Gigaset N870E IP PRO

previous
next

Gigaset N870E IP PRO

A Gigaset N870 többcellás megoldások rugalmas kiterjesztése a különleges környezetekhez

Ha fontos Önnek a biztonságos DECT kommunikáció, akkor a Gigaset N870 többcellás rendszer éppen Önnek való: pontosan alkalmazkodik az Ön igényeihez, és ugyanúgy alkalmas mind a kisvállalkozásoknak, mind a nagyvállalatoknak. A zökkenőmentes barangolás és a hívásátadás nem jelent problémát ebben a kommunikációs hálózatban.

Most egy olyan bővítményt kínálunk Önnek, amely ugyanúgy a Gigaset N870 Multicell már bevált DECT technológiáját használja, és ugyanazzal a funkciókészlettel is rendelkezik. Az N870E IP PRO azonban két külső antennával rendelkezik, amelyek ráadásul eltávolíthatók és állíthatóak is, de akár használhat harmadik féltől származó antennákat is. Ezáltal a multicellás rendszerét még rugalmasabban adaptálhatja és állíthatja be – akár kültéri területeken, gyártócsarnokokban vagy autóparkolókban is.

Partner keresése

A Gigaset pro termékeket kizárólag minősített üzleti partnereink értékesítik.

A partnereink IT és telekommunikációs forgalmazók és kiemelt viszonteladók (VAR’s), valamint üzleti rendszer szolgáltatók. A partnereink tanácsot adnak, értékesítenek, telepítenek és kiegészítő szolgáltatásokat kínálnak a Gigaset pro tekintetében.

Megnevezés

Minden az együttműködésről szól

Szeretne mindig és mindenhol elérhető lenni a vállalkozásában? Az N870E IP PRO többcellás rendszerrel ez nem jelent problémát: tökéletesen alkalmas a Gigaset sztenderd N870 IP PRO többcellás rendszerével való vegyes együttműködésre. Míg az N870 IP PRO elsősorban beltérben bizonyított, addig az N870E IP PRO lehetővé teszi a vezeték nélküli hívások kültéri lebonyolítását is, akár gyártócsarnokokban, folyosókon vagy lépcsőházakban is. S még az autóparkolókban is elérhető lesz!

Minden antenna vételre van állítva

Soha többé nem akarja elveszíteni a kapcsolatot? Akkor az N870E IP PRO a tökéletes multicellás megoldás az Ön számára: két TNC-csatlakozóval rendelkezik, amelyek harmadik féltől származó antennákhoz is alkalmasak. Magát a készüléket elrejtheti egy szekrényben, és ezáltal megvédheti a vandalizmustól is. Az antennák kábelen keresztül csatlakoznak egymáshoz, és egyenként beállíthatók. S akár a mennyezetre felszerelt dizájnantennákat is használhat.

Nincs szükség kültéri tartozékokra

Nagyra értékeli a többcellás rendszereket, de nem szereti a magas telepítési költségeket? Akkor az N870E IP PRO jó választás Önnek: egyszerűen beállítható, és a tartozékok csak a külső antennákra és a kábelekre korlátozódnak. Még hideg- vagy hűtőraktárhelyiségekben történő használat esetén sincs szükség fűtéssel ellátott burkolatra, mivel a készülék a helyiségen kívül is elhelyezhető. Jellemzői azonosak a külső területeken is, így nincs szükség drága kültéri házakra.

Minden kompatibilis és azonnal használatra kész

Van olyan telefonrendszere, amelyet továbbra is használni szeretne? Akkor ezt megteheti, mert a Gigaset N870E IP PRO kompatibilis számos ismert gyártó virtuális és IP-alapú telefonrendszerével. A beállítás egyszerű, a roaming és a hívások átadása pedig hibátlanul működik. A platformokkal, szolgáltatókkal és kézibeszélőkkel való kompatibilitás naprakész listáját megtalálja a Wiki oldalunkon.

Minden készen áll, a mára és a holnapra

Kicsiben kezdi, de szeretné, ha a rendszere úgy bővülhetne, ahogy a cége növekszik? A Gigaset N870E IP PRO multicellás telefonja akár 250 DECT-készüléket is támogat, és még tovább is bővíthető: az N870 Virtual Integrator Software licenszével akár 20 000 készülék is támogatható – egy vagy akár több helyszínen is. Így egy olyan többcellás rendszerre támaszkodhat, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek: ma és a jövőben is!

És az adminisztrátorok körében is népszerű

Nagyra értékeli a zökkenőmentes DECT-kapcsolatokat, az első osztályú hangminőséget és a "Made in Germany" minőségi pecsétet? Ez csak néhány a Gigaset N870E IP PRO többcellás rendszernek az előnyei közül. Az érintésmentes provisioning-nak köszönhetően pedig a rendszergazdák számára is egyszerű a beállítása: a webalapú felhasználói felület intuitív kialakítású, így a konfigurációk nagyon gyorsan és egyszerűen elvégezhetők.

Műszaki adatok

Specifikációk

Általános tudnivalók
Article name
Gigaset N870E IP PRO
Termékek
IP DECT multicell system
Igen
System features
Max. number of base stations
6000
Max. number of handsets
20000
Max. number of parallel calls
6000
Device features
Cordless standards
DECT, DECT-GAP
Max. number of base stations
60
Max. number of handsets
250
Max. number of parallel calls
60
Max. number of parallel calls per base
10
Housing
External antennas
Ja
LAN Port with Power-over-Ethernet
Igen
Power connector
Igen
Power supply (available as accessory)
Igen
Phonebook / Dialling
Max. number of external LDAP(S) phonebooks
10
Search function and reverse lookup
Igen
vCard support
Igen
blacklist
Igen
CLIP/CNIP
Igen
SIP MWI
Igen
Special features
uaCSTA
Igen
xHTML applications
Igen
IPUI Provisioning
Igen
Sync over LAN
Igen
Sync over DECT
Igen
Codecs
G.711, G.722, G.729ab
Quality of Service
Igen
Platform features
Call Transfer: Attended, unattended, semi-attended, blind
Igen
Call Waiting
Igen
Call Forwarding
Igen
Group Pick-up
Igen
CLIR
Igen
Service features
Syslog
Igen
Virtualisation Tool
Igen
Command Line Interface
Igen
Save and Restore
Igen
Security features
Transport Layer Security (TLS)
Igen
Secure Real Time Transport Protocol (SRTP)
Igen
SIP
Igen
SIPS
Igen
HTTP
Igen
HTTPS
Igen
Dimensions / Specs
Main Device, L x W x H in mm
227*188*42
Weight in g
300
Download & Support

Gigaset N870E IP PRO

Támogatási kérelem

Amennyiben a termékeink iránt érdeklődik, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon a Gigaset Professional partneréhez. Ha még nem rendelkezik partnerrel, adatbázisunkban megtalálhatja az Ön területén elérhető megfelelő partnereket.

Kapcsolatfelvétel

Ön már jelenleg is a Gigaset Professional partnerünk, vagy szeretne azzá válni, és kérdései vannak a termékeinkkel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot online, és mi a lehető leghamarabb foglalkozunk a kérdésével.

Technikai információ

További műszaki információk – például kézikönyvek, adatlapok, firmware-frissítések, a GYIK és a kompatibilitási információk –  a Gigaset Professional Wiki oldalán találhatók meg.