Kategória

Gigaset pro rendszerek: Skálázható, funkciógazdag kommunikáció, kulcsrakészen a vállalkozás számára!

Gigaset pro rendszerek

Tökéletes üzleti kommunikáció

A kis fiókirodáktól a tetszöleges számú munkatársakon át a több emeletet elfoglaló nagyméretű szervezetekig, a Gigaset pro telefon megoldások készen állnak mind a helyi mind a felhő alapú telefonszolgáltatások számára. Rugalmasságra terveztük, a méretezhető rendszereink mind támogatják a HD hangminőséget, valamint az üzleti kommunikációs funkciók teljes választékát.

A méretezhető többcellás DECT-rendszer, bármilyen szervezet számára
Arra terveztük, hogy minden munkavállalójának biztosítsuk a biztonságos digitális és vezeték nélküli kommunikációt.
A lehető legkönnyebben üzembe helyezhető, a legkisebb telephelytől a legnagyobbig. A Gigaset N870 többcellás rendszer minden egyes zónája támogat egy egész kkv méretű szervezetet. Abban az esetben amikor az Ön szervezete nagyobb, könnyen telepíthet több zónát is, barangolással és a beszélgetések átadásával. A nagy telephelyeket – például gyárakat, szállodákat, kórházakat vagy raktárokat – átfogó többzónás telepítések több száz multicellás kézibeszélővel – több ezer munkatárs számára – tudják biztosítani a DECT-kommunikációs hálózatot.
Az N870 Multicell a helyi és a felhő alapú VoIP-kommunikációt is támogatja úgy, hogy rugalmasan képes alkalmazkodni minden fejlődő vállalkozás igényeihez. Az egyszerűen telepíthető N870 Multicell rendszer biztosítja a Gigaset professzionális DECT kézibeszélőinek gyors üzembe helyezését az egész telephelyen.
Kifogyott
A Gigaset N870 többcellás megoldások rugalmas kiterjesztése a különleges környezetekhez
Ha fontos Önnek a biztonságos DECT kommunikáció, akkor a Gigaset N870 többcellás rendszer éppen Önnek való: pontosan alkalmazkodik az Ön igényeihez, és ugyanúgy alkalmas mind a kisvállalkozásoknak, mind a nagyvállalatoknak. A zökkenőmentes barangolás és a hívásátadás nem jelent problémát ebben a kommunikációs hálózatban.
Most egy olyan bővítményt kínálunk Önnek, amely ugyanúgy a Gigaset N870 Multicell már bevált DECT technológiáját használja, és ugyanazzal a funkciókészlettel is rendelkezik. Az N870E IP PRO azonban két külső antennával rendelkezik, amelyek ráadásul eltávolíthatók és állíthatóak is, de akár használhat harmadik féltől származó antennákat is. Ezáltal a multicellás rendszerét még rugalmasabban adaptálhatja és állíthatja be – akár kültéri területeken, gyártócsarnokokban vagy autóparkolókban is.
Kifogyott
A vállalkozások növekvő igényeihez tervezett, bővíthető VoIP-telefonrendszer
Tökéletes vezeték nélküli kapcsolattartás bármely kis- és közepes méretű iroda számára, szükség esetén méretezési lehetőséggel.
Úgy terveztük, hogy az egész Európában működő vállalkozások 90%-át – vagyis a kevesebb mint 20 alkalmazottal működő vállalkozásokat – kiszolgálja a rendszer. Az N670 elegáns VoIP megoldást kínál professzionális vezeték nélküli kommunikációhoz. Az N670-et mindemellett úgy terveztük, hogy együttműködjön a Gigaset összes professzionális kézibeszélőjével – egyszerre legfeljebb 20 darab DECT kézibeszélővel –, s támogasson 8 egyidejű hanghívást is a helyszíni vagy a felhőalapú IP-telefonszolgáltatásokat használva. Forgalmasabb irodák vagy nagyobb telephelyek egy licencbővítéssel többcellás rendszerre is frissíthetnek – így a további DECT bázisállomásokkal növelhető a lefedettség, a kézibeszélők és az egyidejű hívások száma –, biztosítva a rugalmasságot a szervezete számára.
Kifogyott
Méretezhetőségre tervezve
A növekvő szervezetek számára és nagyméretű létesítmények lefedésére tökéletesen alkalmas Gigaset N720IP rendszerek akár 100 DECT kézikészüléket és 30 párhuzamos hívást is támogatnak, és akár 30 átjátszó állomás is egyszerűen csatlakoztatható a lefedettség, illetve a felhasználók számának növelése érdekében.
Az N720IP támogatja továbbá a helyszíni és a felhő alapú PBX funkciót a vállalkozás növekedéséhez elengedhetetlen rugalmasság érdekében. Az N720IP rendszer egy tökéletes rendszer a Gigaset pro kézikészülék támogatására bárhol az irodában
Kifogyott
Tökéletes a forgalmas, kisméretű irodák számára
Nagyteljesítményű bázisállomás a hatékony kisméretű irodák számára.
A Gigaset N510 IP PRO akár 6 SIP fiókot, 6 kézikészüléket és 4 párhuzamos hívást is támogat az üzleti kommunikációs funkciók széles választékával.
Kifogyott

5 tétel