Gigaset GS5 senior

Gigaset GS5 senior

+5,00 €
Graveerwerk toevoegen - Graveerwerk verwijderen
299,00 €
Incl. BTW
Op voorraad.
Levertijd: 3-6 Werkdagen
De smartphone voor mensen die ook op hoge leeftijd nog slim willen communiceren
 • Gebruiksvriendelijke gebruikersinterface
 • Noodoproepfuncties voor snelle hulp
 • Opladen via magnetische kabel
 • Incl. Gigaset servicebelofte
 • Groot en contrastrijk 6,3" FHD+ scherm
 • Vooraf aangebrachte screen protector + lededren beschermhoes
 • Langdurige 4500 mAh batterij (vervangbaar1))
 • Dubbel camerasysteem: 48 MP hoofdcamera + 8 MP ultragroothoek & macro
 • 8 MP frontcamera voor selfies en videogesprekken
 • Ontgrendel met vingerafdruk of gezichtsherkenning
 • Vereenvoudigde en automatische tekstinvoer met behulp van spraakherkenning
 • Gedetailleerde handleiding met grote afbeeldingen
 • Krachtige 2,0 GHz acht-core processor
 • Contactloze gegevensoverdracht via NFC + Bluetooth® 5.0
 • 4 GB RAM en 64 GB interne opslag
 • Dual SIM + geheugenuitbreiding tot 512 GB
 • LED-melding
 • Android™-besturingssysteem
 • Textured back cover voor een veilige grip en een aangenaam gevoel
Beschrijving

Slim communiceren, ook op oudere leeftijd - met de nieuwste technologie en eenvoudige bediening

Houd de vinger aan de pols - in elke fase van het leven. De Gigaset GS5 senior is hiervoor de beste keuze. De smartphone voor senioren is speciaal afgestemd op de wensen van senioren en maakt deel uit van de Gigaset life-serie, een reeks producten die zijn ontwikkeld vanuit de behoeften van met name ouderen: wel met de nieuwste technologie, maar zonder de overbodige toeters en bellen.

De speciaal ontwikkelde gebruikersmenu van de GS5 senior biedt de belangrijkste functies in één oogopslag en kan intuïtief worden bediend met het aangepaste toetsenpaneel. Tegelijkertijd is de GS5 senior een volwaardige smartphone op het scherpst van de snede met intelligente noodoproepfunctie, alle beschikbare Android-apps zoals WhatsApp, een drievoudige camera, draadloos opladen en contactloze betaalfunctie. Een krachtige processor maakt de smartphone extra lichtvoetig en een extra 64 GB interne opslagruimte biedt voldoende ruimte voor veel foto's en video's. Last but not least, het apparaat is "Made in Germany".

De hoofdzaak in zicht: de duidelijke gebruikersinterface

Vergeet het voortdurend heen en weer vegen, scrollen of aanraken op zoek naar de juiste app. Op het individueel instelbare startscherm kunnen tot acht toepassingen worden geplaatst als grote, zelfverklarende en duidelijk gerangschikte pictogrammen. Zo krijgt u na het ontgrendelen direct toegang tot de apps die u het meest gebruikt. Het contrastrijke menu met groot lettertype en duidelijke pictogrammen maakt de bediening van de Gigaset GS5 senior denkbaar eenvoudig, zelfs voor onervaren smartphonegebruikers.

Altijd goed aangesloten: De GS5 senior met groot toetsenbord om gemakkelijk te typen en met dicteerfunctie

Mobiel zijn - dat betekent dat u altijd en overal kunt communiceren met vrienden, familie of andere belangrijke contacten. En om mobiele communicatie zo comfortabel mogelijk te maken, kunt u met de Gigaset GS5 senior eenvoudig telefoonnummers en contacten invoeren en berichten opstellen. Voor een goede leesbaarheid worden cijfers en letters extra groot weergegeven in de kiesmodus. Bovendien zorgt de alfabetische volgorde van de letters ervoor dat u sneller kunt typen en kostbare tijd kunt besparen bij het opstellen van berichten of het zoeken naar contactpersonen.

Uw veiligheid is belangrijk: drie opties voor noodoproepen voor snelle hulp

Naast de mogelijkheid om óveral te communiceren en vele handige functies voor het dagelijks leven, geeft uw Gigaset GS5 senior u vooral één ding: een veilig gevoel. Dit wordt gegarandeerd door verschillende noodoproepfuncties die u in een paar eenvoudige stappen kunt activeren. Kies uit drie opties: 

 1. neem rechtstreeks contact op met het automatisch opgeslagen alarmnummer 112.
 2. bel een van uw voorgeselecteerde individuele contactpersonen voor noodgevallen.
 3. activeer de nood-SMS, waarbij een gestandaardiseerd SOS-bericht met een verwijzing naar uw huidige locatie verzonden wordt naar al uw opgeslagen noodcontacten. 

Welke optie u ook kiest, hulp is slechts één toetsaanslag van u verwijderd.

U verliest niets uit het oog: groot display voor een optimale zichtbaarheid

Vooral op oudere leeftijd brengt de duidelijke weergave van informatie een hoge mate van comfort. Met een beeldschermdiagonaal van 16 cm is het vrijwel frameloze display van de Gigaset GS5 senior meer dan twee keer zo lang als breed - er is dus genoeg ruimte voor alles wat belangrijk is, en het toestel ligt tegelijkertijd lekker in de hand. Het bijzonder contrastrijke en heldere panoramische display met Full HD+ resolutie biedt ook de beste voorwaarden voor het bekijken en maken van fantastische foto's. Of voor een videogesprek om dicht bij uw dierbaren te zijn, zelfs op afstand.

Het scherm komt uit de fabriek met een beschermende folie aangebracht. De GS5 senior, met zijn achterkant van gehard glas, zal dus niet beschadigd raken als het per ongeluk valt, ook dankzij de beschermende hoes die ook wordt meegeleverd.

Bewaar mooie herinneringen: met de dubbele camera

Uitstapjes met de kleinkinderen, een dagje in de tuin of een verjaardag vieren met het hele gezin - het leven zit vol leuke ervaringen. Leg uw herinneringen aan deze momenten vast in heldere beelden. De GS5 senior heeft een hoofdcamera met een resolutie van 48 MP. Voor bijzonder grote onderwerpen of panorama's neemt de 8 MP ultragroothoekcamera het over en voor close-up- of detailopnamen is de macrocamera perfect. De LED-flitser zet de onderwerpen in het juiste licht. Met de 8 MP voorcamera kunt u bijvoorbeeld grappige selfies nemen voor uw dierbaren. En als het meer dan een foto moet zijn: video-opnamen in Full HD 1080p zien er bijzonder levendig uit.

Eenvoudig opladen, lange levensduur - een krachtige batterij maakt het mogelijk

Met zijn krachtige batterij is de GS5 senior een betrouwbare metgezel voor dagen met matig gebruik. Hij biedt tot 30 uur gesprekstijd op het 3G-netwerk. Als hij  op een gegeven moment moet worden opgeladen, gaat dat eenvoudiger dan u van andere smartphones gewend bent, dankzij de bijgeleverde magnetische laadkabel.

Om een lange levensduur van uw GS5 senior te garanderen, kan de batterij aan het einde van de levensduur ook in een paar eenvoudige stappen (door de gebruiker) worden vervangen zonder dat de smartphone naar de serviceafdeling hoeft te worden gestuurd - een belangrijk duurzaamheidsaspect voor Gigaset.

De Gigaset GS5 senior maakt deel uit van het Gigaset Battery Save-initiatief voor meer duurzaamheid: uitgebreide tests hebben aangetoond dat de levensduur van een smartphonebatterij vele malen kan worden verlengd als deze niet regelmatig volledig wordt opgeladen. Daarom wordt de batterij standaard slechts tot 90 procent opgeladen (kan op elk moment worden uitgeschakeld in de apparaatinstellingen).

En nog meer praktische extra's

U hoeft geen lange PIN-code te onthouden om de GS5 senior te ontgrendelen - plaats gewoon uw vinger op de sensor aan de achterkant of kijk naar het toestel, aangezien het ook een gezichtsherkenningsfunctie heeft. De driedubbele kaartsleuf is ook praktisch: u kunt bijvoorbeeld een geheugenkaart van maximaal 512 GB gebruiken voor bijna oneindig veel foto's en video's. En naast de eigen SIM-kaart kan een tweede SIM-kaart worden geplaatst, bijvoorbeeld om tegen lage kosten via prepaid vanuit de vakantiebestemming groeten naar huis te sturen. Met de transmissiestandaard NFC ("Near Field Communication") kunt u ook contactloze betalingen verrichten. In de meegeleverde trainingshandleiding vindt u bovendien gedetailleerde en geïllustreerde antwoorden op al uw vragen over uw Gigaset GS5 senior.

De GS5 senior - "Made in Germany"

Gigaset is het enige bedrijf ter wereld dat smartphones in Duitsland produceert. Dat is nog eens een statement! En alleen maar consequent, omdat wij in onze productievestiging in Bocholt al zeven decennia lang moderne telecommunicatieoplossingen produceren. Digitalisering heeft mensen mobieler gemaakt - en Gigaset zal altijd de juiste toestellen aanbieden voor de communicatie van de toekomst. Als echte professionals in communicatietechnologie vertrouwen wij ook op onze kerncompetenties als het gaat om smartphones: telefonie met de beste functies, hoge kwaliteitsnormen en topdesign. Het bewijs: de nieuwe GS5 senior, een van de vele Gigaset-smartphones die in Duitsland worden geproduceerd.

All-round bescherming: de Gigaset servicebelofte

Omdat Gigaset service en kwaliteit bijzonder belangrijk vindt, is de GS5 senior smartphone nu automatisch verkrijgbaar met de aantrekkelijke Gigaset Service Belofte. Dit betekent dat u, naast onze algemene fabrieksgarantie van 24 maanden, kunt genieten van zorgeloze kwaliteit Made in Germany"":

 • 3 maanden reparatieservice bij breuk en vochtschade op de productielocatie in Bocholt en bij andere servicecentra in Duitsland. Hierdoor is de klus snel geklaard en hoeft u nooit lang zonder uw smartphone te zitten.

Gepersonaliseerd graveerwerk voor uw smartphone

Voeg nog meer exclusiviteit en waarde toe aan uw Gigaset GS5 senior met een gepersonaliseerde gravering: geef uw smartphone een persoonlijk tintje met uw naam, liefdevolle tekst of levensmotto van degene die de smartphone gebruikt. De tekst mag maximaal 26 tekens bevatten en wordt weergegeven in het exclusieve Gigaset bedrijfslettertype.1)

1) Nota sull'incisione: Testi di natura razzista, sessuale o discriminatoria o testi che violano altrimenti la legge e/o il buon costume sono esclusi ed espressamente vietati. Ci riserviamo il diritto di non fare tali personalizzazioni. Lei stesso è responsabile dei dati trasmessi a noi. Pertanto, si prega di controllarli accuratamente per verificarne l'accuratezza e la completezza.

Video

Please accept functional-cookies to watch the video.

Cookie Settings

Technische gegevens

Specificaties

Algemeen
Artikelnaam
Gigaset GS5 senior
Platform / OS Versie
Besturingssyteem
Android™ 12
Ontgrendelen
Gezichtsherkenning
Ja
Vingerprintsensor
Ja
Camera's
Hoofdcamera (foto)
Resolutie: 48 MP PDAF camera + 8 MP AF ultra wide angel & macro | Opening: F1.8 / F2.2
Hoofdcamera (video)
Resolution: Quad HD 1440p (2560 x 1440 pixel)
Voorcamera
Lensopening: F2.0
Extra functies
OTG (USB on the go)
Gebruik uw smartphone als een powerbank om externe apparaten op te laden (omgekeerd opladen) | Sluit externe apparaten aan, zoals een USB-stick, USB-muis, USB-toetsenbord enz.
FM Radio
Ja
Vereenvoudigde en automatische tekstinvoer met behulp van spraakherkenning
Ja
Scherm
Type
FHD+ V-Notch display
Schermgrootte
6,3“ / 16 cm / (14,5 x 6,7 cm)
Resolutie
2340 x 1080 Pixel
Oppervlak
Material: 2.5D glass with a scratch-resistant and anti-smudge surface
Number of colours
16.7 million
Capacitief scherm
Multi-Point (tot 5 touchpoints)
Pixeldichtheid
410 ppi
Contrast-ratio
1500:1 (typ.)
Helderheid
430 cd/m² (min.) / 450 cd/m² (typ.)
Berichten LED
Ja
Sensoren
Sensor types
Vingerafdruksensor | Positiesensor | Nabijheidssensor | Lichtsensor | Geometrische sensor (E-kompas) | Gyroscoop
Verbinding
Netwerk
GSM / 2G: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz | UMTS / 3G: 900 / 2100 MHz | TDD / LTE / 4G: 2300 / 2600 | FDD / LTE / 4G: 700 / 800 / 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600
Voice over LTE (VoLTE)
Ja
Voice over WiFi (VoWiFi)
Ja
Wifi
IEEE 802.11 a/b/g/n/ac 2.4 & 5GHz
Bluetooth®
Bluetooth® Versie 5.0
NFC
Ja
Interface
Dual SIM
Dual SIM (2 x Nano SIM)
USB Interface
Type C
USB-versie
2.0
Headsetaansluiting
3,5 mm
Navigatie
Navigatie eigenschappen
A-GPS | Galileo | GPS | Glonass | Beidou
Batterij
Capacity
4500 mAh (typ.) / 4,4 V
Type
Lithium Polymer Akku
Vervangbaar
Ja, verwisselbare batterij
Batterijgebruik (voorbeelden)
Stand-by up to 350h with one SIM card | Stand-by tot max. 316 uur met twee SIM kaarten | Spreektijd tot 30 uur (3G) / 25 uur (4G)
Oplader
Laadtijd
ca. 2 uur
Draadloos opladen
Nee
Uitgaande stroom
Oplaad compitabiliteit: Oplader met 5V / 2A of 9V/ 2A PE+ tot 18W snelladen
Processor / Chipset
CPU-type
MediaTek Helio G85 A75 tot 2.0 GHz Octa-Core GPU Mali-G52tot 1 GHz Peak
CPU-snelheid
Tot 2.0 GHz, 4G LTE
Geheugen
Intern geheugen
64 GB
RAM werkgeheugen
4 GB
Memory expansion
≤ 512 GB
Behuizing
Afmetingen (H x B x D)
157,7 mm | 74,8 mm | 10,7 mm
Gewicht
~ 205 g
Inbegrepen in productverpakking
Uitrusting
1 Gigaset GS5 senior (met vooraf aangebrachte displaybeschermfolie) | 1 oplader | 1 magnetische USB Type-C oplaadkabel | 1 Leather booklet case | 1 Gebruiksaanwijzing | 1 gedetailleerd trainingsboek met grote foto's
Download & Support

Gigaset GS5 senior

Firmware
 • Gigaset GS5 Senior - System update Android™ 12 version 11 02/2024
  Improvements and changes with version 11:
  • Update Google security patch to January 2024 (Security Patch Info)
  • System bug fixes
  • System and function improvements
  • This update is for the security and/or continued functionality of your smartphone. If you do not install the update, your warranty claims for defects resulting from the omitted installation will be void.
  Download
 • Gigaset GS5 Senior - System update Android™ 12 version 10 12/2023
  Improvements and changes with version 10:
  • Update Google security patch to November 2023 (Security Patch Info)
  • This update is for the security and/or continued functionality of your smartphone. If you do not install the update, your warranty claims for defects resulting from the omitted installation will be void.
  Download
 • Gigaset GS5 Senior - System update Android™ 12 version 09 08/2023
  Improvements and changes with version 09:
  • Update Google security patch to Aug 2023 (Security Patch Info)
  • This update is for the security and/or continued functionality of your smartphone. If you do not install the update, your warranty claims for defects resulting from the omitted installation will be void. 
  Download
 • Gigaset GS5 Senior - System update Android™ 12 version 08 07/2023
  Improvements and changes with version 08:
  • Update Google security patch to May 2023 (Security Patch Info)
  • System bugs fixed
  • System and function improvements
  • This update is for the security and/or continued functionality of your smartphone. If you do not install the update, your warranty claims for defects resulting from the omitted installation will be void.
  Download
 • Gigaset GS5 Senior - System update Android™ 12 version 07 04/2023
  Improvements and changes with version 07:
  • Update Google security patch to March 2023 (Security Patch Info)
  • System bugs fixed
  • System and function improvements
  • This update is for the security and/or continued functionality of your smartphone. If you do not install the update, your warranty claims for defects resulting from the omitted installation will be void.
  Download
Supportverzoek

Gebruik onze klantenservice portal voor support van Gigaset GS5 senior

Open support