Gigaset G-tag

Eén apparaat voor alles! Onze innovatieve G-tag

  • Vindt snel zoekgeraakte artikelen
  • App eenvoudig te installeren en in gebruik
  • Kan meerdere G-tags tegelijk volgen
  • Verkrijgbaar in rood, groen en oranje
Bestel het product
19,90 €
Incl. 21% BTW
Op voorraad

Levertijd: 3-6 Werkdagen

Aantal
19,90 €
Incl. 21% BTW
Click & Collect
Beschrijving

Gemaakt om te vinden.

Voor je het weet ben je iets vergeten, kwijtgeraakt of verloren. Maar met G-tag van Gigaset gebeurt dit niet meer. G-tag is een van onze nieuwe producten met zoek-, alarm- en afspraakfuncties dat permanent in verbinding staat met u en de voorwerpen die u met de G-tag markeert. Met G-tag kunt u uw belangrijke en geliefde bezittingen eenvoudig en effectief beschermen en vinden.
 

Zoeken. Controleren. Vinden.

G-tag zoekt naar en vindt zoekgeraakte of kwijtgeraakte artikelen, geeft een alarmsignaal zodra een artikel buiten bereik van de Bluetooth®-verbinding komt, helpt mensen hun geparkeerde auto terugvinden en beschikt over een lijstfunctie, die ervoor zorgt dat u onmisbare dingen nooit vergeet. G-tag maakt ook gebruik van GPS om artikelen buiten het Bluetooth®-bereik te vinden.
 

G-tag is echt zo eenvoudig.

Download eerst de gratis G-tag app en maak dan een koppeling tussen uw smartphone en de G-tag. Alle functies zijn nu klaar voor gebruik. Via Bluetooth® 4.0 is er een permanente verbinding met elke G-tag; het maakt niet uit hoeveel artikelen er zijn gemarkeerd. Vanwege het extreem lage stroomverbruik gaat de batterij wel een jaar mee - en vervanging is een fluitje van een cent.
Specificaties
Algemeen
Artikelnaam
Gigaset G-tag
Benodigdheden
Compatibiliteit
iPhone 4s, iPad3, iPod touch (fifth generation) or later models with iOS 7 or newer. Android smartphones with Bluetooth® 4.0 or newer and with Android 4.4.2 or newer