Gigaset Maxwell 4

previous
next

Gigaset Maxwell 4

Színes érintőképernyő fizikai gombokkal, az egyszerű és rugalmas kommunikációhoz tervezve

Az egyszerűen kezelhető, érintőképernyős felületű Maxwell 4 egy hatékony távközlési eszköz, amely minden üzleti környezet számára kellő rugalmasságot biztosít.

A full HD hang, a professzionális minőségű hívás-kihangosítás, a rugalmasan állítható állvány és a falra szerelhetőség összes előnyét ötvözi a készülék. A Maxwell 4 kristálytiszta színes érintőkijelzővel és intuitív felhasználói felülettel biztosítja a kritikus üzleti beszélgetésekhez a megfelelő telefont. A legfeljebb hat SIP-fiókot támogató Maxwell 4 készen áll arra, hogy többvonalas telefonként üzemeljen, és mindemellett úgy terveztük, hogy együttműködjön a vezető helyi és felhőalapú távközlési szolgáltatókkal.

Partner keresése

A Gigaset pro termékeket kizárólag minősített üzleti partnereink értékesítik.

A partnereink IT és telekommunikációs forgalmazók és kiemelt viszonteladók (VAR’s), valamint üzleti rendszer szolgáltatók. A partnereink tanácsot adnak, értékesítenek, telepítenek és kiegészítő szolgáltatásokat kínálnak a Gigaset pro tekintetében.

Megnevezés

Beépített biztonság

Annak érdekében, hogy minden üzleti hívás bizalmas maradjon, a Maxwell 4 kihasználja a Secure Real-Time Transport Protocol (SRTP) iparági szabvány vagy a még fejlettebb Transport Layer Security (TLS) szabvány végpontok közötti titkosítási lehetőségeit. A biztonságot növeli, hogy a jogosulatlan felhasználás megakadályozása érdekében a készülékek zárolását érintéses kézmozdulattal lehet feloldani.

Rugalmas és állítható

A 4,3 hüvelykes kapacitív színes érintőkijelzőnek köszönhetően – az állítható fényerősséggel és a 38 programozható virtuális gombbal –, a Maxwell 4 ideális IP telefon bármilyen kis irodának vagy nagy vállalati környezetnek. Az egyszerű használatot tovább fokozza a rugalmasan állítható állvány, mely különböző látószögeket s felszerelési lehetőségeket biztosít az optimális üzleti kommunikációs környezet kialakításához.

Iparágvezető híváskezelés

Az érintőképernyő intuitív kezelhetősége, valamint a négy egyidejű hívás és az öt résztvevős konferenciahívás támogatása teszi ideálissá a Maxwell 4 készüléket mind az elfoglalt recepciósok, mind a telefonos ügyfélszolgálatok ügyintézői számára. A Maxwell 4 maximum 3 bővítő modult támogat.

Egyszerű beállítás és felügyelet

Az érintés nélküli provisioning-nek és az összes Maxwell-modell közös paraméterkészletének köszönhetően, az egész termékcsalád egyszerűen telepíthető mind a helyi, mind a külső távmunkások számára. A rendszergazdák egy egyszerű webes felületen keresztül férhetnek hozzá az összes beállításhoz és konfigurációhoz, így a Maxwell 4 felügyelete még a legbonyolultabb üzleti környezetben sem okoz gondot.

Készen áll a felhő szolgáltatásokra

A vezető IP- és felhőalapú telefonszolgáltatók – többek között a BroadSoft – megfelelőségi tanúsítványával is rendelkező Maxwell 4 egyszerű telepítési lehetőséget kínál a beépített auto-provisioning szoftverének köszönhetően. Így a készülék távolról is könnyen telepíthető és felügyelhető az egyéni felhasználók, és az elfoglalt telefonos ügyfélközpontok számára is. A felhőalapú és a helyi telefontársaságok folyamatosan frissülő listáját megtekintheti itt.

Műszaki adatok

Specifikációk

Általános tudnivalók
Article name
Gigaset Maxwell 4
Általános jellemzők
Color
Black
Article
Corded Phone
Connection
VoIP
Calls in parallel (IP)
4
IP based phone connection
Igen
SIP accounts
6
Interfaces internal
External PSU connector (available as accessory), Gigabit Ethernet with 2-Port switch, Headset connection EHS/DHSG, Integrated Power-over-Ethernet, Key module, USB Typ A, Headset connection RJ9
További jellemzők
LDAP Phonebook
Igen
LDAP(S) Phonebook
Igen
Address book # entries, (name, surname, 3 numbers, pictures, date-reminder, sounds)
1000
3-way-conferencing
Igen
5-way-conferencing
Igen
Programmable keys
38
Optical call signaling
Illuminated display, LED flashing light
Hangjellemzők
HD Voice
Igen
Handsfree talking
Yes
Handsfree talking handset / base / Main device
Main Device
Adjustable Volume
Via Menu
Number of ringtones
28
Upload own ringtones
Igen
Kijelző tulajdonságai
Display Type
Color Display
Diagonal spread (inch)
4,3
Resolution (px)
272 x 480
Jumbo Fonts
No
Display of caller
Display of caller’s number (CLIP)
Multilingual menu (several display languages)
Igen
Time / Date displayed
Igen
Billentyűzet tulajdonságai
Illuminated Keypad
Igen
Easy handling with navigation key
Igen
Message indicator key
Igen
Protection Water/Dust/Shock (according IP 65)
No
Méretek / műszaki adatok
Foot, L x W x H in mm
187,5 x 156,5 x 24,5
Main Device, L x W x H in mm
188 x 188,5 x 36
Download & Support

Gigaset Maxwell 4

Támogatás kérése

Amennyiben a termékeink iránt érdeklődik, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon a Gigaset Professional partneréhez. Ha még nem rendelkezik partnerrel, adatbázisunkban megtalálhatja az Ön területén elérhető megfelelő partnereket.

Kapcsolat

Ön már jelenleg is a Gigaset Professional partnerünk, vagy szeretne azzá válni, és kérdései vannak a termékeinkkel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot online, és mi a lehető leghamarabb foglalkozunk a kérdésével.