Gigaset Maxwell 3

previous
next

Gigaset Maxwell 3

Kisméretű küllem továbbfejlesztett funkciókkal, a professzionális kommunikációért

A Maxwell 3 egy kisméretű, ugyanakkor nagyteljesítményű asztali telefon, olyan professzionális funkciókkal, amelyek révén bármely üzleti vagy otthoni irodai környezetnek megfelel.

Tulajdonságai a teljes HD hang, a „ne zavarjon" és navigációs gomb, illetve a hívás státusz gombok. Ezek a hasznos funkciók rendszerezetten helyezkednek el a kristálytiszta kijelző körül, ami a Maxwell 3 készüléket tökéletes választássá teszi a modern digitális kommunikációhoz.

Partner keresése

A Gigaset pro termékeket kizárólag minősített üzleti partnereink értékesítik.

A partnereink IT és telekommunikációs forgalmazók és kiemelt viszonteladók (VAR’s), valamint üzleti rendszer szolgáltatók. A partnereink tanácsot adnak, értékesítenek, telepítenek és kiegészítő szolgáltatásokat kínálnak a Gigaset pro tekintetében.

Megnevezés

Optimalizált hardver

Beépített, üzleti minőségű hanggal rendelkezik a hardver, amely professzionális kommunikációt biztosít a dedikált kézibeszélőkön valamint az opcionális kihangosító funkción, és a továbbfejlesztett konferencia híváson keresztül is

Egyszerű használat

Az intuitív vezérlők, a „foglalt státusz” gombok (BLF gombok) és a 3,5 hüvelykes színes kijelző teszi a navigációt egyszerűvé, bármilyen kis irodában vagy nagyvállalkozói környezetben. Az egyéni felhasználói profilok tovább segítik a rugalmas munkahely kialakítását.

Készen áll a felhő alapú telefonálásra

Tanúsított kompatibilitás a vezető IP és felhő alapú telefonszolgáltatókkal a SIP alapú protokollok használatával. A partnerek folyamatosan frissülő listája itt található.

Rugalmas és bővíthető

Továbbfejlesztett csatlakoztathatóság egy extra, beépített Gigabit Ethernet porttal – amelyen keresztül közvetlenül a számítógépre, a laptopra vagy a nyomtatóra csatlakoztatható a Maxwell kézikészülék –, valamint elektronikus horog kapcsolóval (EHS) és egy USB aljzattal is rendelkezik az olyan opcionális tartozékok számára, mint például a Bluetooth vevő és fülhallgató.

Okos rögzítés

A stílusos kinézet és a rugalmas rögzítési opciók teszik a Maxwell készüléket tökéletessé az olyan igényes környezetekhez, mint például a kórházak vagy a vállalati tárgyalótermek.

Műszaki adatok

Specifikációk

Általános tudnivalók
Article name
Gigaset Maxwell 3
Általános jellemzők
Color
Black
Article
Corded Phone
Connection
VoIP
Calls in parallel (IP)
2
IP based phone connection
Igen
SIP accounts
4
Interfaces internal
External PSU connector (available as accessory), Gigabit Ethernet with 2-Port switch, Headset connection EHS/DHSG, Integrated Power-over-Ethernet, Key module, USB Typ A, Headset connection RJ9
További jellemzők
LDAP Phonebook
Igen
Address book # entries, (name, surname, 3 numbers, date-reminder, sounds)
100
3-way-conferencing
Igen
Programmable keys
8
Optical call signaling
Illuminated display, LED flashing light
Hangjellemzők
HD Voice
Igen
Handsfree talking
Yes
Handsfree talking handset / base / Main device
Main Device
Adjustable Volume
Via Menu
Number of ringtones
28
Upload own ringtones
Igen
Kijelző tulajdonságai
Display Type
Color Display
Diagonal spread (inch)
3,5
Resolution (px)
320 x 240
Jumbo Fonts
No
Display of caller
Display of caller’s number (CLIP)
Multilingual menu (several display languages)
Igen
Time / Date displayed
Igen
Billentyűzet tulajdonságai
Illuminated Keypad
Igen
Easy handling with navigation key
Igen
Message indicator key
Igen
Protection Water/Dust/Shock (according IP 65)
No
Méretek / műszaki adatok
Foot, L x W x H in mm
187,5 x 156,5 x 24,5
Main Device, L x W x H in mm
188 x 188,5 x 36
Download & Support

Gigaset Maxwell 3

Támogatási kérelem

Amennyiben a termékeink iránt érdeklődik, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon a Gigaset Professional partneréhez. Ha még nem rendelkezik partnerrel, adatbázisunkban megtalálhatja az Ön területén elérhető megfelelő partnereket.

Kapcsolatfelvétel

Ön már jelenleg is a Gigaset Professional partnerünk, vagy szeretne azzá válni, és kérdései vannak a termékeinkkel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot online, és mi a lehető leghamarabb foglalkozunk a kérdésével.

Technikai információ

További műszaki információk – például kézikönyvek, adatlapok, firmware-frissítések, a GYIK és a kompatibilitási információk –  a Gigaset Professional Wiki oldalán találhatók meg.