Gigaset ION

previous
next

Gigaset ION

Rugalmas használatra tervezett UC készülék – irodában, otthon vagy bárhol máshol.

A hatékony belső és külső kommunikáció elengedhetetlen feltétele annak, hogy egy vállalkozás sikereket érjen el. Különösen napjaink irodai koncepcióira igaz, hogy az összes fontos kommunikációs szolgáltatás tekintetében igénylik a rugalmasságot. Az UC (egyesített kommunikációs) rendszerek egyetlen alkalmazás-környezetben ötvözik például a telefon, a videokonferencia, az email és az azonnali üzenet szolgáltatásokat. Az új Gigaset ION készüléket kimondottan napjaink UC felhasználóinak az igényei alapján fejlesztették ki. Egyesíti magában a DECT kézibeszélők által nyújtott kényelmet és a meglévő UC megoldásokkal való kompatibilitást. A Gigaset ION támogatja a világ vezető UC platformjait, kompatibilis a Microsoft Teams*, Zoom* és számos egyéb softphone alkalmazással is, valamint integrálható a SWYX és a Unify Circuit UC-megoldásaiba is. Ezzel egyidejűleg a legmodernebb DECT kézibeszélők által nyújtott előnyöket is kínálja: a HD hangminőséget, a kihangosítási funkciót, a plug & play installálást és az optimalizált, zajszűrő funkcióval ellátott mikrofont. Akár irodában tartózkodnak, egy konferencián vesznek részt, vagy otthonról dolgoznak – az új Gigaset ION a korlátok nélküli mobilitást kínálja, és a lehető legnagyobb szabadságot nyújtja az összes alkalmazott számára.

* A kompatibilitást standard USB illesztőprogram-funkciók biztosítják

Partner keresése

A Gigaset pro termékeket kizárólag minősített üzleti partnereink értékesítik.

A partnereink IT és telekommunikációs forgalmazók és kiemelt viszonteladók (VAR’s), valamint üzleti rendszer szolgáltatók. A partnereink tanácsot adnak, értékesítenek, telepítenek és kiegészítő szolgáltatásokat kínálnak a Gigaset pro tekintetében.

Megnevezés

Hang üzemmódok közötti automatikus átváltás

Kezdeményezzen hívásokat tetszése szerint: a beépített közelségérzékelő révén a Gigaset ION felismeri, hogy melyik hang üzemmódra van szükség. A telefon folyamatban levő hívások közben is automatikusan átkapcsol a kihangosító használatáról a kézibeszélő üzemmódra. Például olyankor, amikor a felhasználó kiveszi a dokkoló töltőből a készüléket és azt a füléhez tartja. A titkosított DECT kapcsolatnak köszönhetően nem kell aggódni az adatvédelmi kockázatok miatt, és a bizalmas információk sem kerülnek nyilvánosságra.

A kompatibilitás biztosítja a rugalmasságot

A Gigaset ION készülék hangkimeneti eszközként használható gyakorlatilag az összes softphone alkalmazáshoz és Linux, Windows vagy Mac OS alatt futó UC klienshez – az USB csatlakozás a lehető legnagyobb rugalmasságot kínálja. A Gigaset DECT STICK bármilyen asztali telefonnal is használható, amennyiben az rendelkezik (pl. fejhallgatók számára biztosított) USB csatlakozással. Szabványos USB illesztőprogramok gondoskodnak a plug & play installálásról.

DECT: Mobil szabadság

A napjainkban a távbeszélés által kínált összes előnyt ki lehet aknázni a Gigaset ION segítségével: a mellékelt Gigaset DECT STICK-hez kapcsolódó DECT interfész gondoskodik a korlátok nélküli mobilitásról. Az eszközt egyszerűen be lehet dugni a PC vagy a laptop USB csatlakozójába vagy az ION dokkolójába és akár 300 méteres körzetben lehetővé teszi a vezeték nélküli kommunikációt. Még több mobil rugalmasságra vágyik? A Gigaset ION a dokkolója segítségével, vagy egy USB-C csatlakozáson keresztül is tölthető.

Az új higiéniai stratégiákhoz is alkalmazható

Egy irodában sok ember érintkezik egymással nap mint nap, és rendkívül nagy a baktérium- vagy vírusfertőzés kockázata, különösen a téli hónapokban. A fertőtlenítőszereknek ellenálló felületének köszönhetően a Gigaset ION képes megfelelni az új higiéniai előírásoknak: a felületéről gyorsan eltávolíthatók a baktériumok és vírusok – ez azt jelenti, hogy több alkalmazott is gond nélkül tudja használni a készüléket.

Az ECO DECT révén környezetbarát és sugárzás-mentes

A Gigaset ION a környezetbarát ECO DECT technológiát alkalmazza. Ez a következőket jelenti: a készenléti üzemmódban a készülék nem sugároz. Hívás közben az átviteli teljesítmény automatikusan alkalmazkodik a bázisállomás (Gigaset DECT STICK) és a kézibeszélő közötti távolsághoz. Minél közelebb van a bázisállomás, annál kisebb a sugárzás. Ezáltal csökken az áramfogyasztás és a sugárzási szint - miközben megmarad a folyamatos, kiváló teljesítményszint.

Hosszú üzemidejű akkumulátor és rugalmas használat

A 280 órás készenléti- és 14 órás beszélgetési idővel rendelkező Gigaset ION egy megbízható eszköz, ami lehetővé teszi a hosszú hívások lebonyolítását is. A LED-kijelző bármikor tájékoztatást nyújt az akkumulátor töltöttségi szintjéről, és figyelmeztet, ha a hátralévő üzemidő alacsony. A megbízhatóság, valamint az asztali számítógépről-laptopról, a dokkolóról, egy elsődleges eszközről vagy a kiegészítő USB-C áramforrásról való egyszerű tölthetőség is a rugalmas használatot segíti elő. A Gigaset ION hozzájárul olyan új munkavégzési modellek megvalósításához, mint  például a desk sharing rendszer, a nyitott munkaterületek és az irodai és otthoni munkavégzés közötti átváltás.

Video
Műszaki adatok

Specifikációk

Általános tudnivalók
Article name
Gigaset ION
Általános jellemzők
Color
Grey
Version
Handset
Connection
VoIP
Calls in parallel (IP)
1
DECT Standards
DECT, CAT iq 2.0
Interfaces internal
Micro-USB
ECO DECT
Autom. reduction of transmission power, Radiation-free in standby mode, Low energy consumption
További jellemzők
Standby time up to (h)
280
Talk time up to (h)
14
Range warning tone
Igen
Optical call signaling
LED flashing light
Hangjellemzők
Sound Quality / Accustic Features
HD Voice (CAT-iq certified), HD Voice (wideband voice)
Handsfree talking
Yes
Handsfree talking handset / base / Main device
Handset
Adjustable Volume
Via Sidekey
Number of ringtones
1
Billentyűzet tulajdonságai
Illuminated Keypad
Igen
Scratch and disinfectant resistance
Igen
Méretek / műszaki adatok
Handset, H x W x D in mm
137*51*27
Handset, weight incl. Accu in g
113
Charger, H x W x D in mm
72*72*30
Charger, weight in g
128 g
Accu Type
2 x NiMH AAA
Compatibility
Gigaset professional single cell systems
Igen
Gigaset professional mulitcell systems
Igen
Download & Support

Gigaset ION

Támogatás kérése

Amennyiben a termékeink iránt érdeklődik, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon a Gigaset Professional partneréhez. Ha még nem rendelkezik partnerrel, adatbázisunkban megtalálhatja az Ön területén elérhető megfelelő partnereket.

Kapcsolat

Ön már jelenleg is a Gigaset Professional partnerünk, vagy szeretne azzá válni, és kérdései vannak a termékeinkkel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot online, és mi a lehető leghamarabb foglalkozunk a kérdésével.