Gigaset Maxwell 2

previous
next

Gigaset Maxwell 2

Professzionális üzleti kommunikációhoz optimalizált asztali telefon.

Egy üzleti minőségű VoIP telefonnak intuitívnak és vonzónak kell lennie, emellett mindig készen kell állnia az üzleti tevékenységének a támogatására. A Gigaset Maxwell 2 VoIP üzleti telefon biztosítja mindezen minőséget, melyet úgy terveztünk, hogy együttműködjön bármely helyi vagy felhőalapú telefonrendszerrel.

A Maxwell 2 könnyű kézikészülék HD beszédhangot biztosít, így minden szó tisztán hallható. A hangerőszabályzó gombokkal beállítható a megfelelő hangszint, illetve válthat a kihangosítás és a kézibeszélő között egyszerűen megnyomva a dedikált gombot.

Partner keresése

A Gigaset pro termékeket kizárólag minősített üzleti partnereink értékesítik.

A partnereink IT és telekommunikációs forgalmazók és kiemelt viszonteladók (VAR’s), valamint üzleti rendszer szolgáltatók. A partnereink tanácsot adnak, értékesítenek, telepítenek és kiegészítő szolgáltatásokat kínálnak a Gigaset pro tekintetében.

Megnevezés

Optimalizált hang

Az üzleti osztályú audio tulajdonságok a hardverbe vannak beépítve, így biztosítva kommunikációt a vezetékes vagy a kihangosított üzemmódban, illetve lehetővé teszi a továbbfejlesztett audiokonferenciát is.

A gombok bővítése

A Maxwell 2 kiegészíthető a Maxwell Bővítő Modullal. Ez a modul 58 programozható gombbal egészíti ki az üzleti telefonját – amelyek használhatók akár foglalt vonalként (BLF) is –, illetve támogatja a Maxwell 2 többszínű LED-jeit is. A Maxwell 2 maximum három Bővítő Modult támogat.

Bármilyen VoIP telefonos szolgáltatáshoz csatlakoztatható

A Maxwell 2 tanúsított a vezető lokális PBX és felhőalapú VoIP telefon szolgáltatók SIP alapú protokoljainak a használatával. A partnerek folyamatosan frissülő listája itt található.

Intuitív működés

A Maxwell 2 üzleti telefon egy nagyméretű monokróm kijelzővel és olyan navigációs gombbal rendelkezik, amely végigvezeti a felhasználót a kívánt beállításokon. A képernyő nagy kontrasztú, ami azt jelenti, hogy a felhasználók tisztán látják – még akár széles látószögben, vagy akár távolról is –, hogy ki a hivó fél.

Okos állvány és rögzítés

A stílusos design és a rugalmas rögzítési lehetőségek bármilyen környezethez tökéletessé teszik a Maxwell 2 telefont. Ez a VoIP asztali telefon bármilyen asztalra kiválóan elhelyezhető a háromlábú állványával, és olyan különféle környezetekben is használható, mint például raktárakban és kórházakban.

Műszaki adatok

Specifikációk

Általános tudnivalók
Article name
Gigaset Maxwell 2
Általános jellemzők
Color
Black
Article
Corded Phone
Connection
VoIP
Calls in parallel (IP)
2
IP based phone connection
Igen
SIP accounts
4
Interfaces internal
External PSU connector (available as accessory), Gigabit Ethernet with 2-Port switch, Integrated Power-over-Ethernet, Key module, Headset connection RJ9
További jellemzők
LDAP Phonebook
Igen
Address book # entries, (name, surname, 3 numbers, pictures, date-reminder, sounds)
100
3-way-conferencing
Igen
Programmable keys
8
Optical call signaling
Illuminated display, LED flashing light
Hangjellemzők
HD Voice
Igen
Handsfree talking
Yes
Handsfree talking handset / base / Main device
Main Device
Adjustable Volume
Via Menu
Number of ringtones
28
Upload own ringtones
Igen
Kijelző tulajdonságai
Display Type
Alphanumeric b&w illuminated
Diagonal spread (inch)
3,5
Resolution (px)
320 x 240
Jumbo Fonts
No
Display of caller
Display of caller’s number (CLIP)
Multilingual menu (several display languages)
Igen
Time / Date displayed
Igen
Billentyűzet tulajdonságai
Illuminated Keypad
Igen
Easy handling with navigation key
Igen
Message indicator key
Igen
Protection Water/Dust/Shock (according IP 65)
No
Méretek / műszaki adatok
Handset, H x W x D in mm
181*45,6*38,5
Handset, weight incl. Accu in g
108
Foot, L x W x H in mm
187,5 x 156,5 x 24,5
Main Device, L x W x H in mm
188 x 188,5 x 36
Download & Support

Gigaset Maxwell 2

Támogatás kérése

Amennyiben a termékeink iránt érdeklődik, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon a Gigaset Professional partneréhez. Ha még nem rendelkezik partnerrel, adatbázisunkban megtalálhatja az Ön területén elérhető megfelelő partnereket.

Kapcsolat

Ön már jelenleg is a Gigaset Professional partnerünk, vagy szeretne azzá válni, és kérdései vannak a termékeinkkel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot online, és mi a lehető leghamarabb foglalkozunk a kérdésével.