Gigaset GX290 PRO

Gigaset GX290 PRO

Az okostelefon, extrém munkakörnyezetekhez.
 • Robusztus, 6,1"-os, 19,5:9 HD+ felbontású, V-alakú bevágással rendelkező kijelző, Corning Gorilla® Glass 3 üveggel
 • Hosszan kitartó, 6.200 mAh-es akkumulátor, 9V/2A PE+ gyorstöltő funkcióval és USB Type-C csatlakozóval
 • Vezeték nélküli töltés, akár 15 W-os teljesítménnyel
 • Erőteljes, nyolcmagos processzor, 4G LTE-vel, VoLTE-vel és VoWi-Fi-vel
 • 4 GB RAM + 64 GB belső memória
 • 13-MP-es (SONY szenzor) + 2-MP-es kettős hátsó kamera ArcSoft® optimalizálással, és 8-MP-es előlapi kamera
 • Víz- és porálló készlék, IP68 szabvánnyal
 • NFC (Near Field Communication)
 • Arcfelismerés és ujjlenyomat-olvasó
 • Operációs rendszer: Android Enterprise™
 • Gigaset által biztosított széleskörű személyre szabási lehetőségek: például név- vagy céglogó gravírozás
 • Gigaset által biztosított különleges szolgáltatásokra vonatkozó megállapodási lehetőségek
 • Akár öt évig tartó biztonsági frissítések
Partner keresése

A Gigaset pro termékeket kizárólag minősített üzleti partnereink értékesítik.

A partnereink IT és telekommunikációs forgalmazók és kiemelt viszonteladók (VAR’s), valamint üzleti rendszer szolgáltatók. A partnereink tanácsot adnak, értékesítenek, telepítenek és kiegészítő szolgáltatásokat kínálnak a Gigaset pro tekintetében.

Megnevezés

Üzleti okostelefon, a legzordabb körülményekhez

Az új Gigaset GX290 PRO professzionális verziója különösen alkalmas olyan munkakörnyezetekbe, amelyek megkövetelik, hogy a készülék ellenálljon a kedvezőtlen körülményeknek. A testreszabható, szinte elpusztíthatatlan, strapabíró házának, valamint az IP68 minősítésnek és a Gorilla® üveggel ellátott 6,1 hüvelykes HD+ kijelzőnek is köszönhetően, ideális társ az építkezéseken, a műhelyekben vagy a szerelési munkálatok során. A nagy teljesítményű 6.200 mAh-es akkumulátor – amely támogatja a Qi szabványon keresztüli gyors vezeték nélküli töltést is – olyan hosszú üzemidővel rendelkezik, amely könnyedén kitart az egész munkanap alatt. A GX290 PRO bőséges munka- és készülékmemóriával rendelkezik, továbbá az Android Enterprise™ operációs rendszer fut rajta, amely lehetővé teszi a készüléknek a zero-touch regisztrációját is. A vásárlóink egyedi GX290 PRO megrendeléseket is leadhatnak a Gigaset Business Support szolgáltatáson keresztül.

Optimalizált technológia professzionális használatra

A GX290 PRO-n futó Android Enterprise™ segítségével az eszközmenedzsment jelentősen egyszerűbbé válik. Az egyszerűbb adminisztrációt biztosító SOTI tanúsítványnak, valamint a jogosultság menedzsmentnek, a zero-touch és a Team Viewer kompatibilitásnak köszönhetően, az IT-csapatok minimális erőfeszítéssel telepíthetik a GX290 PRO-t. A 4 GB memória biztosítja, hogy a párhuzamosan futó, nagy teljesítményigényű alkalmazások teljesítményproblémák nélkül működjenek. A 64 GB tárhely elegendő helyet biztosít az összes szükséges alkalmazás és fájl egyszerű elhelyezéséhez, így nem kell törölni semmilyen fontos adatot sem. A visszafogott színpaletta a titánszürke színben, valamint a hangsúlyos ezüstszínű vonalakkal, diszkréten illeszkedik a professzionális környezetbe.

Tartós külső, kemény használathoz

Annak érdekében, hogy ellenálljon a környezeti igénybevételeknek, a Gigaset GX290 PRO kétkomponensű fröccsöntött TPU házzal rendelkezik, amelyet továbbá egy erős fémváz is megerősít. A tartós kijelzőhöz Corning® Gorilla® Glass 3 üveg került felhasználásra. A védőüveg és a burkolat e kombinációja biztosítja, hogy az IP68 tanúsítvánnyal rendelkező – s a 810G katonai szabvány szerint is tesztelt – GX290 PRO a hagyományos okostelefonokhoz képest lényegesen kisebb károsodással vészelje át a kemény felületekhez történő ütődéseket és leejtéseket. Mi több, a készülék víz- és porálló is. Alkalmas olyan munkakörökhöz, amelyekben az okostelefon kihívást jelentő körülményeknek van kitéve.

Üzleti célú funkciók és teljesítmény

A GX290 PRO alkalmas a mindennapi üzleti életben való használatra. Az adaptív, 6,1"-os, HD+, V-alakú bevágással rendelkező kijelző felbontása 1.560×720 pixel, a fényereje 580 cd/m², a kontrasztaránya 1000:1 – a képernyő még erős napfényben is a lehető legjobban látható. A GX290 PRO az Android Enterprise™ rendszerrel rendelkezik, amely lenyűgöző előnyöket kínál a vállalatoknak és az alkalmazottaiknak az adminisztráció és a mindennapi professzionális használat terén. Az operációs rendszer a MediaTek Helio P23 nyolcmagos MT6763 processzoron fut – ez a processzor 2,0 GHz-es órajelű, és támogatja a 4G LTE-t akár 150 Mbps sebességgel, VoLTE-vel és VoWiFi-vel. Ez lehetővé teszi, hogy a hívások optimális hangminőségben közvetlenül a nagysebességű internetkapcsolaton keresztül bonyolódjanak le – még zajos környezetben is.

Hasznos funkciók hosszú órákon át

A lítium-polimer akkumulátor kapacitása 6.200 mAh. Ez két SIM-kártyával 550 óra készenléti időre, a 3G/4G hálózaton pedig akár 24 órás üzemidőre is elegendő. Az akkumulátor támogatja az akár 15 wattos gyors vezeték nélküli töltést, és körülbelül három óra alatt töltődik fel teljesen. Emellett az USB-C port támogatja a PE+ technológián keresztüli gyorstöltést is. Alap beállításként az akkumulátor maximum 90 százalékig töltődik fel. Ezzel a beállítással a GX290 PRO a környezeti fenntarthatóságot – vagyis a „Gigaset Battery Save Initiative”-t – is képviseli: kiterjedt tesztek kimutatták, hogy egy okostelefon akkumulátorának az élettartama többszörösen meghosszabbítható, ha az akkumulátort nem töltik fel teljesen. Ez az alapbeállítás bármikor kikapcsolható a készülék menürendszerében.

Még több útközbeni hasznos funkció

Az USB On-The-Go a készüléket power bankká alakítja át, lehetővé téve külső eszközök töltését vagy külső USB-eszközök, például egér, billentyűzet vagy adattároló eszközök csatlakoztatását. Az okostelefon hátlapján ujjlenyomat-érzékelő található a további praktikusság érdekében. Ez lehetővé teszi például, hogy a felhasználó egy kézzel görgethessen a képernyő lapjain, miközben a készüléket továbbra is biztonságosan kézben tudja tartani. Az arcfelismerő funkció további, egyszerű eszközt biztosít az okostelefon feloldásához. A GX290 PRO emellett NFC-kompatibilis, ami lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést vagy adatátvitelt. Végül pedig, a GLONASS és a GPS kombinált műholdas navigáció mindenkor megbízható helymeghatározási adatokat biztosít.

Nagy teljesítményű kamera, mint egy fontos eszköz

Egy jó minőségű kamera nélkülözhetetlen a munka során - akár az építkezés előrehaladásának dokumentálásához, akár a kijavítandó hibák lefényképezéséhez. A kettős hátlapi kamera egy 13 MP-es SONY-érzékelővel rendelkezik, amelyet egy 2 MP-es szenzor támogat. A fényképek további optimalizálása a képalkotási technológiára specializálódott ArcSoft® szoftverének köszönhetően történik meg, amely számos olyan, a professzionális fotózásból ismert funkciót is biztosít, mint például a HDR, az Ultra-HD és az éjszakai üzemmód. Külön kiemelkedik a fényképezőgép azon képessége, hogy a QR-kódokat közvetlenül, további szoftverek használata nélkül is képes felismerni.

Számos személyre szabási lehetőség a vállalatok számára

A különböző vállalatoknak különböző igényeik vannak. A Gigaset felismerte és figyelembe is veszi ezt: a GX290 PRO testre szabható a vállalati rendelések egyedi igényei szerint. Ezt a Gigaset németországi gyártási létesítményei teszik lehetővé. Még viszonylag kis mennyiségben is a készülék hátoldalára gravírozható a vállalati logó, az IMEI-szám, a részleg neve vagy egyéb más, személyre szabott információ. Ez láthatóbbá teheti az alkalmazottak céggel való azonosítását, de megakadályozhatja a lopást is. Ezen kívül a telepített szoftver is előre meghatározható, ha úgy kívánja a megrendelő vállalkozás. Ez a lehetőség kiterjed a vállalati logóval ellátott kezdőképernyőtől kezdve az alkalmazások kiválasztásán vagy a készülékkezeléssel kapcsolatos részleteken át egészen a háttérképek és csengőhangok választékáig: például a vállalati csengőhang is választható. Ezáltal a vállalatok korlátlan rugalmassággal rendelkeznek a GX290 PRO konfigurálásakor. A tartozékok – köztük a képernyővédő, a fejhallgatók – és a személyre szabott csomagolás is igény szerint összeállítható.

Contact

* Note about the engraving: Text that is racist, sexual or discriminatory in nature or text that breaks the law and/or breaches moral standards is not accepted and is expressly prohibited. We reserve the right not to personalise your device in such a way. You bear sole responsibility for the data you provide us with. Consequently, please thoroughly check that it is correct and complete beforehand.

Video
Műszaki adatok

Specifikációk

Általános tudnivalók
Article name
Gigaset GX290 PRO
Platform / OS verzió
Operating System Version
Android™ 10
Unlocking
Face recognition
Igen
Fingerprint sensor
Igen
Kamerák
Main Camera (Photo Features)
13 MP AF (SONY sensor) + 2 MP dual rear camera with ArcSoftArcSoft® solution
Main Camera (Video Features)
Resolution: 1080p video
Front Camera
Resolution: 8 MP
Intelligens funkciók
Wireless charging
Igen
NFC
Igen
IP68 water and dust proof
Igen
OTG (USB on the go)
Connect external devices, such as a USB stick, USB mouse, USB keyboard etc., Use your smartphone as a power bank to charge external devices (reverse charging)
FM Radio
Igen
Kijelző
Screen size
6.1"/15.5 cm, 14.1 x 6.5 cm
Resolution
1560 x 720 Pixel
Surface
Corning Gorilla glass 3 with scratch-resistant and anti-smudge surface
Type
19.5:9 HD+ IPS V-Notch display
Number of colours
16.7 million
Capacitive touchscreen
Multi-Point (up to 5 touchpoints)
Pixel density
283 ppi
Contrast ratio
1000:1
Brightness
580cd/m²
Érzékelők
Sensor types
Gravity sensor, Proximity sensor, Brightness sensor, Geometric sensor (E-compass), Gyroscope
Csatlakozási lehetőségek
Supported networks
GSM / 2G: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz, UMTS / 3G: 900 / 2100 MHz, FDD / LTE / 4G: 800 / 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600 MHz
Voice over LTE (VoLTE)
Igen
Voice over WiFi (VoWiFi)
Igen
WiFi
IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz + 5 GHz
Bluetooth®
Bluetooth® version 5.0
Csatolók
Dual SIM
2 Nano SIM cards or 1 Nano SIM card and a micro SD Card
USB Interface
Type C
USB version
2.0
Headset connection
3.5 mm
Navigáció
Navigation Features
A-GPS, GPS, Glonass
Akkumulátor
Battery type
Lithium Polymer Akku
Battery capacity
6200 mAh / 3.85 V
Battery Usage (Examples)
Stand-by up to 600h with one SIM card, Stand-by up to 500h with two SIM cards, Talk time: 50h (2G) / 24h (3G/4G), Music play up to 100h, Video play up to 10h
Töltő
Output power
9V / 2A PE+ fast charging
Charging durations
ca. 3h
Processzor / chipkészlet
CPU Type
MediaTek Helio P23 Octa-Core MT6763
CPU Speed
Up to 2.0 GHz, 4G LTE up to Cat-6
Memória
Internal memory
64 GB
RAM working memory
4 GB
Burkolat
Size / Dimensions
162.4 mm (H), 79 mm (W), 15.3 mm (D)
Weight
~ 287 g
Frame material
TPU double shot moulding with metal frame
A csomagolás tartalma
Equipment
1 Gigaset GX290, 1 charger (USB 2.0), 1 SIM card pin, 1 USB Type-C cable, 1 Quick Start Guide
Egyéb
Miscellaneous

A PRO-verzió speciális funkciói:

 • Adminisztráció- és eszközmenedzsment
  - Android Enterprise™
  - Zero Touch telepítés
  - SOTI-tanúsítvány
  - Team-Viewer kompatibilitás

 • A 810G katonai szabvány szerint tesztelve

 • Széleskörű testreszabási lehetőségek
  - Egyedi név- és logógravírozás
  - Egyedi csomagolási dizájn kialakítása
  - Egyedi termékcsomagok összeállítása
  - Előre telepített alkalmazások
  - Egyedi háttérképek és hangok

 • Különleges szolgáltatások biztosítása egyedi megállapodások alapján

 • Akár 5 éves biztonsági frissítések

Download & Support

Gigaset GX290 PRO

Firmware
Támogatási kérelem

Amennyiben a termékeink iránt érdeklődik, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon a Gigaset Professional partneréhez. Ha még nem rendelkezik partnerrel, adatbázisunkban megtalálhatja az Ön területén elérhető megfelelő partnereket.

Kapcsolatfelvétel

Ön már jelenleg is a Gigaset Professional partnerünk, vagy szeretne azzá válni, és kérdései vannak a termékeinkkel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot online, és mi a lehető leghamarabb foglalkozunk a kérdésével.

Technikai információ

További műszaki információk – például kézikönyvek, adatlapok, firmware-frissítések, a GYIK és a kompatibilitási információk –  a Gigaset Professional Wiki oldalán találhatók meg.