in het menu uit drie verschillende alarmmodi: Basic, Alarm en PNG.

De basismodus is een oproepgebaseerde modus die ook achter DECT-systemen van derden- en zelfs zonder alarmserver kan worden gebruikt. De Alarm- en PNG modi worden gebruikt met een verscheidenheid aan alarmservers via de MQTT-interface. De alarmoproep wordt via het MQTT-protocol of via een oproep naar de alarmserver verzonden. Dit zorgt voor een snelle responstijd - essentieel wanneer iedere minuut telt.

*Basic alarm mode available from February 2024 via software update

LED-zaklamp voor alarmondersteuning

De geïntegreerde LED-zaklamp brengt licht in donkere werkomgevingen en is een belangrijk onderdeel van de alarmsignalering. Het licht zorgt er namelijk voor dat een slachtoffer van een ongeval snel gevonden kan worden, zelfs bij slecht zicht.

In combinatie met het trilalarm zorgt de zaklamp er zelfs voor dat alarmen in luidruchtige omgevingen niet onopgemerkt blijven. Een visuele oproepweergave op het grote kleurendisplay is eveneens mogelijk.

Locatie delen in noodgevallen: met Bluetooth-bakens en een bakenscan

De handset gedraagt zich als een BLE-baken (een kleine radiozender). Ieder baken is toegewezen aan een persoon. Dat betekent dat locatieservers/BLE-ontvangers op ieder moment de locatie van een medewerker kunnen berekenen. Hierdoor kunt u in geval van nood snel zien waar het slachtoffer zich bevindt en daar de hulpdiensten naartoe sturen.

Klaar voor Microsoft Teams

Met de R700H Protect PRO kunt u bellen en gebeld worden via Microsoft Teams. Oproepen kunnen eveneens worden samengevoegd of gedempt. Heeft u een voicemailbericht? Meldingen vestigen hier de aandacht op, en u luistert de berichten eenvoudig af. U neemt deel aan Teams-vergaderingen door het toegangsnummer voor de vergadering rechtstreeks op de handset in te voeren. Hiervoor dient de R700H Protect PRO wel aangesloten te zijn op een van de nieuwere Gigaset Multicell-systemen: N610 IP PRO, N670 IP PRO, N870 IP PRO of de N870E IP PRO. Meer informatie over het combineren van vaste telefonie met Unified Communications vindt u hier.

Zware werkomstandigheden? Geen probleem!

De handset is beschermd tegen stof- en waterstralen dankzij de IP65-certificering. Ook metaalstof maakt geen schijn van kan door de speciale magnetische afscherming. Het krasbestendige display van de R700 Protect PRO is probleemloos te bedienen met werkhandschoenen, wat in zware werkomstandigheden natuurlijk onmisbaar is. Tegelijkertijd zorgt het rubberen (en tegen desinfectiemiddelen bestendige) oppervlak van het toestel voor een goede grip.

Betrouwbare zakenpartner

Het DECT-toestel doet het allemaal, van het begin van de werkdag tot het einde ervan: met maximaal 13 uur gesprekstijd en 300 uur stand-bytijd staat de handset altijd klaar - voor communicatie én bescherming van alleenwerkenden. Dankzij de geïntegreerde riemclip is het toestel altijd bij de hand. Indien gewenst is er een draaibare clip verkrijgbaar.

Milieuvriendelijk design en toekomstbestendig

De R700H Protect PRO werkt op oplaadbare AAA-batterijen in plaats van Lithium-ION batterijen. Dat betekent dat deze, indien nodig, eenvoudig en goedkoop vervangen kunnen worden. Hiermee voldoet de R700H Protect PRO aan de eisen van de EU Ecodesign-richtlijn en kan het toekomstbestendig worden gebruikt in nieuwe én bestaande projecten. 

Let op: in de handleiding staat beschreven welke batterijen geschikt zijn. Gebruik geen afwijkende batterijen, het DECT-toestel en de batterijen kunnen hierdoor beschadigd raken!

Altijd bereikbaar - zelfs over lange afstanden

De R700H Protect PRO is geoptimaliseerd voor gebruik met alle professionele Gigaset DECT-systemen. Deze zorgen ervoor dat uw medewerkers altijd bereikbaar zijn, dus ook over lange afstanden - bijvoorbeeld in de productiehal, in het magazijn of buiten op het bedrijfsterrein.

U kunt de handset ook gebruiken in combinatie met CAT-iq- en GAP-compatibele basisstations van andere leveranciers, in single- en multicellomgevingen. Auto-provisioning maakt het configureren van alle handsets vervolgens zeer eenvoudig.

Technische gegevens

Specificaties

Algemeen
Artikelnaam
Gigaset R700H protect PRO
Algemene functies
Kleur
Zwart
Versie
Handset
Verbinding
Analoog | ISDN | VoIP
Aantal gelijktijdige gesprekken (analog)
1
Aantal gelijktijdige gesprekken (IP)
2
Aantal gelijktijdige gesprekken (ISDN)
2
Verbinding met mobiele telefoon
geek
DECT-standaarden
DECT | GAP | CAT iq 2.1
Features
Bluetooth® | Bluetooth® baken | Bluetooth® bakenscan | Micro-USB | Headset-aansluiting 3,5 mm
ECO DECT
Automatische vermindering van verbruik | Geen straling in standby-modus | Laag energie vebruik
Additionele functies
Stand-bytijd tot wel (h)
300
Spreektijd tot wel (h)
13
Aantal items in adresboek (voornaam, achternaam, 3 nummers, afspraak-reminder, geluiden)
500
Individuele beltonen voor VIP-items
Ja
V-card-transfer, overdracht van adresboekitems van mobiele telefoon naar handset via Bluetooth®
Ja
Adresboeksynchronisatie via QuickSync (Outlook / Windows-contacten)
Ja
Snelkiestoetsen op de handset
12
Automatische terugbelfunctie in de headset
Ja
Agenda
Ja
Alarmklok
Ja
Alarmfunctie
Ja
Optische oproepnotificatie (verlicht display)
Verlicht display | Knipperende beltoets | LED-knipperlicht
Zaklamp
Ja
AML features
Alarmknop
Ja
Sensorgebaseerde automatische alarmen
geen beweging | medewerker gevallen | onstnappingsalarm
Berichten
Ja
Locatie (DECT, Bluetooth®)
Ja
Indicatie van alarmbewakingsstatus door groene LED
Ja
Geluidsfuncties
Geluidskwaliteit / Akoestische eigenschappen
HD voice (CAT-iq-gecertificeerd) | HD Voice (Wideband-Voice)
Handsfree
Comfortabel handsfree praten (volledige duplexkwaliteit)Comfortabel handsfree praten (volledige duplexkwaliteit)
Handsfree via handset/basis
Handset
Regelbaar volume
Via menu | Via toetsen aan de zijkant
Aantal ringtones
32
Eigen melodieën uploaden
Ja
Trilfunctie
Ja
Displayfuncties
Type display
Kleurendisplay
Afmetingen (H x B mm)
49x37
Diagonaal (inch)
2,4"
Resolutie (px)
240x320
Grote letters
Geen
Beller weergeven
Weergave van het nummer van de beller (CLIP) met foto (picture CLIP)
Lijst van laatste (aantal) gemiste oproepen met tijdstip en datum
20
Lijst van (aantal) uitgaande oproepen met tijdstip en datum
20
Lijst van (aantal) ontvangen oproepen met tijdstip en datum
20
Lijst van (aantal) oproepen van alle categorieën met tijdstip en datum
60
Meertalig menu (meerdere displaytalen)
Ja
Tijd-/ datumweergave
Ja
Aantal talen
27
Toetsenbordfuncties
Verlicht toetsenbord
Ja
Eenvoudige bediening met navigatietoets
Ja
Berichten-toets
Ja
Bescherming tegen water/stof/stoten (conform IP 65)
Ja
Scratch and disinfectant resistance
Ja
Afmetingen/technische gegevens
Handset, H x B x D in mm
159 x 54 x 25
Laadhouder, H x B x D in mm
75,5 x 74,2 x 44,2
Accu
2 x NiMH AAA
Compatibility
Gigaset professional single cell systems
Ja
Gigaset professional mulitcell systems
Ja
GAP compatible base stations
Ja
Download & Support

Gigaset R700H protect PRO

Supportverzoek

Neem bij vragen over- of interesse in onze producten contact op met uw Gigaset Professional-partner. Mocht u nog geen partner hebben, dan vindt u lokale partners in onze database.

Contact

Bent u al een Gigaset Professional-partner, of wilt u dat worden, en heeft u vragen over onze producten? Neem online contact met ons op en wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.

Technische informatie

Meer technische informatie zoals handleidingen, datasheets, firmware updates, FAQ’s en informatie over compatibiliteit zijn beschikbaar in de Gigaset Professional Wiki.